Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Molowe']Oj to współczuje,ja też już na tym mrozie zdążyłam się przeziębić :shake:

Co do filmów to komedia żadna nie przychodzi mi do głowy ale jak dla mnie to godne polecenia są : "Kupiliśmy zoo" "Woda dla słoni" ale to pewnie też nie Twój typ haha :evil_lol:[/QUOTE]
A "Starsza pani musi zniknąć z domu"?

Posted

Poczytam sobie o tych filmach, obejrzę zajawki:) Dziękuję Wam.
Widziałyście to: http://www.youtube.com/watch?v=Bz-pF6dvYMg ? 8)

U nas od paru dni -20*C w dzień i sypie śnieg. Dzisiaj mamy jakieś 30cm śniegu, moich dziadków zasypało i nie mogliśmy dojechać :p Milka nie wychodzi z domu w ogóle, piecho pcha się do domu, a mnie... ziiimno. W domu tylko te 15*C, zawsze tak jest i mi wystarczało, ale jak siedziałam w harcówce, gdzie było ok. 28*C to zaczęłam to odczuwać w domu. Aaaa, chyba przeprowadzę się do harcówki :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']I czeka na smyranko :evil_lol:[/QUOTE]
Akurat spał, ale powiedziałam do niego "oooo", bo nie ma zwyczaju spać na tym łóżku (mój koc był zbyt kuszący :lol:), więc mnie rozwalił i przez to moje oooo-wanie się obudził :p

Posted

[quote name='maryg22']To się cieszę :P
Z Ciebie spamer słaby... musisz się jeszcze poduczyć :D
Bo nie mam czasu na spamowanie. Nie umiem jednocześnie przygotowywać zajęcia na kursy, rozmawiać z wieloma osobami, załatwiać formalności związane z obozem, kursami i spotkaniem, i jednocześnie spamować kogoś 8)

[quote name='Sonka95']Jak sobie odpoczywa :) :loveu: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1557729_589571404447612_66545659_n.jpg
I jak słodko chrapał :D

Posted

[quote name='Ty$ka']Bo nie mam czasu na spamowanie. Nie umiem jednocześnie przygotowywać zajęcia na kursy, rozmawiać z wieloma osobami, załatwiać formalności związane z obozem, kursami i spotkaniem, i jednocześnie spamować kogoś 8)
[/QUOTE]
Przesadzasz :evil_lol:

Posted

[quote name='maryg22']Przesadzasz :evil_lol:
Z czym? :P Fakt, spamowac nie umiem. Nigdy nie umiałam :D.
Akurat ostatnio złapałam się kilku rzeczy na raz i nie wyrabiam z tym wszystkim. Jeszcze wkopali mnie z obozem! No ale kursy miną niedługo, spotkanie też, wtedy Was pospamuję :D