Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elzunia napisał(a):
A ja znalazłam wyrzuconego i pobitego psa(dużego).Miałam nadzieje ,że w końcu go oswoję bo bardzo się bał i prawie podchodził.Już już był prawie mój ,a wczoraj go auto walnęło i nie mogę dotrzeć kto go wziął z ulicy

znalazłaś tego biedaka?

Posted

[quote name='Awit']Z kasą u mnie kruchutko:-(
Wiecie, to się nie skończy, te traktowanie tak psów.
Chyba, że koniec świata nastąpi.

a to zalezy tylko od nas... jak bedziemy dzialac tylko w internecie to zapewne masz racje.
tzn mam na mysli ze potrzebne jest takze dzialanie spoleczne i komunikacja z massmediami, dzialanie w celu uswiadomienia spoleczenstwa, zmiany przepisow itd itp. ale to napewno nie jest sprawa jednego dnia i potrzebne jest konsekwentne dzialanie - co jest trudne i przypomina mi troche przebijanie glowa mury, ale coz...
zreszta kazdy robi co moze.

Posted

Chłopak jest świetny.
Jednak nie lubi innych czworonogów - musi być zamknięty sam.
Boi się starszych mężczyzn - chociaż do moich Panów już się przyzwyczaił.
Dzielnie szczeka jak kogoś obcego widzi.
Apetyt ma i jest niesamowicie grzeczny.
Będzie wspaniałym przyjacielem - NA ZAWSZE.
Odrobaczyłam Go.
Może ktoś mógłby zrobić jakiś bazarek?
Bo finansowo już leżę...
Muszę kupić Mu jakąś obróżkę, bo niestety wszystkie mi już 'wyszły' ;)
Mam nadzieję,że znajdziemy do Niego najwspanialszy dom na całe życie.
Bo On strasznie szybko się do nas przywiązuje...
Już mi serce pęka jak widzę ,że z każdym dniem kocha nas bardziej...

Posted

[quote name='emilia2280']widac ze byl piéknym i malutkim szczeniakiem. dorósl i papa. mysle ze po praniu bédzie piéknym i adopcyjnym psem.[/QUOTE]
O tym samym pomyślałam :( Cudny psiak...

Posted

[quote name='feliksik']a może jakiś bazarek ogłoszeniowy dałoby się znaleźć albo ktoś może zrobi dla malucha gartis ogłoszonka

Byłoby fantastycznie.
Dzisiaj wczesnym rankiem czesaliśmy się z Rudaskiem.
Znalazłam obolałe miejsca i ranki ukryte pod sierścią na skórze,które Go bolą.

Posted

[quote name='feliksik']a może jakiś bazarek ogłoszeniowy dałoby się znaleźć albo ktoś może zrobi dla malucha gartis ogłoszonka[/QUOTE]

CatAngel robi 130 ogłoszeń za 15 zł, myślę że to bardzo rozsądna cena :)

Posted

[quote name='Cleo2008']a to zalezy tylko od nas... jak bedziemy dzialac tylko w internecie to zapewne masz racje.
tzn mam na mysli ze potrzebne jest takze dzialanie spoleczne i komunikacja z massmediami, dzialanie w celu uswiadomienia spoleczenstwa, zmiany przepisow itd itp. ale to napewno nie jest sprawa jednego dnia i potrzebne jest konsekwentne dzialanie - co jest trudne i przypomina mi troche przebijanie glowa mury, ale coz...
zreszta kazdy robi co moze.
BTW - jutro jest w W-wie Marsz.... Więcej info na na DGM i na FB....

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Na przyszły tydzięn szykuję bazarek dla Rudaska:)

Pzdr.

To ja poproszę o linka na pw bo gapa jestem.A może cosik się przyda?Bardzo proszę i z góry dziękuję

Posted

elzunia napisał(a):
To ja poproszę o linka na pw bo gapa jestem.A może cosik się przyda?Bardzo proszę i z góry dziękuję

To bedzie bazarek szykowany z fantów otrzymanych od danavas:) chyba głównie kolczyki... Na pewno wrzuce link.

Pzdr.

Posted

[quote name='emilia2280']Mam pakiety 4 u catangel (130 ogloszen kazde) plus 3 alegratki wyróznione. zostaly mi po Ziuciu który szczésliwie pojechal do domu po ogloszeniu w mag. Moj Pies.

Podajcie tekst do ogloszen, kontakt, kilka najlepszych fotek na maila, ja przekazé Cat:
[email protected]

Wieczorem będzie text i zdjęcia - bardzo dziękujemy!