Joann Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 dzień dobry, dawno mnie tu nie było, obiecuje poprawę;] Quote
roadtonowhere Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Witam po długiej przerwie. :D Reaktywuje galerie Czoko (jeśli jeszcze go kojarzysz :P) Na pewno będziemy do was wpadać! Pozdrawiamy. Quote
Sonka95 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Obejrzałam filmik z Bartusiem ;) Biedaczek dopiero teraz zobaczylam , że ma coś z oczkiem :-( Trzymam za niego kciuki , aby znalazł domek ... On ma takie wyjątkowe umaszczenie ;) Quote
Ty$ka Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='whiteterrier']Niestety teraz nie ma mowy na psa :-( Więc na razie tylko przekazuję im rzeczy, karme ^^[/QUOTE] Rozumiem to doskonale ;) To nie tylko, to jest aż :) [quote name='magdabroy']Dobry wieczór :smile:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']dobry dzień ;-)[/QUOTE] Witajcie Dziewczyny :loveu: [quote name='Joann']dzień dobry, dawno mnie tu nie było, obiecuje poprawę;][/QUOTE] Dzieńdoberek :) A ja obiecuję poprawę ze zdjęciami ;] [quote name='roadtonowhere']Witam po długiej przerwie. :-D Reaktywuje galerie Czoko (jeśli jeszcze go kojarzysz :P) Na pewno będziemy do was wpadać! Pozdrawiamy.[/QUOTE] Jak zobaczyłam, że jest nowy post w galerii Czoko to musiałam koparę zbierać z ziemi :eviltong: Któż to raczył łaskawie napisać, no no no... Mam nadzieję, że wróciłaś już na stałe ;) I nie musisz nadrobić naszej galerii, daję Ci dyspensę :evil_lol: Również pozdrawiamy. [quote name='Sonka95']Obejrzałam filmik z Bartusiem ;-) Biedaczek dopiero teraz zobaczylam , że ma coś z oczkiem :-( Trzymam za niego kciuki , aby znalazł domek ... On ma takie wyjątkowe umaszczenie ;-)[/QUOTE] Ma problemy, ale świetnie sobie radzi :) W ogóle to jest super, super pies. :P Ktoś, kto go zaadoptuje będzie ogrombym szczęściarzem! [quote name='magdabroy']Hej Tyśka :smile:[/QUOTE] Hej =)) [quote name='unikatowydiament']spokojnego wieczorku:smile:[/QUOTE] A dziękuję i życzę wzajemnie. Właśnie za myszkę robi mi Milka, śpi koło mojej ręki i uroczo mruczy :loveu: Kocham ją. Quote
Ty$ka Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='Aleksandra95']Dobry wieczór :):):)[/QUOTE] Hej Dorowate :D Quote
roadtonowhere Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 No widzisz jak potrafię zaskoczyć. :eviltong: Quote
Ty$ka Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 [quote name='roadtonowhere']No widzisz jak potrafię zaskoczyć. :eviltong:[/QUOTE] Ja też, bo uwaga! uwaga! Mam fotki! Tak, dobrze czytacie :evil_lol: W końcu leń ruszył tyłeczek i coś popstrykał :evil_lol: [quote name='dOgLoV']doberek ;-)[/QUOTE] Aga, witamy ciepło :loveu: Parę fotek za chwilę. Tzn. jak będzie mi się chciało :diabloti: Quote
Ty$ka Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 A ja sobie biegnę, biegnę... Motylem jestem! Trololololololoooo ;) Quote
Ty$ka Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 I jeszcze jeden post z fotkami ;) Hops hops :D W końcu śnieg! Reszta później ;) Quote
Ty$ka Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 [quote name='Istar19']jak sobie hasa futrzak jeden :D[/QUOTE] Robił rozbieg, zawracał i prosto, całym cielskiem na fotografa! :lol: Quote
Istar19 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 jego uśmiech jest zaraźliwy :D ja chce więcej zdjęć..teraz ...:mad: Quote
Ty$ka Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 [quote name='Istar19']jego uśmiech jest zaraźliwy :D ja chce więcej zdjęć..teraz ...:mad:[/QUOTE] To dobrze :D Taki dogoterapeuta na smuteczki :lol: Teraz nie dam rady. Zmykam na zajęcia dodatkowe :P Quote
Ty$ka Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Chociaż... skoro tak prosisz to jeszcze jeden pościk i już idę na zajęcia, bo się spóźnię :P Piesek na "spadaj" reaguje jak sportowcy na "do biegu, gotowi START!" :cool3: A tutaj Morus wpadł na pomysł wytarzania się w śladach sarnich (tzn. śladach zostawionych przez sarnę) :diabloti: - przekonacie się zresztą na późniejszych fotkach, na razie musicie mi uwierzyć na słowo, że się tarzał :P I to tyle na chwilę obecną ;) Quote
Istar19 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 dzięki :D od razu mam lepszy dzień jak widzę te jego mordkę :D on plus Holi to najlepsze lekarstwo na kiepski dzień ^^' drugie zdjęcie mi się podoba ...tak idzie pewnie przez siebie, lekkim krokiem :) eh ile ja bym dała by mieć czas wyjść na dłuższy spacer ...ale do świąt nie da rady ....nie ma jak pracować po 10 godzin....a do tego Sol zlała się na moje zimowe buty :mad: ale po świętach sobie odbije , tylko .śniegu już pewnie nie będzie to teraz czekam na resztę fotek ;) a może na jakąś załapały się kociska? Milka już pewnie większa jest Quote
roadtonowhere Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 http://img571.imageshack.us/img571/5071/p1090994z.jpg Piękna mordeczka! :loveu: Quote
Sonka95 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 http://img713.imageshack.us/img713/2952/p1090997h.jpg - piękny on jest :loveu: Quote
rashelek Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 http://img829.imageshack.us/img829/7564/p1090993c.jpg hahaha kocham go :loveu: Quote
*Magda* Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='Ty$ka'] Motylem jestem! Trololololololoooo http://img819.imageshack.us/img819/3046/p1090975i.jpg Motylem byłem lecz utyłem :evil_lol: Quote
phase Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Hej Tysiaczki. :) Co ja widzę, fotki! No piękne po prostu i jeszcze tyle śniegu macie. :crazyeye: http://img713.imageshack.us/img713/2952/p1090997h.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts