APSA Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 No, jest duża szansa. Ale póki nie pojedzie, nie będę się cieszyć ;) Dzisiaj już nie było szkolenia, nie było potrzeby porządnego wybiegania zwierza, ale na krótki spacerek się załapał. Oczywiście był niepocieszony z powodu tej krótkości. Trudno - i tak jest jednym ze szczęśliwców z bardzo częstymi spacerami :) Quote
APSA Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 No, jest duża szansa. Ale póki nie pojedzie, nie będę się cieszyć ;) Dzisiaj już nie było szkolenia, nie było potrzeby porządnego wybiegania zwierza, ale na krótki spacerek się załapał. Oczywiście był niepocieszony z powodu tej krótkości. Trudno - i tak jest jednym ze szczęśliwców z częstymi spacerami :) Quote
Noemi1 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 APSA masz rację. Lepiej nie zapeszać. A jakim cudem Saba nie ma certyfikatu???? Ona to już powinna mieć co najmniej 3 stopień wtajemniczenia i umiejętności :) Nie dbasz o sunię!!! Quote
APSA Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Też wiem! Dostał dom na mikołajki :multi: Dzisiaj opuścił schronisko, a ja się mogę spokojnie denerwować, czy będzie grzeczny i czy dziewczyny sobie poradzą. Jutro będę dzwonić :) Aż się boję cieszyć :) Quote
Aimez_moi Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ale wiadomosc.....;):):) Hura...;) zlote cudenko w domku......:) O mamuniu......moze teraz Siteczko...... Quote
APSA Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 A wcześniej Ramzes - wszystkie trafiły do schroniska w 2006. Zdecydowanie jajwyższa pora na dom dla Sitka! Dzwoniłam - pierwsze wieści optymistyczne :D Poza tym, że po drodze ze schroniska chciał wyjść z tramwaju oknem, jest grzecznym psem. W mieszkaniu zachowuje się, jakby to było jego naturalne środowisko. Do przepracowania typowa rzecz: odkurzanie trawników. I jedna wada: jest flejtuch i rozchlapuje wodę z miski. Spodziewałam się, że będzie gorzej :) Quote
Noemi1 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 A ja już wątpiłam, patrząc ile Panie w niedz. z nim chodziły. A tu takie wieści :) Dobrze, że nie weszłam wcześniej na wątek, bo bym znowu musiała obgryzagać paznokcie :) Też mi fejtuch, woda sama się chlapie jak każdy wie, a pies nie sprzątaczka i nie umie w łapce trzymać szmaty :) I naprawdę lepiej go tego nie uczyć, znam to z autopsji :) Pewnie jeździł kiedyś samochodem, to jeszcze nie wie jak zachować się w tramwaju. Freeku teraz pokaż, żeś pies szkolony :) Quote
APSA Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Panie po prostu wiedziały, że przed podróżą trzeba go porządnie wyspacerować :) Quote
Noemi1 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='APSA']Panie po prostu wiedziały, że przed podróżą trzeba go porządnie wyspacerować :) Oj wyspacerowały go bardzo porządnie :) Quote
lmarkarova Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 APSA - napisałam na mail podany w pw, może masz jakiś filtr? Ja mam pocztę na o2.pl Quote
morisowa Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 trzymam kciuki za złotego :) teraz kolej na Sitko i ... Lestata! Quote
Noemi1 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='morisowa']trzymam kciuki za złotego :) teraz kolej na Sitko i ... Lestata![/QUOTE] I na Santo też!!! Już niedługo stuknie mu 5 lat za kratami :( Quote
magdyska25 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 WOW! Bardzo się cieszę i nadal trzymam kciuki ;) Quote
sambo_os1 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Ale wieści....:lol: super :multi: w końcu piękny piesek doczekał się domku :multi: Quote
APSA Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Niespodziewane wieści. Jak przy Reksie :) Znajoma wytropiła Freeka na forum owczarków belgijskich :) Dla zainteresowanych - relacje z pierwszej ręki: [URL]http://bb.belgi.com.pl/index.php?page=Thread&threadID=3666&pageNo=1[/URL] Quote
Noemi1 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Freek cudownie trafił :) Przeczytałam cały wątek :) Quote
sambo_os1 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Przeczytałam wiadomości z pierwszej reki ;) :multi: Quote
Recommended Posts