Agata Balu Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ryss napisał(a):Kastrować samca? Na pewno bez sensu. Jak suka nie da, to pies nie weźmie. ;) Typowo samczy komentarz!!! A sio!!! Quote
Ryss Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='Agata Balu']Typowo samczy komentarz!!! A sio!!! Nawet nie potrafisz typowo komentować. Typowy komentarz na sfeminizowanych forach brzmi: Typowy komentarz męskiej szowinistycznej świni! Nie dziękuj za naukę, Agato Balu . ;) Quote
Awit Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Z kasą u mnie kruchutko:-( Wiecie, to się nie skończy, te traktowanie tak psów. Chyba, że koniec świata nastąpi. Quote
emilia2280 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 widac ze byl piéknym i malutkim szczeniakiem. dorósl i papa. mysle ze po praniu bédzie piéknym i adopcyjnym psem. sila w reklamie. mam jeszcze 3 zestawy 130 ogloszen u catangel i 4 wyróznione alegratki, wiéc mogé odstápic nazrazie 1 zestaw, tylko potrzebny jest tekst do ogloszen, no i chyba jak bédzie wyprany zdjécia bédá lepsze. Quote
Łukasz__ Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 troll.spoko napisał(a):Czyżby państwo na wakacje wyjeżdżali?:( Co za los takiego zwierzęcia, co też ten biedny psiak musi czuć:( Czy zdążył ktoś, kto to widział spisać numery relestracyjne auta z którego wyrzucono psiaka?Wyrzucenie z auta, to podobno jest proceder karalny. Niestety nie... Quote
erka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ryss, a masz jakis pomysł , jak pomóc psiakowi? Quote
Lili8522 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Zaglądam do Rudaska... Asiaczek a jakie masz fanty? Bo ja mam ciuchowe... Quote
elzunia Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Wiedźma napisał(a):Marzy mi się polskie ASPCA... Święte słowa Quote
Łukasz__ Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Rudasek już trochę się chyba odstresował bo biega sobie ładnie pomimo tych łapek...:) Jest naprawdę śliczny kiedy daje brzuszek do głaskania:) Zaraz idę go wypuścić i pobawić się z nim:) Quote
elzunia Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 A ja znalazłam wyrzuconego i pobitego psa(dużego).Miałam nadzieje ,że w końcu go oswoję bo bardzo się bał i prawie podchodził.Już już był prawie mój ,a wczoraj go auto walnęło i nie mogę dotrzeć kto go wziął z ulicy Quote
bakusiowa Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [FONT=Arial Black]Zapraszam na odlotowy kosmiczny bazarek na pokrycie długów Rysia i Romusia, dwóch piesków z Pszczyny:[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/212181-*-*-*-ALE-ODLOT!!!-Wy%C5%9Blij-d%C5%82ugi-w-Kosmos!-wystrza%C5%82owy-bazarek-Rysia-i-Romusia-do16 Quote
romenka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 O rany!!! Dopiero teraz zobaczyłam!!! Biedy psiaczek!!! Quote
Łukasz__ Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 feliksik napisał(a):a gdzie jest teraz Rudasek? U Klaudii na tymczasie.... Biega sobie ładnie i widać że jest mu dobrze:) Quote
Cleo2008 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 zajrzalam i tez popodrzucam, bo nie mam jak zrobic cokolwiek innego... bidulek... Quote
Iljova Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Na tę chwilę mogę tylko zajrzeć do Ciebie psiaczku. A jakie ma imię ? Quote
Łukasz__ Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Bardzo boi się mężczyzn... Ma też siniaki na brzuszku - ale wspaniały z Niego psiak!! Quote
Iljova Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Jaki ma cudowny i rozbrajający uśmiech :-) cudowny jest. Quote
Recommended Posts