Jean Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Mi też świruje, nie mogę wchodzić normalnie w subskrybowane wątki, tylko najpierw na jakiś inny na stronie głównej i dopiero w swoje.. Nie opuszczaj nas! albo podaj na PW swojego fejsa zebym mogła dalej oglądać Moruska :) Quote
Mani2000 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Jezu,dużo imion ma twój piesek faktycznie ;) No nic,zostańmy na Morus. Morusek :loveu: słodkie imię :) Quote
anka11 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 dzień doberek ;) i dalej fotek brak... :mad: co do zalowania sciecia mojego psa - zrobilam jej piekne schody na brzuchu i stwierdzilam, ze nie bede poprawiac, bo jeszcze bardziej zrypie :D ale juz odroslo pieknie i jest wszsystko cacy Quote
rashelek Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Co to są gzy? :crazyeye: Nie marudziaj, Tobie chociaż galeria działa! :P Quote
Talucha Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Coraz więcej ludzi przez te problemy z dogo nie chce tu wchodzić :shake: Zostań, bo gdzie będę podziwiała Moruska :) Quote
phase Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Ty$ka'] Bohaterem wątku jest Morusław Siusiński [/QUOTE] Padłam. :roflt: Witam się, będę zaglądać częściej z Żabcią, spodobało nam się tu. :) Łapka dla Morusa. ;) Quote
Ty$ka Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Nie tylko Ty masz dosc [/QUOTE] Ufff... bo myślałam, że tylko ja mam ze wszystkim problem :eviltong: A tak przynajmniej nie jestem sama ^^ [quote name='Jean']Mi też świruje, nie mogę wchodzić normalnie w subskrybowane wątki, tylko najpierw na jakiś inny na stronie głównej i dopiero w swoje..[/QUOTE] Też tak wchodzę... Na dłuższą metę to uciążliwe jest :shake: [quote name='Mani2000']Jezu,dużo imion ma twój piesek faktycznie No nic,zostańmy na Morus. Morusek słodkie imię [/QUOTE] Dużo imion, bo każde jest na inną okazję :cool3:. A imiona co rusz dochodzą nowe, wszystko zależy od mojej inwencji twórczej (czyt. od humoru i stopnia wkurzenia się na psa :diabloti:), acz wszyscy pozostali ludkowie wołają do niego Morus lub... Borys. Nie wiem skąd im te drugie imię się wzięło? :razz: Imię Morus dla mnie jest brzydkie, takie pospolite, nudne i banalne (a ja nie lubię banałów :eviltong:), jednak na pewno adekwatne do uosobienia mojego psa :evil_lol:. [quote name='anka11']dzień doberek i dalej fotek brak... co do zalowania sciecia mojego psa - zrobilam jej piekne schody na brzuchu i stwierdzilam, ze nie bede poprawiac, bo jeszcze bardziej zrypie ale juz odroslo pieknie i jest wszsystko cacy[/QUOTE] Doberek :D Fotek ni ma i nie będzie - urządzamy strajk (chcesz się dołączyć? :diabloti:) E tam zrypać... grunt, żeby psu było wygodnie :cool3: A wiecie co? Ja ostatnio chora jestem. Zrobiłam się dobra dla psa i u weta z nim nie byłam. Przesunęłam wizytę na czwartek, a co - czwartek wydaje się dobrym dniem na grzebanie w psie tu i ówdzie :evil_lol: [quote name='rashelek']Co to są gzy? Nie marudziaj, Tobie chociaż galeria działa! :P[/QUOTE] Takie małe coś, co Cię napastuje, śledzi, szantażuje i doprowadza Cię do rozpaczy :diabloti: Nie chciałabyś tego czegoś spotkać - ja niestety muszę, jakaś plaga jest tego cholerstwa :-( I jeszcze gzy mnie nie lubią (ciekawe dlaczego? :P) - zawsze muszą mnie się czepiać. [quote name='Jean']Nie opuszczaj nas! albo podaj na PW swojego fejsa zebym mogła dalej oglądać Moruska [/QUOTE] [quote name='Talucha']Coraz więcej ludzi przez te problemy z dogo nie chce tu wchodzić Zostań, bo gdzie będę podziwiała Moruska [/QUOTE] Miło, że ktoś chce nas oglądać (a słuchać to już nie? :diabloti:), ale ja się na chwilę obecną zastanawiam nad opuszczeniem dogo. Nie opuszczam, jeszcze jestem, jednak moja cieprliwość powoli się kończy i pewnie (jak sytuacja na dogo się nie poprawi) nasz wątek umrze śmiercią naturalną. ;) Tak czy inaczej możecie (nie)cieszyć się naszą obecnością :cool3: A tak w ogóle to będziemy się odchudzać z Morusem. Co prawda, Rusiak jest na ścisłej diecie, ale po ostatnich letnich dniach, co spędzał je non stop w domu dziwnie się zaokrąglił (to przez to, że familia się litowała nad biednym pieseczkiem :diabloti: wrrrr) - aż boję się wsadzić go na wagę... :roll: Jednak podobno pies upodabnia się do właściciela, więc cóż dziwić się jego wadze - mi też ostatnio się przybrało tu i ówdzie, więc stwierdziłam, że muszę się za siebie wziąć. Moje kochane słodycze muszę dać w odstawkę (już tęsknię za czekoladą :lol:), więcej ruchu (ostatnio straszny leń zrobiłam się, więc od dziś on jest moim wrogiem:diabloti:) oraz więcej picia (wody rzecz jasna :lol:). Musztra, twarde zasady, wiele ograniczeń... takie moje postanowienie. Już sobie (i psu) współczuję :evil_lol:. Życzcie nam powodzenia ^^ Quote
Ty$ka Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='phase']Padłam. :roflt: Witam się, będę zaglądać częściej z Żabcią, spodobało nam się tu. :) Łapka dla Morusa. ;)[/QUOTE] Oooo... kogo nam jest zaszczyt gościć na wątku - witamy, witamy =) No ja wypraszam sobie, ale nie rozumiem z czego się tu śmiać? :diabloti: Jak pies wszystko podlewa to chyba ładniej nazwać go nie można? :diabloti: Choć i tak nie zapomnę min ludzi, którzy się na mnie dziwne patrzyli, gdy wołałam do swojego psa "Siusińki, chodź tu natychmiast!" :evil_lol: Cieszę się, że Wam się tu podoba, im więcej nas, tym weselej :P Nie zapomnijcie tylko, że moje posty nigdy nie są całkiem poważne, więc proszę ich nie brać całkiem na serio :lol: Morus w zamian przesyła mokre lizawki ;) Quote
Ty$ka Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Żeby nie było tak monotonnie, wstawiam stary filmik. Będziecie mogły się pośmiać, bowiem film jest z 2011r, nasze przywołanie w wielkich rozproszeniach nie było jeszcze najlepsze , a pies właśnie wytropił... pobratymca. Tak czy inaczej po kilkakrotnym wołaniu, pies do mnie przyszedł ;). Teraz takie zachowanie jest nie do pomyślenia, no ale już przywołanie awaryjne mamy doszlifowane. :D [video=youtube_share;AzaXSDZApk8]http://youtu.be/AzaXSDZApk8[/video] Quote
Karro Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Cześć! :)[URL="http://images35.fotosik.pl/1493/a8a93c5ad3be5cc9med.jpg"] http://images35.fotosik.pl/1493/a8a93c5ad3be5cc9med.jpg[/URL] Jaki uśmiechnięty, lubię takie :loveu: Quote
Ptysiak Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Jak ja lubię filmiki :loveu: Ale Wy dużo piszecie... :crazyeye::evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='understandme']Cześć! :)[URL="http://images35.fotosik.pl/1493/a8a93c5ad3be5cc9med.jpg"] http://images35.fotosik.pl/1493/a8a93c5ad3be5cc9med.jpg[/URL] Jaki uśmiechnięty, lubię takie :loveu:[/QUOTE] Hej, miło słyszeć na dzień-dobry, że ktoś lubi uśmiechnięte psie ryjce :eviltong: Bo u nas tylko takie :evil_lol: [quote name='Ptysiak']Jak ja lubię filmiki :loveu: Ale Wy dużo piszecie... :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] W takim razie dla Ciebie będzie więcej filmików, ale... to innym razem :) E, gdzie tam dużo ;D A u Was to czasem niby mniej? :razz: Quote
Ptysiak Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Trzymam za słowo z filmikami:) Mniej :diabloti: Quote
stokrotka.af Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 no ja nie wiem co Ty chccesz od tego biednego psiaka? ;) taki kochaniutki i posłuszny ;) Quote
Ty$ka Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Trzymam za słowo z filmikami:) Mniej :diabloti:[/QUOTE] Mam ich dużo, ale muszę je powgrywać, a mi się nie chce :razz: Gdzie tam mniej. :diabloti: [quote name='stokrotka.af']no ja nie wiem co Ty chccesz od tego biednego psiaka? ;-) taki kochaniutki i posłuszny ;-)[/QUOTE] To, że biedny to się zgadzam :evil_lol:. Nie dość, że ma taką musztrę i jest ofiarą sadyzmu to jeszcze pańcia wymyśliła mu dietę - też coś :angryy: ;). A że posłuszny to się nie zgadzam - na filmiku jest nieusłuchany, nieposłuszny i w ogóle be :diabloti:. Kto by go chciał? :P Dobrze (dla niego :evil_lol:), że teraz jest poprawa ^^ Quote
stokrotka.af Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 on specjalnie tak się zachowuje żeby nikt go oprócz Ciebie nie chciał :) Quote
dagg Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Mojego kundliszcza też nie wiem, kto by chciał, tylko chodzi i łapie na siebie wszelkie brudy jakie istnieją od ton błota począwszy ... :roll: Quote
Dzikie nieporadne Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Mojego psa kążdy by chciał ale..potem by żałował :cool3: Quote
Ptysiak Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Dzień dobry ;) To niech Ci się zachce i powygrywaj :mad::diabloti: Quote
Ty$ka Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 [quote name='stokrotka.af']on specjalnie tak się zachowuje żeby nikt go oprócz Ciebie nie chciał :)[/QUOTE] Pewnie jest tak, jak mówisz :loveu: [quote name='daguerrotype']Mojego kundliszcza też nie wiem, kto by chciał, tylko chodzi i łapie na siebie wszelkie brudy jakie istnieją od ton błota począwszy ... :roll:[/QUOTE] O tak... też to znam, ale pewnie w nieco mniejszym stopniu niż Ty - jednak Misiek jest bardziej owłosiony, no i ma niższe podwozie :lol:. Jednak mnie też doprowadza do szewskiej pasji pospacerowe godzinne siedzenie i wydłubywanie wszystkich źdźbeł + wykruszanie brudu :roll: [quote name='Mada95']Mojego psa kążdy by chciał ale..potem by żałował :cool3:[/QUOTE] A czemu to? :cool3: [quote name='Ptysiak']Dzień dobry ;-) To niech Ci się zachce i powygrywaj :mad::diabloti:[/QUOTE] Bryyy ;] Eh, co ja się z Tobą mam :razz:. Wgram później :eviltong: Quote
Ty$ka Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 Nasza spacerowa koleżanka pojechała na wakacje, więc pozostaje wstawić stary filmik (wtedy jeszcze wiele rzeczy nie mieliśmy dopracowanych, np. "A kuku") ze spaceru z Kropecjawą :). Warunki były o tyle trudne, że byliśmy już 2h na intensywnym spacerze, była to już któraś tam sesja na tym spacerze, a blisko nas kusiły błotka i padlina, psy szczekały i całkiem niespodziewanie Kropka stwierdziła, że też chce być szkolona :evil_lol:. Na szczęście Morusław pracował dalej, pomijając to, że jedną sztuczkę "zapomniał", a potem się zapatrzył na Kropkę - ale jedno moje słowo i pies oprzytomniał :loveu: Także o ile jako naszą pracę można by ocenić jako marnie pokazaną to jednak w takich warunkach Rusiak i tak pracował super :loveu: Więc na nas za bardzo nie krzyczcie :cool1: [video=youtube_share;Aq9NwATTiy0]http://youtu.be/Aq9NwATTiy0[/video] Quote
Ty$ka Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 To teraz będzie zasyp filmikami :diabloti: Starymi jak świat, ale to tak zamiast zdjęć :P Chcecie jeszcze jeden? ^^ Quote
Baton Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 (edited) Co Ty do niego masz ? Wszystko grzecznie robi, a pańcia i tak się czepia ;) edit: Chcemy :) Edited July 12, 2012 by maryg22 Quote
Ty$ka Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 [quote name='maryg22']Co Ty do niego masz ? Wszystko grzecznie robi, a pańcia i tak się czepia ;)[/QUOTE] Ja do niego nic nie mam :D. Morus jest super, praca go cieszy, lubi się uczyć, chętnie wykonuje komendy (no z tym to różnie :P) i w ogóle jest naj :loveu:. Tylko jego przewodniczka jest do du.. ;P U mnie wszystko musi być dopracowane do perfekcji, a u nas z tym to jeszcze daleka droga ;). Jednak się nie poddajemy :) Quote
Recommended Posts