Lili8522 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 danavas napisał(a):kurcze jak bym mogła to bym ja wzięła na kilka dni...ale nie ma szans przy trzech samcach... Oby jej się nic nie stało i żeby nie 'znikneła' Trzeba szybko rozsyłać wątek... Quote
Awit Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 O matko, jaka ona podobna do mojej Karwusi znalezionej nad morzem, tylko chyba większa. Kochana czarna bidulka:-( Quote
Ty$ka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Mogę zadeklarować 10 zł miesięcznie - przykro mi, ale więcej nie dam rady - mam już kilku podopiecznych :( Quote
danavas Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 To ta ranka na bioderku...tylko nie wyszła zbyt ostro ale goi się....jest na niej już strupek...podobno jakiś pies ją pogryzł, tak dzieci twierdzą... Quote
danavas Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 A takie oczy załzawione na mnie patrzyły i prosiły: ciociu uratuj ją.....:( Quote
Awit Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 I do mojej Soni [*] podobna. Takie czarne starsze to psie ideały..... Quote
danavas Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 a wiesz Awit ze ona chyba nie jest taka starsza jednak mam ją w domu :) ale tylko do piątku i to jest ostateczna decyzja...ani dnia dłużej (dodam że Kuba z Demolem zamknięci w areszcie)...potem będę musiała ją odwieźć do schronu także mamy dwa dni na nazbieranie deklaracji i znalezienie dt... ona jest idealna do domu...taka damulka.... leży sobie teraz na kanapie i śpi tak głęboko albo udaje żeby jej tylko stamtąd nie ruszać....boi się że zaraz wyfrunie na ulice ..... kilka osób obiecało mi że popyta znajomych...może ktoś przygarnie kropka.... Quote
piechcia15 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 mnie ona nie wygląda na staruszkę. Na pierwszych zdjęciach widać jej kilka zębów to dałaby jej ok 6lat a jakie macie tam u siebie schronisko?może jednak lepiej by miała w schronisku niż na ulicy?a wtedy zawsze jest czas na organizowanie kasy a pies "bezpieczny" Wiadomo schron nie jest rozwiązaniem ale zawsze lepsze to to niż ją jakiś chłop widłami pogoni albo nie ucieknie przed kolejnym autem:( a jeśli ona już jest w ciąży...??? kurcze kiepska sytuacja:( Quote
danavas Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 możliwe że miała cieczkę bo dzieci mówią że psy za nią ganiały...jeden ją ugryzł.... Quote
Fiera Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ale bida:( :( :( Mogę dać 10 zł stałej deklaracji, tylko ... Quote
Marycha35 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Śliczna sunieczka! Cholerka, żeby tylko nie była w ciąży....To rozsyłamy wątek i walczymy z czasem:) Danavas kochanaś, że sunieczka przycupnęła u Was:) Quote
danavas Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Fiera napisał(a):Ale bida:( :( :( Mogę dać 10 zł stałej deklaracji, tylko ... Jupi:):):) kocham Was ciotki.... Quote
danavas Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Marycha35 napisał(a):Śliczna sunieczka! Cholerka, żeby tylko nie była w ciąży....To rozsyłamy wątek i walczymy z czasem:) Danavas kochanaś, że sunieczka przycupnęła u Was:) Walczymy ostro ja tez siedze i wysyłam gdzie sie da...jakbyśmy chociaż z 200 zł nazbierały...bede gadac z sąsiadami moze ktoś weźmie na dt.... Quote
danavas Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 MalgorzataD napisał(a):No to i ja się dorzucę - 50 zł stałej. :crazyeye::crazyeye::crazyeye: anioły...normalnie anioły..... Quote
Marycha35 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 I tak właśnie KUPKĄ damy radę;) To piękne na Dogo!!! Brawo Dziewczynki:) Quote
piechcia15 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 dobry pomysł, tylko niech to będzie ktoś rozsądny:( no i myślec już nad sterylką:( uśmiechnąć się do skarbonki sterylkowej może ma tak ktoś deklaracje to będzie taniej,pomogą w funduszach Quote
danavas Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 sterylkę i weta biorę na siebie...nasz wójt nic nie robi żeby bezdomniakom pomagać to niech na leczenie daje...zrobię mu w piątek nalot na gminę... Quote
unixena Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ale tu sie dzieje ..hohoho :lol:..ciotki kochane .:Rose: Quote
danavas Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Negrita8 napisał(a):ja mogę tylko 10,00 miesięcznie... ja chyba jutro pójdę dać na msze że nam tu takie anioły przybywają:) Quote
Recommended Posts