piechcia15 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 a z kim macie umowę na wywóz bezdomnych psów? jakie schronisko?jakies konkretne czy mordownia? Quote
Negrita8 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 ja myślę, że Pan woli abyś zamiast na mszę dała na Suzi... A najlepiej zmów zdrowaśkę, żeby nas tu więcej było i grosz do grosza... Quote
danavas Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 piechcia15 napisał(a):a z kim macie umowę na wywóz bezdomnych psów? jakie schronisko?jakies konkretne czy mordownia? i to jest właśnie najgorsze że z żadnym.... Quote
danavas Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Negrita8 napisał(a):ja myślę, że Pan woli abyś zamiast na mszę dała na Suzi... A najlepiej zmów zdrowaśkę, żeby nas tu więcej było i grosz do grosza... Kochana......jestem podeklarowana już na zbyt duża kwote.....więc nie daje stałej na "moje " psy,bo jak któregoś wysyłam do dt to pozostaje na mojej główce, więc przy posypania się stałych będę kombinować i wyprzedawać majątek na bazarkach......wole taką opcję... mam pod opieką 3 psiaki żaden nie ma kompletu stałych...jeden ma mniej niż połowę....i kombinuje bazarkami co miesiąc żeby wyjść na zero....więc dopiero jak Suzi nazbiera konkretną liczbę stałych będę mogła ją do dt wysłać...bo inaczej nie podołam...muszę myśleć niestety dużo do przodu..... i macham zdrowaśkę za zdrowaśką;) Quote
wojtuś Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Danavas:loveu: Czarne Psiaki są pięknie:) Po naszej Irmie, Sarze, teraz mam Laylę w hoteliku i ta Sunia cudo - wszystkie czarne;) Aniołem nie jestem, nie mogę finansowo pomóc, moja Layla jest bez dekl. Dzięki:loveu:, że chwilę Sunia jest u Ciebie:) Quote
piechcia15 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 no ale nie można przecież w ten sposób???? musi być przecież umowa podpisana.... Quote
danavas Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 piechcia15 napisał(a):no ale nie można przecież w ten sposób???? musi być przecież umowa podpisana.... no widzisz on twierdzi, że może wszystko....z izbą wytrzeźwień też nie ma... Quote
danavas Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 wojtuś napisał(a):Danavas:loveu: Czarne Psiaki są pięknie:) Po naszej Irmie, Sarze, teraz mam Laylę w hoteliku i ta Sunia cudo - wszystkie czarne;) Aniołem nie jestem, nie mogę finansowo pomóc, moja Layla jest bez dekl. Dzięki:loveu:, że chwilę Sunia jest u Ciebie:) Wojtuś, jesteś tu , to też pomoc:loveu: Quote
Olga7 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Herby to powiat Lubliniec a tam nie ma dużego schronu -jest przechowalnia chyba raczej a najlepiej zapytać o to nescca -ona jest z Lublinca i dziala w tej przechowalni/schronie lublinieckim tam w OTOZ-ie :http://www.otozlubliniec.iblogger.org/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=41&Itemid=60 http://www.lubliniec.pl/?p=166.172.sc.1326 Chyba,że zminilo sie niedawno na lepsze i schron ten rozbudowano. Quote
danavas Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 no właśnie w Lublińcu jest schronisko o którym mówisz i gmina z nim nie współpracuje... bezprawnie....a wójt ma już w sądzie sprawę za sprawą...i generalnie wszystko w tyle, więc woli dać parę groszy na weta niz 1500zł za oddanie psa do schroniska... Quote
Lu_Gosiak Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 słodka jest mała, a na żywo jeszcze fajniejsza:) Quote
danavas Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']słodka jest mała, a na żywo jeszcze fajniejsza:) no a z Bobim już się lubią:) ale chłopak zostaje na dole a Suzi dziś śpi na pięterku...już sobie miejsce wybrała i powarkuje jak ją próbuje z niego usunąć...no i jak tu teraz wyro rozłożyć?;) Quote
Marycha35 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 O matko, te łapinki kochane takie.......No, przyjdzie Pańci śpiunkać na parterze;) Quote
unixena Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ciotka dzis spisz na kocyku .:lol:..a Suzi na wyrku ..:diabloti: Quote
danavas Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 już jej pokazałam gdzie jej miejsce i mam nadziej że to warczenie to objaw niepewności.... a teraz idę spać bo od rana trzeba zbierać deklarację....i popytac które dt ma miejsce.... Quote
danavas Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Suzanka już wstała...przez całą noc nie ruszyła się z kocyka,spała jak zabita, może to pierwsza spokojna noc od wielu dni........ dopiero jak jej minął szok zaczęły wychodzić różne dolegliwości...coś ją bardzo swędzi nad ogonkiem, ma łupież.... i te łapki, obolałe, może poduszki ma zjechane, bo przestępuje z nogi na nogę i kuleje na zmianę.... Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Kurczę, mam wpisany temat Suzi, że bazarek będzie w jakiejś części dla niej. Ale sama go nie zrobię, tzn. bazarku. Czekam na fanty od kolezanki (zdjęcia + opis). Może ktoś ma rzeczy na bazarek a nie ma czasu? Ja chętnie poprowadzę... Pzdr. Quote
danavas Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Asiaczek napisał(a):Kurczę, mam wpisany temat Suzi, że bazarek będzie w jakiejś części dla niej. Ale sama go nie zrobię, tzn. bazarku. Czekam na fanty od kolezanki (zdjęcia + opis). Może ktoś ma rzeczy na bazarek a nie ma czasu? Ja chętnie poprowadzę... Pzdr. ja mam masę fantów....jeśli zechciałabyś się zająć bazarkiem to Ci chętnie podeślę... Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Pewnie!!! Czyli zdjęcia + opisy + ceny wywoławcze lub/i Kup teraz. super!!! Mój mail: [email protected] Pzdr. Quote
danavas Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 teraz ciocia idzie do pracy na cały dzień a Ty Suzi zbieraj deklarację....bo to już mało czasu zostało Tobie dziewczynko :( Quote
martasekret Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Melduję się na wątku. Suzi...dobrze mi się kojarzy..tak miał na imię pies mojego chłopaka. Trzymam kciuki za dziewczynkę! Quote
nescca Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Myślę ,że hotel u Lilki wziąłby małą za 250zł. Maja jedno miejsce dla suni. Trzeba wszystko dokładnie przemyśleć. Quote
Olga7 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 No, to jest już konkretna propozycja Nescci pomocy Suzi w dobrym,niedalekim hoteliku u Lilki kolo Kluczborka i do tego niedrogo .Chyba,że znajdziecie gdzieś bliżej i taniej ,ale wątpię .Może w domowym Dt jedynie u kogoś,jesli uda się wam znalezć . A Suzi nareszcie może spać na kanapie ,bezpieczna i najedzona -to broni swego zdobytego posłanka ,by znów nie wrócić na ulicę -trudno dziwić się ,że woli sobie wygodnie leżeć .:razz::p Cioteczka nescca dała dobrą propozycję ,jeśli nie skorzystacie -na pewno dotrrze tam inna sunia .Tyle ich szuka dt zawsze ...:p Quote
feliksik Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 ale się podziało od wczoraj - dobrze, że mała się przynajmniej wyspała Quote
Recommended Posts