Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mi też świruje, nie mogę wchodzić normalnie w subskrybowane wątki, tylko najpierw na jakiś inny na stronie głównej i dopiero w swoje..
Nie opuszczaj nas! albo podaj na PW swojego fejsa zebym mogła dalej oglądać Moruska :)

Posted

dzień doberek ;)

i dalej fotek brak... :mad:

co do zalowania sciecia mojego psa - zrobilam jej piekne schody na brzuchu i stwierdzilam, ze nie bede poprawiac, bo jeszcze bardziej zrypie :D ale juz odroslo pieknie i jest wszsystko cacy

Posted

[quote name='Ty$ka']
Bohaterem wątku jest Morusław Siusiński [/QUOTE]
Padłam. :roflt:

Witam się, będę zaglądać częściej z Żabcią, spodobało nam się tu. :)
Łapka dla Morusa. ;)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nie tylko Ty masz dosc [/QUOTE]
Ufff... bo myślałam, że tylko ja mam ze wszystkim problem :eviltong: A tak przynajmniej nie jestem sama ^^

[quote name='Jean']Mi też świruje, nie mogę wchodzić normalnie w subskrybowane wątki, tylko najpierw na jakiś inny na stronie głównej i dopiero w swoje..[/QUOTE]
Też tak wchodzę... Na dłuższą metę to uciążliwe jest :shake:

[quote name='Mani2000']Jezu,dużo imion ma twój piesek faktycznie
No nic,zostańmy na Morus.
Morusek słodkie imię [/QUOTE]
Dużo imion, bo każde jest na inną okazję :cool3:. A imiona co rusz dochodzą nowe, wszystko zależy od mojej inwencji twórczej (czyt. od humoru i stopnia wkurzenia się na psa :diabloti:), acz wszyscy pozostali ludkowie wołają do niego Morus lub... Borys. Nie wiem skąd im te drugie imię się wzięło? :razz:
Imię Morus dla mnie jest brzydkie, takie pospolite, nudne i banalne (a ja nie lubię banałów :eviltong:), jednak na pewno adekwatne do uosobienia mojego psa :evil_lol:.

[quote name='anka11']dzień doberek

i dalej fotek brak...

co do zalowania sciecia mojego psa - zrobilam jej piekne schody na brzuchu i stwierdzilam, ze nie bede poprawiac, bo jeszcze bardziej zrypie ale juz odroslo pieknie i jest wszsystko cacy[/QUOTE]

Doberek :D

Fotek ni ma i nie będzie - urządzamy strajk (chcesz się dołączyć? :diabloti:)

E tam zrypać... grunt, żeby psu było wygodnie :cool3:

A wiecie co? Ja ostatnio chora jestem. Zrobiłam się dobra dla psa i u weta z nim nie byłam. Przesunęłam wizytę na czwartek, a co - czwartek wydaje się dobrym dniem na grzebanie w psie tu i ówdzie :evil_lol:

[quote name='rashelek']Co to są gzy?
Nie marudziaj, Tobie chociaż galeria działa! :P[/QUOTE]
Takie małe coś, co Cię napastuje, śledzi, szantażuje i doprowadza Cię do rozpaczy :diabloti:
Nie chciałabyś tego czegoś spotkać - ja niestety muszę, jakaś plaga jest tego cholerstwa :-(
I jeszcze gzy mnie nie lubią (ciekawe dlaczego? :P) - zawsze muszą mnie się czepiać.

[quote name='Jean']Nie opuszczaj nas! albo podaj na PW swojego fejsa zebym mogła dalej oglądać Moruska [/QUOTE]
[quote name='Talucha']Coraz więcej ludzi przez te problemy z dogo nie chce tu wchodzić
Zostań, bo gdzie będę podziwiała Moruska [/QUOTE]

Miło, że ktoś chce nas oglądać (a słuchać to już nie? :diabloti:), ale ja się na chwilę obecną zastanawiam nad opuszczeniem dogo. Nie opuszczam, jeszcze jestem, jednak moja cieprliwość powoli się kończy i pewnie (jak sytuacja na dogo się nie poprawi) nasz wątek umrze śmiercią naturalną. ;) Tak czy inaczej możecie (nie)cieszyć się naszą obecnością :cool3:

A tak w ogóle to będziemy się odchudzać z Morusem. Co prawda, Rusiak jest na ścisłej diecie, ale po ostatnich letnich dniach, co spędzał je non stop w domu dziwnie się zaokrąglił (to przez to, że familia się litowała nad biednym pieseczkiem :diabloti: wrrrr) - aż boję się wsadzić go na wagę... :roll: Jednak podobno pies upodabnia się do właściciela, więc cóż dziwić się jego wadze - mi też ostatnio się przybrało tu i ówdzie, więc stwierdziłam, że muszę się za siebie wziąć. Moje kochane słodycze muszę dać w odstawkę (już tęsknię za czekoladą :lol:), więcej ruchu (ostatnio straszny leń zrobiłam się, więc od dziś on jest moim wrogiem:diabloti:) oraz więcej picia (wody rzecz jasna :lol:). Musztra, twarde zasady, wiele ograniczeń... takie moje postanowienie. Już sobie (i psu) współczuję :evil_lol:. Życzcie nam powodzenia ^^

Posted

[quote name='phase']Padłam. :roflt:

Witam się, będę zaglądać częściej z Żabcią, spodobało nam się tu. :)
Łapka dla Morusa. ;)[/QUOTE]

Oooo... kogo nam jest zaszczyt gościć na wątku - witamy, witamy =)

No ja wypraszam sobie, ale nie rozumiem z czego się tu śmiać? :diabloti: Jak pies wszystko podlewa to chyba ładniej nazwać go nie można? :diabloti: Choć i tak nie zapomnę min ludzi, którzy się na mnie dziwne patrzyli, gdy wołałam do swojego psa "Siusińki, chodź tu natychmiast!" :evil_lol:

Cieszę się, że Wam się tu podoba, im więcej nas, tym weselej :P
Nie zapomnijcie tylko, że moje posty nigdy nie są całkiem poważne, więc proszę ich nie brać całkiem na serio :lol:

Morus w zamian przesyła mokre lizawki ;)

Posted

Żeby nie było tak monotonnie, wstawiam stary filmik. Będziecie mogły się pośmiać, bowiem film jest z 2011r, nasze przywołanie w wielkich rozproszeniach nie było jeszcze najlepsze , a pies właśnie wytropił... pobratymca. Tak czy inaczej po kilkakrotnym wołaniu, pies do mnie przyszedł ;). Teraz takie zachowanie jest nie do pomyślenia, no ale już przywołanie awaryjne mamy doszlifowane. :D

[video=youtube_share;AzaXSDZApk8]http://youtu.be/AzaXSDZApk8[/video]

Posted

Cześć! :)[URL="http://images35.fotosik.pl/1493/a8a93c5ad3be5cc9med.jpg"]

http://images35.fotosik.pl/1493/a8a93c5ad3be5cc9med.jpg[/URL] Jaki uśmiechnięty, lubię takie :loveu:

Posted

[quote name='understandme']Cześć! :)[URL="http://images35.fotosik.pl/1493/a8a93c5ad3be5cc9med.jpg"]

http://images35.fotosik.pl/1493/a8a93c5ad3be5cc9med.jpg[/URL] Jaki uśmiechnięty, lubię takie :loveu:[/QUOTE]

Hej, miło słyszeć na dzień-dobry, że ktoś lubi uśmiechnięte psie ryjce :eviltong: Bo u nas tylko takie :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']Jak ja lubię filmiki :loveu:

Ale Wy dużo piszecie... :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE]

W takim razie dla Ciebie będzie więcej filmików, ale... to innym razem :)

E, gdzie tam dużo ;D A u Was to czasem niby mniej? :razz:

Posted

[quote name='Ptysiak']Trzymam za słowo z filmikami:)

Mniej :diabloti:[/QUOTE]

Mam ich dużo, ale muszę je powgrywać, a mi się nie chce :razz:

Gdzie tam mniej. :diabloti:

[quote name='stokrotka.af']no ja nie wiem co Ty chccesz od tego biednego psiaka? ;-) taki kochaniutki i posłuszny ;-)[/QUOTE]
To, że biedny to się zgadzam :evil_lol:. Nie dość, że ma taką musztrę i jest ofiarą sadyzmu to jeszcze pańcia wymyśliła mu dietę - też coś :angryy: ;).

A że posłuszny to się nie zgadzam - na filmiku jest nieusłuchany, nieposłuszny i w ogóle be :diabloti:. Kto by go chciał? :P Dobrze (dla niego :evil_lol:), że teraz jest poprawa ^^

Posted

Mojego kundliszcza też nie wiem, kto by chciał, tylko chodzi i łapie na siebie wszelkie brudy jakie istnieją od ton błota począwszy ... :roll:

Posted

[quote name='stokrotka.af']on specjalnie tak się zachowuje żeby nikt go oprócz Ciebie nie chciał :)[/QUOTE]
Pewnie jest tak, jak mówisz :loveu:

[quote name='daguerrotype']Mojego kundliszcza też nie wiem, kto by chciał, tylko chodzi i łapie na siebie wszelkie brudy jakie istnieją od ton błota począwszy ... :roll:[/QUOTE]
O tak... też to znam, ale pewnie w nieco mniejszym stopniu niż Ty - jednak Misiek jest bardziej owłosiony, no i ma niższe podwozie :lol:. Jednak mnie też doprowadza do szewskiej pasji pospacerowe godzinne siedzenie i wydłubywanie wszystkich źdźbeł + wykruszanie brudu :roll:

[quote name='Mada95']Mojego psa kążdy by chciał ale..potem by żałował :cool3:[/QUOTE]
A czemu to? :cool3:

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry ;-)

To niech Ci się zachce i powygrywaj :mad::diabloti:[/QUOTE]

Bryyy ;]

Eh, co ja się z Tobą mam :razz:. Wgram później :eviltong:

Posted

Nasza spacerowa koleżanka pojechała na wakacje, więc pozostaje wstawić stary filmik (wtedy jeszcze wiele rzeczy nie mieliśmy dopracowanych, np. "A kuku") ze spaceru z Kropecjawą :). Warunki były o tyle trudne, że byliśmy już 2h na intensywnym spacerze, była to już któraś tam sesja na tym spacerze, a blisko nas kusiły błotka i padlina, psy szczekały i całkiem niespodziewanie Kropka stwierdziła, że też chce być szkolona :evil_lol:. Na szczęście Morusław pracował dalej, pomijając to, że jedną sztuczkę "zapomniał", a potem się zapatrzył na Kropkę - ale jedno moje słowo i pies oprzytomniał :loveu: Także o ile jako naszą pracę można by ocenić jako marnie pokazaną to jednak w takich warunkach Rusiak i tak pracował super :loveu: Więc na nas za bardzo nie krzyczcie :cool1:

[video=youtube_share;Aq9NwATTiy0]http://youtu.be/Aq9NwATTiy0[/video]

Posted

[quote name='maryg22']Co Ty do niego masz ? Wszystko grzecznie robi, a pańcia i tak się czepia ;)[/QUOTE]
Ja do niego nic nie mam :D. Morus jest super, praca go cieszy, lubi się uczyć, chętnie wykonuje komendy (no z tym to różnie :P) i w ogóle jest naj :loveu:. Tylko jego przewodniczka jest do du.. ;P U mnie wszystko musi być dopracowane do perfekcji, a u nas z tym to jeszcze daleka droga ;). Jednak się nie poddajemy :)