Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aaa rozumiem. Niby ma to sens, ale z drugiej strony właśnie to pies pomógł mi zwalczyć moją nieśmiałość do ludzi i moje relacje z innymi uległy poprawie :lol: Więc trochę nie ogarniam, ale nie wnikam w szczegóły.

Papiś jest u mnie na fanpejdżu, możecie udostępniać :p

Posted

Ja się ludzi nie boję ... zwyczajnie większości nie lubię :P
Dlatego przesiaduje przy komputerze z kotem na kolanach i cieszę się jak głupol, bo mój pies zostawił w kości pierwszego zęba :P

Posted

[quote name='chounapa']Ja się ludzi nie boję ... zwyczajnie większości nie lubię :P
Dlatego przesiaduje przy komputerze z kotem na kolanach i cieszę się jak głupol, bo mój pies zostawił w kości pierwszego zęba :P[/QUOTE]
E tam, ludzie są fajnie. Zwłaszcza psiarze :lol: I harcerze. Innych ludzi jakoś nie lubię też, ale dobrze mi z tym :D

Posted

[quote name='chounapa']Zdecydowana większość nie dba o zwierzęta i nie jest harcerzami, więc wiesz :P
BTW. Moja córa jest ZUCHem ;D[/QUOTE]
To inna bajka :)

Ooo, w jakiej organizacji? ;]

Posted

Jak stworzycie smaki o smaku trawy to i ja kupie :evil_lol: moja to na każdym spacerze je wcina :diabloti:
Ja mam jeszcze rok do namysłu a całkowicie nie wiem co dalej robić po skończeniu technikum :lol:

Posted

Okej, zaczynam produkcję po majówce. Będę ważyć, proporcjować :lol:
Mnie i tak się pewnie zmieni. Chociaż nie wiem, mnie to strasznie rajcuje, a modyfikacja zachowań jest czymś, co najbardziej mnie interesuje u psów... :lol: Zobaczymy jeszcze.

Posted

[quote name='Ty$ka']I co jeszcze - może frytki do tego? :D

Są rozmazane :<[/QUOTE]
A jak już proponujesz, to poproszę :loveu:
Nie ważne - dawaj :D

Posted

Zazdroszczę, że masz jeszcze czas na myślenie o studiach, a ja też bardziej human (choć niecałkowity) :D
Już pierwsi klienci są :cool3: A ja poproszę link do fanpejdżu I ZDJĘCIA!

Posted

Dobra, dobra, nie bijcie - Tysia to zabiegana dziewucha jest :lol:
Dodam za chwilę :p

Myślę o studiach, bo trzeba mieć jakieś priorytety, inaczej całkiem bym spoczęła na laurach ;). Proszę, link do fp: [url]https://www.facebook.com/pages/Gamonius-pospolitus/449061291893009[/url] Tam pojawiają się wpisy częściej niż na dogo, kiedy wolnego nie mam ;)