Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piechcia15 napisał(a):
a z kim macie umowę na wywóz bezdomnych psów? jakie schronisko?jakies konkretne czy mordownia?

i to jest właśnie najgorsze że z żadnym....

Posted

Negrita8 napisał(a):
ja myślę, że Pan woli abyś zamiast na mszę dała na Suzi...
A najlepiej zmów zdrowaśkę, żeby nas tu więcej było i grosz do grosza...

Kochana......jestem podeklarowana już na zbyt duża kwote.....więc nie daje stałej na "moje " psy,bo jak któregoś wysyłam do dt to pozostaje na mojej główce, więc przy posypania się stałych będę kombinować i wyprzedawać majątek na bazarkach......wole taką opcję...
mam pod opieką 3 psiaki żaden nie ma kompletu stałych...jeden ma mniej niż połowę....i kombinuje bazarkami co miesiąc żeby wyjść na zero....więc dopiero jak Suzi nazbiera konkretną liczbę stałych będę mogła ją do dt wysłać...bo inaczej nie podołam...muszę myśleć niestety dużo do przodu.....

i macham zdrowaśkę za zdrowaśką;)

Posted

Danavas:loveu:
Czarne Psiaki są pięknie:)

Po naszej Irmie, Sarze, teraz mam Laylę w hoteliku i ta Sunia cudo -
wszystkie czarne;)

Aniołem nie jestem, nie mogę finansowo pomóc, moja Layla jest bez dekl.

Dzięki:loveu:,
że chwilę Sunia jest u Ciebie:)

Posted

piechcia15 napisał(a):
no ale nie można przecież w ten sposób???? musi być przecież umowa podpisana....

no widzisz on twierdzi, że może wszystko....z izbą wytrzeźwień też nie ma...

Posted

wojtuś napisał(a):
Danavas:loveu:
Czarne Psiaki są pięknie:)

Po naszej Irmie, Sarze, teraz mam Laylę w hoteliku i ta Sunia cudo -
wszystkie czarne;)

Aniołem nie jestem, nie mogę finansowo pomóc, moja Layla jest bez dekl.

Dzięki:loveu:,
że chwilę Sunia jest u Ciebie:)

Wojtuś, jesteś tu , to też pomoc:loveu:

Posted

Herby to powiat Lubliniec a tam nie ma dużego schronu -jest przechowalnia chyba raczej a najlepiej zapytać o to nescca -ona jest z Lublinca i dziala w tej przechowalni/schronie lublinieckim tam w OTOZ-ie :http://www.otozlubliniec.iblogger.org/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=41&Itemid=60
http://www.lubliniec.pl/?p=166.172.sc.1326
Chyba,że zminilo sie niedawno na lepsze i schron ten rozbudowano.

Posted

no właśnie w Lublińcu jest schronisko o którym mówisz i gmina z nim nie współpracuje... bezprawnie....a wójt ma już w sądzie sprawę za sprawą...i generalnie wszystko w tyle, więc woli dać parę groszy na weta niz 1500zł za oddanie psa do schroniska...

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']słodka jest mała, a na żywo jeszcze fajniejsza:)
no a z Bobim już się lubią:) ale chłopak zostaje na dole a Suzi dziś śpi na pięterku...już sobie miejsce wybrała i powarkuje jak ją próbuje z niego usunąć...no i jak tu teraz wyro rozłożyć?;)

Posted

już jej pokazałam gdzie jej miejsce i mam nadziej że to warczenie to objaw niepewności.... a teraz idę spać bo od rana trzeba zbierać deklarację....i popytac które dt ma miejsce....

Posted

Suzanka już wstała...przez całą noc nie ruszyła się z kocyka,spała jak zabita, może to pierwsza spokojna noc od wielu dni........ dopiero jak jej minął szok zaczęły wychodzić różne dolegliwości...coś ją bardzo swędzi nad ogonkiem, ma łupież.... i te łapki, obolałe, może poduszki ma zjechane, bo przestępuje z nogi na nogę i kuleje na zmianę....

Posted

Kurczę, mam wpisany temat Suzi, że bazarek będzie w jakiejś części dla niej. Ale sama go nie zrobię, tzn. bazarku. Czekam na fanty od kolezanki (zdjęcia + opis). Może ktoś ma rzeczy na bazarek a nie ma czasu?
Ja chętnie poprowadzę...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Kurczę, mam wpisany temat Suzi, że bazarek będzie w jakiejś części dla niej. Ale sama go nie zrobię, tzn. bazarku. Czekam na fanty od kolezanki (zdjęcia + opis). Może ktoś ma rzeczy na bazarek a nie ma czasu?
Ja chętnie poprowadzę...

Pzdr.

ja mam masę fantów....jeśli zechciałabyś się zająć bazarkiem to Ci chętnie podeślę...

Posted

No, to jest już konkretna propozycja Nescci pomocy Suzi w dobrym,niedalekim hoteliku u Lilki kolo Kluczborka i do tego niedrogo .Chyba,że znajdziecie gdzieś bliżej i taniej ,ale wątpię .Może w domowym Dt jedynie u kogoś,jesli uda się wam znalezć .
A Suzi nareszcie może spać na kanapie ,bezpieczna i najedzona -to broni swego zdobytego posłanka ,by znów nie wrócić na ulicę -trudno dziwić się ,że woli sobie wygodnie leżeć .:razz::p
Cioteczka nescca dała dobrą propozycję ,jeśli nie skorzystacie -na pewno dotrrze tam inna sunia .Tyle ich szuka dt zawsze ...:p