jolavanzeebroeck Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Sabina02']Mam nadzieje ze sie palant przezuci sie na dziurki od klucza i to jakies super ostre:angryy: !!![/quote] o tak!zeby go sobie w koncu sam zniszczyl i tak krok po kroku az mu odpadnie, wszyscy by mieli spokoj. Quote
carolinascotties Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ja bym porobiła plakaty tego złamasa z opisem tego, co robił i porozwieszałabym je w całej okolicy!!! Ciekawe, czy jest to karalne :cool1: Quote
emir Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Dzisiaj Emi SAMA zeszła z fotela i podeszła do miski z wodą aby się napić. Zaczyna też podnosić główkę i nie patrzy już ciągle w ziemię; postawiona na ziemi wie,że trzeba się wypróżnić i szybciutko SAMA podchodzi do furtki, która prowadzi do domu; Acha, i przybyło jej troszkę ciałka. EMIR Quote
carolinascotties Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='emir']Dzisiaj Emi SAMA zeszła z fotela i podeszła do miski z wodą aby się napić. Zaczyna też podnosić główkę i nie patrzy już ciągle w ziemię; postawiona na ziemi wie,że trzeba się wypróżnić i szybciutko SAMA podchodzi do furtki, która prowadzi do domu; Acha, i przybyło jej troszkę ciałka. EMIR[/quote] To dobre wiadomości! Cieszę sie, że Emi jest na drodze ku lepszemu... Quote
KasiaM Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Razem z kloleżanką Angelą bardzo się cieszymy i trzymamy kciuki:):):) Quote
Agnie Koty Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 no, no, no. myslę o niej. i cieszę się z jej małych kroczków. człowiek też wychodzi z deprechy powolutku. Quote
jolavanzeebroeck Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='carolinascotties']To dobre wiadomości! Cieszę sie, że Emi jest na drodze ku lepszemu...[/quote] moj dzie juz lepszy kiedy sa dobre wiadomosci o emi! niech tak dalej, na coraz lepiej ,by kazdy nowy dzien przynosil ci wiecej i wiecej zdrowka.czekalam tak bardzo kiedy podniesiesz glowke malutka.bedzie dobrze kochanie! Quote
dusje Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Sabina02']Mam nadzieje ze ten palant przerzuci sie na dziurki od klucza i to jakies super ostre:angryy: !!![/quote] A moze lale dmuchana z sexshopu ufundowac zoofilowi i w ten sposob oszczedzic inne suczki? Pytanie czy spodoba sie mu taka panienka? Quote
Czarodziejka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='dusje']A moze lale dmuchana z sexshopu ufundowac zoofilowi i w ten sposob oszczedzic inne suczki? Pytanie czy spodoba sie mu taka panienka?[/quote] Szkoda pieniędzy....:cool1: Quote
Sabina02 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='dusje']A moze lale dmuchana z sexshopu ufundowac zoofilowi i w ten sposob oszczedzic inne suczki? Pytanie czy spodoba sie mu taka panienka?[/quote] Najlepiej to jakby skonczyl za kratkami i wspolwiezniowie dostarczyli by mu takich samych "wrazen" jak on tej suni!!! :pissed: :angryy: Quote
wanda szostek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Przecież sunia jest u Emir. Zabrała ją ze schroniska w Białymstoku. Quote
Sabina02 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='wanda szostek']Przecież sunia jest u Emir. Zabrała ją ze schroniska w Białymstoku.[/quote] A kto mowi ze nie? Quote
carolinascotties Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ja jestem za więzieniem...ale by mu tam panowie zafundowali wakacje:mad: !!! Quote
tania Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Sabina02']Najlepiej to jakby skonczyl za kratkami i wspolwiezniowie dostarczyli by mu takich samych "wrazen" jak on tej suni!!! :pissed: :angryy:[/quote] to chyba najlepsza kara:angryy: Quote
jolavanzeebroeck Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='tania']to chyba najlepsza kara:angryy:[/quote] jak sie miewa dzis emi?kochani napiszcie,jak z nia jest?emir jestes wspaniala! Quote
ARKA Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [URL]http://www.fundacja-emir.org/[/URL] Jaka Emi juz jest sliczna a Medar przystojniak!:loveu: No niesamowita zmiana, fizyczna,Emi. Quote
dorota412 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 EMI, ale z niej królewna w tym naszyjniku:loveu: Ale ta modlitwa, Boze:placz: , przeciez ja siedze w pracy:placz: , ja nie moge:placz: Quote
carolinascotties Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ale się wzruszyłam...piękne, kochane mordeczki...całuję Was i przytulam:lol: Quote
jolavanzeebroeck Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='carolinascotties']Ale się wzruszyłam...piękne, kochane mordeczki...całuję Was i przytulam:lol:[/quote] to jest najpiekniejszy prezent pod choinke!dziekuje ci EMIR niech bog obdarza cie zdrowiem, za to ze dbasz o maluczkich zdrowko.emi jest cudna jaka zmiana! ma zywsze oczki, wyrazne polepszenie !boze jak ja sie ciesze ze ja widze taka zywsza wreszcie .i nasz kochany bernardynek! emir dokonalas cudu !dzieki ci za to.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: calujeWas ,glaszcze wasze glowki i tez przytulam. Quote
Korson Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='ARKA'][URL]http://www.fundacja-emir.org/[/URL] Jaka Emi juz jest sliczna a Medar przystojniak!:loveu: No niesamowita zmiana, fizyczna,Emi.[/quote] Cudowne Życzenia na Święta !!! Taka odrobina nadzieji.... Modlitwa.... niestety prawdziwa...naprawdę trudno powstrzymać łzy... Wielkie Podziękowania dla Emir... Quote
emir Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [CENTER][IMG]http://fundacja-emir.org/zdjecia_forum/emi.jpg[/IMG] [B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="SeaGreen"][SIZE="5"]Dobrego zdrowia, pełnej miski, ciepłej budy i kochającego serca życzy Wszystkim EMI [/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [IMG]http://fundacja-emir.org/gifyswiateczne/18.gif[/IMG][/CENTER] Quote
asiuniap Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 I wzajemnie kochanie! Czy mi się wydaje, że Emi się uśmiecha? Quote
Recommended Posts