Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']https://lh4.googleusercontent.com/-sPcI-i8wS9o/UtBPUi523sI/AAAAAAAABVE/lhCUmRp9Mcs/w732-h549-no/P1140923.JPG :loveu:

[quote name='Molowe']https://lh4.googleusercontent.com/-sPcI-i8wS9o/UtBPUi523sI/AAAAAAAABVE/lhCUmRp9Mcs/w732-h549-no/P1140923.JPG Kiciałek :loveu:

[quote name='rashelek']https://lh4.googleusercontent.com/-sPcI-i8wS9o/UtBPUi523sI/AAAAAAAABVE/lhCUmRp9Mcs/w732-h549-no/P1140923.JPG "wybaczysz mi każdom kupem na dywanie, bo jestem kochaaaaaaana" :evil_lol:
:loveu: Taaak, pewna osoba siedząca w północniakach powiedziała kiedyś, że cuda mają zawsze kur..ski charakter. Sokojnie mogę odnieść to do Miłej. :evil_lol: Marta, mała poprawka: nie na dywan, na podłogę. W kuchni :p I akurat jak nie na samym środku, to pod drzwiami. Oczywiście pod drzwiami wtedy, gdy sobie pójdę gdzieś bez Milki. I niech mi próbują wmówić, że koty nie są mściwe :siara:

[quote name='Yuki_']Dzień doberek ;)

[quote name='Yuki_']Masz jednego kota czy więcej? ;-)
Doberek.
Aktualnie mam 2koty. Chociaż jedno to takie niewiadomo co... Milka czuje się psem. Zresztą dzisiaj M&M obudzili mnie, bo się tłukli wzajemnie. Słyszałam jeszcze tup-tup-tup (Milka) i za nim ŁUBUDU (Morus). :evil_lol: W między czasie było zabawowe warczenie i Milkowate zgrzytanie zębami (zawsze towarzyszy zabawom). Wstałam, by uspokoić gnojki, ale jak zobaczyły, że się ruszam to... z impetem wskoczył najpierw mi na twarz kot, a za nim pies :evil_lol:.

Posted

Eeee tam pięknie biało jest u was :cool3: mi się jeszcze zima nie znudziła , ale pod koniec pewnie też będę narzekać kiedy sobie odejdzie i przyjdzie wiosna :diabloti:

Posted

[quote name='Sonka95']Eeee tam pięknie biało jest u was :cool3: mi się jeszcze zima nie znudziła , ale pod koniec pewnie też będę narzekać kiedy sobie odejdzie i przyjdzie wiosna :diabloti:[/QUOTE]
Przede wszystkim ziiiimno. Naprawdę ponad -20*C w dzień to przesada. Ja z domu nie wychodzę. Do jutra. Jutro jadę do stolicy naszego województwa, więc się wymarznę, o! Mnie się już znudziła, chętnie Ci oddam te 40cm śniegu i mróz :D

[quote name='Yuki_']Ale ślicznie u was. :)
A piesek nie zamienił się w wilka morskiego? :cool3:[/QUOTE]
Ślicznie, nie powiem. Na brak krajobrazów nie mogę narzekać, ale iść po śniegu w zniszczonych glanach (tak! zniszczonych! nie pytajcie jak to zrobiłam, tak w krótkim czasie...) już nie jest takie śliczne :p
A czemu morskiego? :P Mój pies na oczy morza nie widział i raczej nie zobaczy :lol:

Posted

[quote name='Yuki_']Bo na jednym zdjęciu jest rzeka. ;)[/QUOTE]
Szumnie można nazwać toto rzeką :lol: Ale to są tylko "SZUMY". Roztocze zaprasza :p

[quote name='maryg22']Opitol go na łyso to się kurteczka przyda :evil_lol:[/QUOTE]
Taaaa, co mi po opitoleniu jak nadal rozmiar nie ten. :p

Posted

[quote name='Ty$ka']
Taaaa, co mi po opitoleniu jak nadal rozmiar nie ten. :p[/QUOTE]
Zawsze możesz taką gdzieś na zamówienie wypatrzyć :P I rozmiar już wymówką nie będzie :eviltong:

Posted

Łeeeee, kasa zebrana miała iść na bezdomniaki. Nie mam zwyczaju kupować coś dla samego kupowania :p Chyba, że po kimś. ;p
Miałam wcisnąć tą kurtkę Kropkowatym, ale za krótka jest....

Posted

[quote name='Majkowska']To i ja się zamelduję u was ;)
Jak nadrobię i będę w temacie ile masz psów i ile kotów to dam znać ;)[/QUOTE]
To ja pomogę - 1 pies, 1 kot i kosmita Milka :evil_lol:

Posted

[quote name='rashelek']Ja też bym już bardzo chciała wiosnę. W sumie, to wcale mi na zimie w tym roku nie zależało :lol:
Ale widoki macie piękne, to fakt :loveu:[/QUOTE]
Ja tak samo nie przepadam za zimą, chcę wioosnę.
:loveu:

[quote name='Majkowska']To i ja się zamelduję u was ;)
Jak nadrobię i będę w temacie ile masz psów i ile kotów to dam znać ;)[/QUOTE]
Witamy :loveu: Marika w sumie pomogła :D

[quote name='maryg22']To ja pomogę - 1 pies, 1 kot i kosmita Milka :evil_lol:[/QUOTE]
Szyszek czuje sie zapomniany :(.