Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danavas napisał(a):
kurcze jak bym mogła to bym ja wzięła na kilka dni...ale nie ma szans przy trzech samcach...

Oby jej się nic nie stało i żeby nie 'znikneła'
Trzeba szybko rozsyłać wątek...

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ta ranka na bioderku...tylko nie wyszła zbyt ostro ale goi się....jest na niej już strupek...podobno jakiś pies ją pogryzł, tak dzieci twierdzą...

Posted

a wiesz Awit ze ona chyba nie jest taka starsza jednak
mam ją w domu :) ale tylko do piątku i to jest ostateczna decyzja...ani dnia dłużej (dodam że Kuba z Demolem zamknięci w areszcie)...potem będę musiała ją odwieźć do schronu także mamy dwa dni na nazbieranie deklaracji i znalezienie dt...
ona jest idealna do domu...taka damulka.... leży sobie teraz na kanapie i śpi tak głęboko albo udaje żeby jej tylko stamtąd nie ruszać....boi się że zaraz wyfrunie na ulice ..... kilka osób obiecało mi że popyta znajomych...może ktoś przygarnie kropka....

Posted

mnie ona nie wygląda na staruszkę. Na pierwszych zdjęciach widać jej kilka zębów to dałaby jej ok 6lat

a jakie macie tam u siebie schronisko?może jednak lepiej by miała w schronisku niż na ulicy?a wtedy zawsze jest czas na organizowanie kasy a pies "bezpieczny" Wiadomo schron nie jest rozwiązaniem ale zawsze lepsze to to niż ją jakiś chłop widłami pogoni albo nie ucieknie przed kolejnym autem:( a jeśli ona już jest w ciąży...???

kurcze kiepska sytuacja:(

Posted

Marycha35 napisał(a):
Śliczna sunieczka! Cholerka, żeby tylko nie była w ciąży....To rozsyłamy wątek i walczymy z czasem:)
Danavas kochanaś, że sunieczka przycupnęła u Was:)

Walczymy ostro ja tez siedze i wysyłam gdzie sie da...jakbyśmy chociaż z 200 zł nazbierały...bede gadac z sąsiadami moze ktoś weźmie na dt....

Posted

dobry pomysł, tylko niech to będzie ktoś rozsądny:( no i myślec już nad sterylką:( uśmiechnąć się do skarbonki sterylkowej może ma tak ktoś deklaracje to będzie taniej,pomogą w funduszach

Posted

sterylkę i weta biorę na siebie...nasz wójt nic nie robi żeby bezdomniakom pomagać to niech na leczenie daje...zrobię mu w piątek nalot na gminę...