Ty$ka Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 I macie jeszcze takie tam :cool3: Starczy na dzisiaj :eviltong: Tylko nie wiem czemu na komputerze te zdjęcia takie ciemne się zrobiły, na aparacie są bardziej jasne i widoczne ;) Quote
phase Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 U Ciebie tak luzem, same po prostu psy latają?. Ale ten rudzielec. :loveu::loveu::loveu: Quote
Ty$ka Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='Talucha']Ale faaajnie, u nas dzisiaj jakieś śniego-deszczo-cośtam :roll:[/QUOTE] U nas też, ale jest mrozik, więc nie ma chlapy :) :multi: [quote name='maryg22']No wiesz ?! :crazyeye: Jesteś okrutna :evil_lol:[/QUOTE] I know. :p [quote name='Istar19']pięknie tam u Ciebie w tym śniegu ...u nas dziś deszcz..i śnieg już spływa, a szkoda, bo też mieliśmy takie widoki Morusek widać że prze szczęśliwy z śnieżnych zasp ;-) A rudasek agresor to trochę jak Masza^^ tylko ona atakuje tylko do pierwszego ruchu "przeciwnika" bo wystarczy że pies na nią warknie a ona już skamląc leci za moje nogi^^' nie zazdroszczę sprzątania ...ale przynajmniej będziesz mieć czysto ...ja nie wiem kiedy będę sprzątać jak on jutra do wigilii jestem w pracy po 10 godzin ...cóż, będę to robić na wiele razy :-D co małym szykujesz na święta? ;-)[/QUOTE] Mam cichą nadzieję, że jednak u nas śnieg wytrzyma długo, bo jak jest chlapa to ja zaraz jestem chora :roll: Bardzo szczęśliwy, ale chyba to zamiłowanie do zimy ma po mnie :eviltong:. Wiem, skromna jestem :eviltong: Morus też atakował ze strachu, ale to opanowaliśmy, bo szczerze to mnie denerwuje takie zachowanie. Tak jak u swojego psa, tak też u innych ;) A taką Maszę jak Twoja (OK, to samiec, więc Masz :evil_lol:) mamy w schronisku. No bardzo podobny jest :) Jak chcesz to wstawię Ci jego zdjęcie. Z tego co piszesz to nawet charakter bardzo zbliżony do Maszy. Ja jestem specyficzną pedantką - lubię mieć czysto, lubię mieć wszystko uporządkowane, ale w moim pokoju jest wieczny bałagan. Pozostałe pomieszczenia są czyste na błysk. Tzn. na tyle, na ile można mieć czysto przy zwierzakach ;). Sprzątać kuchnię akurat lubię, ale nieźle się nagimnastykowałam dzisiaj przy niej ;). Ano, pozostaje Ci po trochu, po trochu... ;P Akurat nic takiego nie planuję. Chyba, że w końcu się zmotywuję i wybiorę się do pasmanterii - wtedy zrobię kotom zabawki z kocimiętką, a Morusowi haszczaka do mordowania :evil_lol: Zresztą, nawet nie wiedziałabym co Morusowi kupić - w zamrażarce jakby co mam dla niego kość do obgryzania, więc zawsze może służyć jako prezent. Bo zabawka w wypadku Morusa nie wchodzi w grę - on ma ich dużo, a tylko leżą i się kurzą, bo to przecież niezabawkowy pies. Tylko jeden pluszak jest jego, taki którym lubi się od czasu do czasu pobawić. ;) Quote
Ty$ka Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='phase']U Ciebie tak luzem, same po prostu psy latają?. Ale ten rudzielec. :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] No niestety tak... ten duży, fajny to piesek łańcuchowy jest - spuścili go, "aby sobie pobiegał"... po ruchliwej ulicy... Ten rudzielec, zaraza wredna (może ładne toto, ale nie chciałabyś go spotkać :P) to podejrzewam, że też tak sobie łazikuje. Wczoraj z kolei spotkałam znowu tę boksereczkę (pamiętacie?) - tak się ucieszyła ze spotkania, że wlazła pod koła przejeżdżającego samochodu - ledwie co wyhamował... Bokserka chyba bezdomna, zresztą sama nie wiem - nie wygląda na zabiedzoną - tak czy inaczej jej do domu wziąć nie mogę, choćbym nawet chciała. Quote
Kazuro Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Hej wpadam z rewizytą :p Morusek to śliczny kudłacz :loveu: Quote
Ty$ka Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='Ada i Fanta']Hej wpadam z rewizytą :p Morusek to śliczny kudłacz :loveu:[/QUOTE] Hej :) A dziękujemy :loveu: Właśnie siedzi i mi się ślini obok :D Quote
Sonka95 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 http://images47.fotosik.pl/1657/c9fe24e682cd5f5emed.jpg - On chyba uwielbia biegać w śniegu ;) Quote
rashelek Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Ale nas rozpieszczasz zdjęciami ostatnio :loveu: Oby jak najczęściej, bo uwielbiam patrzeć na te Twoje futra, zwłaszcza na Morusaaaaaaaaaa :loveu: A powiedz mi, bo tak mi się przypomniało coś :P Jak tam te szelkowe zakupy, co to Ci pomagałam szukać? :D Quote
Sonka95 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Ty$ka'] Tylko nie wiem czemu na komputerze te zdjęcia takie ciemne się zrobiły, na aparacie są bardziej jasne i widoczne ;)[/QUOTE] U mnie jest to samo ...:shake: Quote
Ty$ka Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Sonka95']http://images47.fotosik.pl/1657/c9fe24e682cd5f5emed.jpg - On chyba uwielbia biegać w śniegu ;) Zgadza się, śnieg to jego żywioł :) [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:smile: Dobry wieczór :) [quote name='rashelek']Ale nas rozpieszczasz zdjęciami ostatnio :loveu: Oby jak najczęściej, bo uwielbiam patrzeć na te Twoje futra, zwłaszcza na Morusaaaaaaaaaa :loveu: A powiedz mi, bo tak mi się przypomniało coś :P Jak tam te szelkowe zakupy, co to Ci pomagałam szukać? :-D Ojojoj, cieszę się, że mamy wierną wielbicielkę :loveu: Żeby ją nie stracić postaram się regularnie coś wrzucać :loveu: (właśnie, postaram :diabloti:) Na razie Morus nie dostał szelek, jakoś tak ostatnio wydatków się uzbierało ;). Jednak na pewno je kupię. Jeszcze nie wiem kiedy, ale kupię :D [quote name='Sonka95']U mnie jest to samo ...:shake: No tragedia... a już się cieszyłam, że fotki są w miarę-miarę: piesek nie wyszedł za ciemny albo śnieg za biały, a tu dup... za szybko się ucieszyłam :diabloti: Quote
Ty$ka Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Macie kotka :D Senna Milka - rzadki widok :shiny: I żeby tradycji stało się zadość... Wypatrywanie świąt. W tym roku przez Milkę :D Bo rok temu było tak :D [Endy :P] A Milka ma w przodkach surykatkę, bo zawsze jak coś ją zaciekawi to robi słupek :grin: cdn. Quote
Ty$ka Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 I wyciąga szyjkę jak żyrafa :megagrin: A tu macie wytłumaczenie dlaczego nazywam ją Zezol :smokin: cdn. Quote
Ty$ka Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Z języczkiem ;P Ciągle sypie, sypie i sypie Może i wygląda słodko... ... ale nie dajcie się zwieść pozorom Aż w końcu sesja musiała się skończyć, bo Milka stwierdziła, że kwiatki są bardzo fajnymi zabawkami i kryjówkami zarazem :laugh2_2: Quote
Ty$ka Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 No i na koniec: piesek pilnuje "swoje" dziecko :lol!: A Milka to kradziej mały :diabloti: Wszystko zabira, co jej się spodoba i zanosi do swojego sejfu jakim jest jej kuweta. Chyba nie muszę dodawać, że te skarby zakopuje przy swoich gów.:diabloti: I tak oto mój kochany pies stracił kliker - Milka stwierdziła, że szkoli się to małpy w cyrku, a nie biedne pieseczki stresować. Nawet wyjęty i wyczyszczony przestał działać - mokry żwirek dostał się tam, gdzie nie trzeba :evil: Cóż, pozostaje mi kupić kolejny kliker i modlić się, by nie był feralny - tzn. by jego blaszka zawsze i wszędzie działała. ;P Quote
Baton Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Jeju, jaka ona już duża :loveu: http://imageshack.us/photo/my-images/5/p1100080g.jpg/ Przecież to aniołek :D http://images37.fotosik.pl/1899/f3ddf2c525198521med.jpg :evil_lol: A Morus jaki elegancki :D Milka wolała się pozbyć klikiera, na wypadek gdyby pani wpadła na pomysł uczenia jej 'tym czymś' :diabloti: Quote
Kazuro Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Ona była zazdrosna po prostu :D Za dużo czasu "traciłaś" na klikanie Morusowi to kliker zabrała i teraz możesz swój czas poświęcać już tylko na mizianie jej po brzuszku :eviltong: Quote
Ty$ka Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='maryg22']Jeju, jaka ona już duża :loveu: http://imageshack.us/photo/my-images/5/p1100080g.jpg/ Przecież to aniołek :D http://images37.fotosik.pl/1899/f3ddf2c525198521med.jpg :evil_lol: A Morus jaki elegancki :D Milka wolała się pozbyć klikiera, na wypadek gdyby pani wpadła na pomysł uczenia jej 'tym czymś' :diabloti: Ogromna :loveu: A jak brzuszek jej urósł :P Podżera Endusławowiu jedzonko, menda wredna :D Taaa, faktycznie aniołek :P Kudłaty :loveu: W końcu mu chociaż trochę odrosły te ostrzyżyny wakacyjne :P No jakby zgadła... jakby zgadła :lol: Chciałam jej wyklikać aport - bo umie, ale czasem zabawki mi nie przynosi pod nogi, więc chciałam wzmocnić to zachowanie, a nagle zorientowałam się, że klikera nie ma... Dopiero jak sprzątałam Milce w kuwecie odkryłam jej sejf i jej skarby :loveu: :D [quote name='Ada i Fanta']Ona była zazdrosna po prostu Za dużo czasu "traciłaś" na klikanie Morusowi to kliker zabrała i teraz możesz swój czas poświęcać już tylko na mizianie jej po brzuszku To Morus może czuć się przy niej porzucony, nie na odwrót A klikać to ja Morusowi klikam tylko na dworze, a tego Milkosława nie widzi Quote
Baton Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Ty$ka']Ogromna :loveu: A jak brzuszek jej urósł :P Podżera Endusławowiu jedzonko, menda wredna :D Taaa, faktycznie aniołek :P Kudłaty :loveu: W końcu mu chociaż trochę odrosły te ostrzyżyny wakacyjne :P No jakby zgadła... jakby zgadła :lol: Chciałam jej wyklikać aport - bo umie, ale czasem zabawki mi nie przynosi pod nogi, więc chciałam wzmocnić to zachowanie, a nagle zorientowałam się, że klikera nie ma... Dopiero jak sprzątałam Milce w kuwecie odkryłam jej sejf i jej skarby :loveu: :D To Morus może czuć się przy niej porzucony, nie na odwrót :diabloti: A klikać to ja Morusowi klikam tylko na dworze, a tego Milkosława nie widzi :eviltong:[/QUOTE] No, moja też już trochę odrosła :evil_lol: No widzisz, jaka ja jestem mądra :D No właśnie, ostatnio tutaj więcej słychać o Milce, a nie o Morusie :lol: Quote
Ty$ka Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='maryg22']No, moja też już trochę odrosła :evil_lol: No widzisz, jaka ja jestem mądra :D No właśnie, ostatnio tutaj więcej słychać o Milce, a nie o Morusie :lol:[/QUOTE] To mamy co świętować w takim razie :lol: Nie Ty, nie Ty - Milka ;] Przepraszam bardzo, ale przez ostatnie strony to czyje fotki się przewijały? Nie czasem Morusa? :D Quote
Baton Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Ty$ka']To mamy co świętować w takim razie :lol: Nie Ty, nie Ty - Milka ;] Przepraszam bardzo, ale przez ostatnie strony to czyje fotki się przewijały? Nie czasem Morusa? :D[/QUOTE] To co - :beerchug: ? :evil_lol: No tak...Milka :diabloti: No niby Morusa, ale i tak kotka robi furrorę :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='maryg22']To co - :beerchug: ? :evil_lol: No tak...Milka :diabloti: No niby Morusa, ale i tak kotka robi furrorę :evil_lol:[/QUOTE] Gdzie i kiedy? 8) Znowu ona :diabloti: Wszystko robi furorę, gdy gra mi na nerwach :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 http://images38.fotosik.pl/1884/10aba2d8ea47f4bemed.jpg słodziaśna :loveu: Quote
Ty$ka Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='magdabroy']http://images38.fotosik.pl/1884/10aba2d8ea47f4bemed.jpg słodziaśna :loveu: Też lubię jak tak robi :loveu: Zawsze jak coś ją zaciekawi to udaje surykatkę, stojąc słupka i wyciągając szyję właśnie niczym żyrafa, i tak przekomicznie nią rusza :lol: Quote
phase Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 A cóż to za piękne fotencje. :) Milcia robi niesamowite miny i wygibasy swoim ciałkiem. :) stróż. http://images46.fotosik.pl/1893/bdb125c37b295ea0med.jpg :loveu: Quote
Recommended Posts