Klaudus__ Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 (edited) [FONT=Comic Sans MS]Bardzo proszę o zamknięcie wątku[/FONT] Edited April 23, 2012 by Klaudus__ Quote
Klaudus__ Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Nikt do Ciebie nie zagląda... :roll: Quote
Klaudus__ Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='zerduszko']To ta sama trasa co Lizkowa? :( Dokładnie to samo miejsce. Jechałyśmy wczoraj po Samuela i to widziałyśmy... Quote
feliksik Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 jezu, zapisuję - normalnie jak mój paluszek znaleziony w czerwcu, też potrącony, ale Paluszek zostaje u mnie - tyle miał szczęścia, a teraz jego klon i ta sama historia: http://www.dogomania.pl/threads/208818-Paluszek-potrącony-połamany-choroba-Perthesa-MA-DOM-zostaje-w-DT zdjęcia: post 8 i niżej Quote
Klaudus__ Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Jest strasznie wystraszony - tylko do mnie i Łukasza podchodzi z dystansem,ale podchodzi - przed innymi ucieka biedaczek. I te smutne oczy... Chyba był na łańcuchu - na karku ma odciśniętą obrożę. I sierść taka... 'twarda...' Quote
Klaudus__ Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='feliksik']jezu, zapisuję - normalnie jak mój paluszek znaleziony w czerwcu, też potrącony, ale Paluszek zostaje u mnie - tyle miał szczęścia, a teraz jego klon i ta sama historia: http://www.dogomania.pl/threads/208818-Paluszek-potrącony-połamany-choroba-Perthesa-MA-DOM-zostaje-w-DT zdjęcia: post 8 i niżej Faktycznie podobni - u mnie biedak zostać nie może... To 16 pies u mnie... Ale będzie wspaniałym przyjacielem - tego jestem pewna! Quote
Klaudus__ Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='feliksik']spróbuję porozsyłać wątek Bardzo,bardzo,bardzo dziękuję :modla: Quote
zerduszko Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='feliksik']jezu, zapisuję - normalnie jak mój paluszek znaleziony w czerwcu, też potrącony, ale Paluszek zostaje u mnie - tyle miał szczęścia, a teraz jego klon i ta sama historia: http://www.dogomania.pl/threads/208818-Paluszek-potrącony-połamany-choroba-Perthesa-MA-DOM-zostaje-w-DT zdjęcia: post 8 i niżej Od razu mi się skojarzył z Twoim Paluszkiem ;) Quote
Noemi1 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Jestem na zaproszenie feliksik. Biedak straszliwy, a ja nie mma jak pomóc :( Ale bedę podnosić. Klaudus_ a co słychać u Lorki, bo nie ma u niej na wątku żadnych wieści :( Quote
Ryss Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Witam. Takie psie życie w tym kraju. Mój też, nim trafił do mnie, został wcześniej wyrzucony z samochodu na rondzie w Ostrowcu Świętokrzyskim. Ale temu biedakowi nie mogę pomóc w taki sam sposób. Mogę tylko wesprzeć biedaczynę finansowo, gdy pojawi się taka możliwość. Quote
Klaudus__ Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Na pewno trzeba Go wykastrować, odrobaczyć, zaszczepić. Kupić obrożę i smycz - bo wszystkiego u nas brak... (u Lorki dzisiaj wieczorem się pojawię - mam taki zapiedziel,że nie wyrabiam...) Quote
Lili8522 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Śliczny ten psiak... A był już u Weta? Może jakiś bazarek na niego zrobić? Tylko nie wiem czy będę umieć :oops::oops: Quote
Asiaczek Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Lili8522 napisał(a):Śliczny ten psiak... A był już u Weta? Może jakiś bazarek na niego zrobić? Tylko nie wiem czy będę umieć :oops::oops: Ja mogę zrobić bazarek za Ciebie, ale potrzebuję zdjęć i opisu rzeczy. Natomiast Ty musiałabys zająć się wysyłką... Dorzucę tez parę rzeczy, może moja koleżanka tez dorzuci cokolwiek... Daj znać, co o tym sądzisz... Pzdr. Quote
fernari Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Jestem i zapisuję biedaka ... Bardzo przepraszam Cię Rudasku, ale niestety nie mam Ci jak pomóc :( Mogę Cię jedynie podrzucac, może wtedy ktoś zauważy i pomoże ... Quote
troll.spoko Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='Klaudus__']Dokładnie to samo miejsce. Jechałyśmy wczoraj po Samuela i to widziałyśmy... Czyżby państwo na wakacje wyjeżdżali?:( Co za los takiego zwierzęcia, co też ten biedny psiak musi czuć:( Czy zdążył ktoś, kto to widział spisać numery relestracyjne auta z którego wyrzucono psiaka?Wyrzucenie z auta, to podobno jest proceder karalny. Quote
gosia2313 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ja zajrzę :) Iprzy okazji chciałam zwrócić uwagę, że w pierwszym poście jest duużo za dużo zdjęć - żeby się ktoś nie przyczepił ; -) Quote
Ryss Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='Klaudus__']Na pewno trzeba Go wykastrować Kastrować samca? Na pewno bez sensu. Jak suka nie da, to pies nie weźmie. ;) Quote
caryca26 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Boże , straszni są ludzie... Śliczny psiaczek! W górę Rudasku! Quote
annavera Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Biedne psisko -widać że to kochane zwierzę i przytulak. I co z tą jego łapką ? Wet go oglądał już ? Quote
Recommended Posts