Ty$ka Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='Aleksandra95']czekaj, bo nie zrozumiałam kotke znalazłaś ? :p[/QUOTE] Zgadza się :D [quote name='Sonka95']Ale się bawi kociak ;-) Jak na wakacjach byliśmy u cioci , która miała kotkę i kociaka to koty musiały spać w innym pomieszczeniu niż Sonia ... Przy Sonce to nie można było głaskać kotów , bo była strasznie zazdrosna :evil_lol:[/QUOTE] Wszyscy mówią, że mają ją dość i najchętniej by ją oddali :diabloti: E tam, zazdrość to norma ;P [quote name='maryg22']Kusząca propozycja :-D Ale reakcji mamy (która kotów nie cierpi :angryy:) to wolę sobie nawet nie wyobrażać :evil_lol: Jak ona się rozkosznie bawi na tym filmiku :loveu:[/QUOTE] Hehe, to może lepiej Ci jej nie oddam - bo ją szybciej odeślesz niż z nią pobędziesz. :evil_lol: Bo jak moja kociarska rodzina żali się, że też musiałam ją znaleźć, to Twoja mama dostanie palpitacji serca, gdy zobaczy prawdziwe oblicze Milkosławy :diabloti: A teraz, sierotka śpi na mojej szyi, mruczy i co jakiś czas budzi się w poszukiwaniu cycka mamusiowego - chyba mnie z kimś myli :diabloti: [quote name='dOgLoV']słodko się bawi :loveu:[/QUOTE] To tylko pozory. Po 5min szaleństw człowiek się tylko modli, by poszła spać. :cool3: Quote
Baton Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Ty$ka']Hehe, to może lepiej Ci jej nie oddam - bo ją szybciej odeślesz niż z nią pobędziesz. :evil_lol: Bo jak moja kociarska rodzina żali się, że też musiałam ją znaleźć, to Twoja mama dostanie palpitacji serca, gdy zobaczy prawdziwe oblicze Milkosławy :diabloti: A teraz, sierotka śpi na mojej szyi, mruczy i co jakiś czas budzi się w poszukiwaniu cycka mamusiowego - chyba mnie z kimś myli :diabloti:[/QUOTE] Wiesz, palpitacji serca to ona by dostała nawet jak by Milka spała :diabloti: A co by było jakby ta urocza mała kulka się obudziła...:evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='maryg22']Wiesz, palpitacji serca to ona by dostała nawet jak by Milka spała :diabloti: A co by było jakby ta urocza mała kulka się obudziła...:evil_lol:[/QUOTE] ...tego lepiej chyba głośno nie mówić :lol: :P Quote
Baton Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Ty$ka']...tego lepiej chyba głośno nie mówić :lol: :P[/QUOTE] No, ale przecież to taki mały, słodki koteczek, on by nie mógł niczego złego zrobić :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 A koteczek dostał coś od mikołaja czy rózgę do zabawy ? :diabloti: Quote
anorektyczna.nerka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Jak Milka? Urosła? Ja muszę powiedzieć, że mojej pannie się urosło ;> Jak znajdę chwilę to dam na shusky filmik pewnie ;> [IMG]http://i45.tinypic.com/2lo0uww.jpg[/IMG] Udało się zrobić zdjęcie moim kalkulatorem, leniwa niedziela. Quote
Sonka95 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Coś coraz więcej osób znika z dogo na czas nieokreślony :-( Quote
Aleksa. Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 jakie słodkie różowe poduszeczki :loveu: Quote
Ty$ka Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 Cześć dziewczyny :D Najpierw nius: Czekoladka i jej czarna siostrzyczka mają DS :) [img]http://img197.imageshack.us/img197/881/40813726.jpg[/img] został jeszcze jeden czarny kawalerek :) Quote
Ty$ka Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='maryg22']No, ale przecież to taki mały, słodki koteczek, on by nie mógł niczego złego zrobić :evil_lol:[/QUOTE] Ciekawe kto zdemolował nasz dom w nocy :razz: [quote name='Sonka95']A koteczek dostał coś od mikołaja czy rózgę do zabawy ? :diabloti:[/QUOTE] Dostała piłeczkę, którą - przy pomocy Endusława - przesiała. Pewnie znajdzie się gdzieś kiedyś podczas remontu domu :diabloti: [quote name='maryg22']Cześć :smile: Gdzie was wywiało? ;-)[/QUOTE] Cześć :D A właściwie to zawiało :P Nie wiem jak w stolicy woj., ale u nas śnieżyca, mróz i śnieeeegu tak dużo, że hohoho :cool3: [quote name='anorektyczna.nerka']Jak Milka? Urosła? Ja muszę powiedzieć, że mojej pannie się urosło ;> Jak znajdę chwilę to dam na shusky filmik pewnie ;> [url]http://i45.tinypic.com/2lo0uww.jpg[/url] Udało się zrobić zdjęcie moim kalkulatorem, leniwa niedziela.[/QUOTE] Milka ma się bardzo dobrze, tylko coś zaczęła kichać i prychać. A to, że podarła moją książkę z geografii na drobny mak (bo myślała, że tam kryje się potwór) to pominę milczeniem :evil_lol: Urosła i to strasznie! Już w ręce się nie mieści, mam wrażenie - choć nie chce mi się w to wierzyć - że jest 2x większa niż do nas przybyła. Już wielkością jest niewiele mniejsza od szynszyli :) W takim razie na filmik słodziary czekam :loveu: Kocham Myszę :loveu: Endusław też urósł... wszerz :roll: Aż boję się go na wagę wsadzić, ale mniemam, że już nie waży te 3,5kg, lecz 5kg :roll: Co prawda nie jest jeszcze spaślakiem, ale jak go podnoszę to aż sie załamuję :P [quote name='Sonka95']Coś coraz więcej osób znika z dogo na czas nieokreślony :-([/QUOTE] Ja nie zniknęłam, ale na weekendzie ciężko mi czas znaleźć na dogo :P [quote name='Aleksandra95']jakie słodkie różowe poduszeczki :loveu:[/QUOTE] Zezol (Milka) zaś ma urocze czarno-białe poduszeczki :D Quote
Sonka95 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Sonce to co chwilę piłki w domu giną ... Nie wiem gdzie je chowa :p Quote
Ty$ka Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Talucha']Dobre wiadomości :D[/QUOTE] Bardzo dobre :) [quote name='Sonka95']Sonce to co chwilę piłki w domu giną ... Nie wiem gdzie je chowa :-P[/QUOTE] U nas to koty wynoszą wszystko na dwór :cool3: Quote
łamAga Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 dobry wieczorek ;) super wiadomości tu czytam ;) Quote
Ty$ka Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='dOgLoV']dobry wieczorek ;) super wiadomości tu czytam ;)[/QUOTE] Dobry wieczór :D Mam jeszcze takie jedno info, że jak się uda to jutro będą fotki :) Razem z Morusławek, K. i Kropką idziemy na wspólny spacer. Po trosze mając nadzieję, że tym sposobem przekonamy Kropecjawę do śniegu ;). Bidulinka ciutkę marznie przy tych -10*C, więc chyba nie obędzie się bez ubranka... Miejmy jednak nadzieję, że z czasem polubi śnieg :) Quote
łamAga Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Nam zimno a co maja powiedziec takie psiaczki :roll: to trzymamy kciuki za zdjęcia i za spacerek żeby był udany :lol: Quote
Aleksa. Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 troszkę się pogubiłam:oops: Kropka, to czyj zwierzak ? :):oops: Quote
Ty$ka Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='dOgLoV']Nam zimno a co maja powiedziec takie psiaczki :roll: to trzymamy kciuki za zdjęcia i za spacerek żeby był udany :lol:[/QUOTE] Takie psiaczki jak Morus śpią zakopane w śniegu zamiast do budy wejść :evil_lol::roll: Na pewno się kciuki przydadzą, bo znów będę przeklinać swój toster, że trudno jest mu robić zdjęcia kontrastów: czarnego psa i białego śniegu... :eviltong: [quote name='Aleksandra95']troszkę się pogubiłam:oops: Kropka, to czyj zwierzak ? :smile::oops:[/QUOTE] Znajomej :) To ta jamnica, co często gości na naszych zdjęciach (np. [URL]http://images37.fotosik.pl/1643/3024e4c31c926a7amed.jpg[/URL] , [URL]http://img24.imageshack.us/img24/2686/p1080942z.jpg[/URL]) :) I ta sama, co ma za sobą nieciekawą przeszłość... Dzięki K. (to koleżanka jest :P) Kropka ma nowe życie, o wiele lepsze :loveu: Quote
Ty$ka Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Aleksandra95']ah, już kojarzę z tych fotek ::):):)[/QUOTE] Nie ma to jak fotograficzna pamięć :lol: :D Quote
*Magda* Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='Ty$ka']Ciekawe kto zdemolował nasz dom w nocy :razz: Zezol (Milka) zaś ma urocze czarno-białe poduszeczki :D[/QUOTE] To były duchy :evil_lol: Lumpek ma czarne :) Quote
Ty$ka Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='magdabroy']To były duchy :evil_lol: Lumpek ma czarne :)[/QUOTE] Na pewno :D Ciekawe tylko dlaczego te duchy jak biegały to było słuchać TUP TUP ŁUBUDU! :siara: To tak jak Demonek :loveu: Quote
*Magda* Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='Ty$ka']Na pewno :D Ciekawe tylko dlaczego te duchy jak biegały to było słuchać TUP TUP ŁUBUDU! :siara: [/QUOTE] Bo to były te duchy z bajki "Kacper", co tak tam hałasowały :D Quote
Ty$ka Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='magdabroy']Bo to były te duchy z bajki "Kacper", co tak tam hałasowały :D[/QUOTE] I wszystko jasne ;) Podczas gdy aparat ładuje mi się na jutrzejszy wypad, mój toster poszedł w ruch. :P Tak Milka opanowała sprzęcik, gdy na chwilę wyszłam z pokoju :D Mina Zezola mówi wszystko "ale facebook sam się włączył" [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/545/zdjcie1683r.jpg/"][IMG]http://img545.imageshack.us/img545/3949/zdjcie1683r.jpg[/IMG][/URL] Prawda, że duuuża już? :) Quote
Recommended Posts