elzunia Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='Łukasz__'] Bardzo boi się mężczyzn... Ma też siniaki na brzuszku - ale wspaniały z Niego psiak!! Kurcze ,jaki boski uśmiech.Jesteś cudowny Quote
mari23 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 elzunia napisał(a):A ja znalazłam wyrzuconego i pobitego psa(dużego).Miałam nadzieje ,że w końcu go oswoję bo bardzo się bał i prawie podchodził.Już już był prawie mój ,a wczoraj go auto walnęło i nie mogę dotrzeć kto go wziął z ulicy znalazłaś tego biedaka? Quote
paulinken Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Piękny! On jest u Klaudii? Ogłoszenia już ma? Quote
BUDRYSEK Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 paulinken napisał(a):Piękny! On jest u Klaudii? Ogłoszenia już ma? nie ma jeszcze nic, ja wrzucilam Go tylko na radio bielsko Quote
feliksik Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 ale uśmiech - niesamowity - teraz jest mu dobrze. a ten potrącony drugi -tragiczne - ciekawe gdzie jest psina teraz??? Quote
zerduszko Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Teraz jak się przyjrzałam jego łapkom przednim, to faktycznie widać że je inaczej stawia :( Quote
Cleo2008 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 piszcie jak najwiecej co z nim ! no i co z tym drugim o ktorym elzunia pisala???????????? Quote
Cleo2008 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='Awit']Z kasą u mnie kruchutko:-( Wiecie, to się nie skończy, te traktowanie tak psów. Chyba, że koniec świata nastąpi. a to zalezy tylko od nas... jak bedziemy dzialac tylko w internecie to zapewne masz racje. tzn mam na mysli ze potrzebne jest takze dzialanie spoleczne i komunikacja z massmediami, dzialanie w celu uswiadomienia spoleczenstwa, zmiany przepisow itd itp. ale to napewno nie jest sprawa jednego dnia i potrzebne jest konsekwentne dzialanie - co jest trudne i przypomina mi troche przebijanie glowa mury, ale coz... zreszta kazdy robi co moze. Quote
Klaudus__ Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Chłopak jest świetny. Jednak nie lubi innych czworonogów - musi być zamknięty sam. Boi się starszych mężczyzn - chociaż do moich Panów już się przyzwyczaił. Dzielnie szczeka jak kogoś obcego widzi. Apetyt ma i jest niesamowicie grzeczny. Będzie wspaniałym przyjacielem - NA ZAWSZE. Odrobaczyłam Go. Może ktoś mógłby zrobić jakiś bazarek? Bo finansowo już leżę... Muszę kupić Mu jakąś obróżkę, bo niestety wszystkie mi już 'wyszły' ;) Mam nadzieję,że znajdziemy do Niego najwspanialszy dom na całe życie. Bo On strasznie szybko się do nas przywiązuje... Już mi serce pęka jak widzę ,że z każdym dniem kocha nas bardziej... Quote
Lemoniada Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='emilia2280']widac ze byl piéknym i malutkim szczeniakiem. dorósl i papa. mysle ze po praniu bédzie piéknym i adopcyjnym psem.[/QUOTE] O tym samym pomyślałam :( Cudny psiak... Quote
feliksik Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 a może jakiś bazarek ogłoszeniowy dałoby się znaleźć albo ktoś może zrobi dla malucha gartis ogłoszonka Quote
Klaudus__ Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='feliksik']a może jakiś bazarek ogłoszeniowy dałoby się znaleźć albo ktoś może zrobi dla malucha gartis ogłoszonka Byłoby fantastycznie. Dzisiaj wczesnym rankiem czesaliśmy się z Rudaskiem. Znalazłam obolałe miejsca i ranki ukryte pod sierścią na skórze,które Go bolą. Quote
marra Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='feliksik']a może jakiś bazarek ogłoszeniowy dałoby się znaleźć albo ktoś może zrobi dla malucha gartis ogłoszonka[/QUOTE] CatAngel robi 130 ogłoszeń za 15 zł, myślę że to bardzo rozsądna cena :) Quote
Asiaczek Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='Cleo2008']a to zalezy tylko od nas... jak bedziemy dzialac tylko w internecie to zapewne masz racje. tzn mam na mysli ze potrzebne jest takze dzialanie spoleczne i komunikacja z massmediami, dzialanie w celu uswiadomienia spoleczenstwa, zmiany przepisow itd itp. ale to napewno nie jest sprawa jednego dnia i potrzebne jest konsekwentne dzialanie - co jest trudne i przypomina mi troche przebijanie glowa mury, ale coz... zreszta kazdy robi co moze. BTW - jutro jest w W-wie Marsz.... Więcej info na na DGM i na FB.... Pzdr. Quote
emilia2280 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Mam pakiety 4 u catangel (130 ogloszen kazde) plus 3 alegratki wyróznione. zostaly mi po Ziuciu który szczésliwie pojechal do domu po ogloszeniu w mag. Moj Pies. Podajcie tekst do ogloszen, kontakt, kilka najlepszych fotek na maila, ja przekazé Cat: [email protected] Quote
Asiaczek Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Na przyszły tydzięn szykuję bazarek dla Rudaska:) Pzdr. Quote
elzunia Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Asiaczek napisał(a):Na przyszły tydzięn szykuję bazarek dla Rudaska:) Pzdr. To ja poproszę o linka na pw bo gapa jestem.A może cosik się przyda?Bardzo proszę i z góry dziękuję Quote
Asiaczek Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 elzunia napisał(a):To ja poproszę o linka na pw bo gapa jestem.A może cosik się przyda?Bardzo proszę i z góry dziękuję To bedzie bazarek szykowany z fantów otrzymanych od danavas:) chyba głównie kolczyki... Na pewno wrzuce link. Pzdr. Quote
Łukasz__ Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='emilia2280']Mam pakiety 4 u catangel (130 ogloszen kazde) plus 3 alegratki wyróznione. zostaly mi po Ziuciu który szczésliwie pojechal do domu po ogloszeniu w mag. Moj Pies. Podajcie tekst do ogloszen, kontakt, kilka najlepszych fotek na maila, ja przekazé Cat: [email protected] Wieczorem będzie text i zdjęcia - bardzo dziękujemy! Quote
Recommended Posts