Ty$ka Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 Aaa rozumiem. Niby ma to sens, ale z drugiej strony właśnie to pies pomógł mi zwalczyć moją nieśmiałość do ludzi i moje relacje z innymi uległy poprawie :lol: Więc trochę nie ogarniam, ale nie wnikam w szczegóły. Papiś jest u mnie na fanpejdżu, możecie udostępniać :p Quote
chounapa Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Ja się ludzi nie boję ... zwyczajnie większości nie lubię :P Dlatego przesiaduje przy komputerze z kotem na kolanach i cieszę się jak głupol, bo mój pies zostawił w kości pierwszego zęba :P Quote
Ty$ka Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 [quote name='chounapa']Ja się ludzi nie boję ... zwyczajnie większości nie lubię :P Dlatego przesiaduje przy komputerze z kotem na kolanach i cieszę się jak głupol, bo mój pies zostawił w kości pierwszego zęba :P[/QUOTE] E tam, ludzie są fajnie. Zwłaszcza psiarze :lol: I harcerze. Innych ludzi jakoś nie lubię też, ale dobrze mi z tym :D Quote
chounapa Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Zdecydowana większość nie dba o zwierzęta i nie jest harcerzami, więc wiesz :P BTW. Moja córa jest ZUCHem ;D Quote
Ty$ka Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 [quote name='chounapa']Zdecydowana większość nie dba o zwierzęta i nie jest harcerzami, więc wiesz :P BTW. Moja córa jest ZUCHem ;D[/QUOTE] To inna bajka :) Ooo, w jakiej organizacji? ;] Quote
Ty$ka Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 [quote name='chounapa']ZHP i 10 znaków :P[/QUOTE] <wirtualna piątka z Twoją Córą> :lol: Quote
Sonka95 Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Jak stworzycie smaki o smaku trawy to i ja kupie :evil_lol: moja to na każdym spacerze je wcina :diabloti: Ja mam jeszcze rok do namysłu a całkowicie nie wiem co dalej robić po skończeniu technikum :lol: Quote
Ty$ka Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 Okej, zaczynam produkcję po majówce. Będę ważyć, proporcjować :lol: Mnie i tak się pewnie zmieni. Chociaż nie wiem, mnie to strasznie rajcuje, a modyfikacja zachowań jest czymś, co najbardziej mnie interesuje u psów... :lol: Zobaczymy jeszcze. Quote
Baton Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Jak zrobisz te smaki takie bezzbożowe to Joy będzie Twoją stałą klientką! :D Quote
Ty$ka Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 Okej, zobaczysz zbiję kokosy na tym biznesie :D Mam z dzisiaj fotki, ale z tostera, więc nawet ich nie tykam. Quote
Baton Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Rozumiem, że dla mnie zniżka będzie? :cool3: Weź się nie wygłupiaj i dawaj te zdjęcia :mad: Quote
Ty$ka Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 I co jeszcze - może frytki do tego? :D Są rozmazane :< Quote
Baton Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='Ty$ka']I co jeszcze - może frytki do tego? :D Są rozmazane :<[/QUOTE] A jak już proponujesz, to poproszę :loveu: Nie ważne - dawaj :D Quote
Qeeriefire Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Zazdroszczę, że masz jeszcze czas na myślenie o studiach, a ja też bardziej human (choć niecałkowity) :D Już pierwsi klienci są :cool3: A ja poproszę link do fanpejdżu I ZDJĘCIA! Quote
Baton Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='Ty$ka']OK... zero rewelacji. :p Dam jutro :D[/QUOTE] Wiesz, że jutro właśnie jest? :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 Dobra, dobra, nie bijcie - Tysia to zabiegana dziewucha jest :lol: Dodam za chwilę :p Myślę o studiach, bo trzeba mieć jakieś priorytety, inaczej całkiem bym spoczęła na laurach ;). Proszę, link do fp: [url]https://www.facebook.com/pages/Gamonius-pospolitus/449061291893009[/url] Tam pojawiają się wpisy częściej niż na dogo, kiedy wolnego nie mam ;) Quote
Ty$ka Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 Łapcie fotki: [url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476339435831861.1073741830.449061291893009&type=3[/url] Quote
rashelek Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Wcale Ci się nie dziwię, że Morus śpi na podwórzu, też bym się bała takiego mordercy do domu wpuścić :shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts