Ty$ka Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 magdabroy napisał(a):Jaki śliczny rudzielec :loveu: 2letni, kochaniutki, otwarty i śliczny - liczę na to, że szybko znjadzie dom :loveu: Talucha napisał(a):Ładniutki :smile: :loveu: Choć nie haszczak :cool3: Ostatnio zwariowałam i rozglądam się za nie-szpicami... jakoś coraz więcej kundelków mi się podoba :). Dzisiaj np. żałowałam, że nie podeszłam do właścicielki bołdeła :cool3: Kirinna napisał(a):jakie to ślicznie!!!!!!:smile: I urocze :razz: rashelek napisał(a):Świetny jest :-D Ale ja jednak kocham Boni :smile: Skąd Ty bierzesz takie cuda, to schron u was takie "ma na stanie"? Widzę, że Boni naprawdę zawróciła Ci w głowie :). No, ale nie dziwię się ;P Oj żebyś wiedziała, że ten schron ma tak piękne i wspaniałe (pod względem charakteru) psy. Gdybym miała wybrać kandydata spośród tych wszystkich psów... to miałabym ogromny problem. Jednak nie mam, bo powiększać stada o psa nie zamierzam ;) phase napisał(a):Pyskacz jaki poważny. :smile: Zmęczony ;) Pusiakowa napisał(a):Hejo :smile: śliczny ten rudzielec ;-) Hej ;) Umie czarować, prawda? :D Quote
334maja Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/224131_10151331854493524_733468795_n.jpg jaki śliczny rudzielec :loveu: Quote
Ty$ka Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='Abietis']Przepiękny jest ten rudzielec :) :loveu: [quote name='334maja']https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/224131_10151331854493524_733468795_n.jpg jaki śliczny rudzielec :loveu: Jak nic pasowałby do Mai :razz: Dobra, moi Drodzy... a teraz poważnie. Od paru miesięcy chodzi mi po głowie tylko jedno... jak przekonać familię do trzymania psa w domu? Ale argumenty muszą być naprawdę mocne, a brak mi pomysłów... :-( Bo naprawdę dałabym wszystko, by Morus mieszkał sobie w domu... Naprawdę wszystko. Quote
334maja Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ty$ka napisał(a): Jak nic pasowałby do Mai :razz: Oj pasowałby na pewno, gdybym mogła to przygarnęłabym wszystkie psy, tyko nieco inne zdanie na ten temat mają moi rodzice :/ Quote
Ty$ka Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 334maja napisał(a):Oj pasowałby na pewno, gdybym mogła to przygarnęłabym wszystkie psy, tyko nieco inne zdanie na ten temat mają moi rodzice :/ Wszystkie psy :P Ja bym nie zaadoptowała wszystkich :P Hehehe. To nierealne nawet, a poza tym nie chcę się aż tak zapsić :lol: Quote
334maja Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 To w przenośni napisałam ;) Ale prawda taka, że trudno wybrać tego jednego psiaka ze schroniska, skoro domu nie ma tysiące, a każde chciałoby mieć swój dom, swojego właściciela, własną smycz i obrożę, legowisko i miskę zawsze pełną jedzenia... Quote
Ty$ka Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 334maja napisał(a):To w przenośni napisałam ;) Ale prawda taka, że trudno wybrać tego jednego psiaka ze schroniska, skoro domu nie ma tysiące, a każde chciałoby mieć swój dom, swojego właściciela, własną smycz i obrożę, legowisko i miskę zawsze pełną jedzenia... Dlatego w tym przypadku nie ma co słuchać głosu serca, lecz rozumu. Pójść na Dzień Otwarty, poprosić wolontariusza o pomoc w wyborze i opowiedzieć o swoich oczekiwaniach i planach wobec psa ;). Wtedy na pewno będzie ciut łatwiej. Choć znając np. mnie to i tak wzięłabym tego najbardziej skulonego w kącie... bo tak wybrałam zresztą Morusa - zamiast wybrać zrównoważonego brata (który nota bene był zaklepany dla mnie, cała rodzinka go chciała) to zlitowałam się nad tym, co sikał ze strachu i na widok człowieka miał ochotę zaszyć się w jakąś dziurę... No, ale ja nie żałuję wyboru ;) Quote
Ty$ka Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Aleksandra95 napisał(a):pozdrawiamy.:loveu: My również :loveu: Na tablecie mam nowe fotki szynszyli, więc postaram się je zgrać na forum w ciągu tygodnia :P Quote
*Magda* Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 A może jakiś powód zdrowotny ;) Np. że będzie miał problemy ze stawami jak będzie spał na dworze ;) Quote
Ty$ka Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 magdabroy napisał(a):A może jakiś powód zdrowotny ;) Np. że będzie miał problemy ze stawami jak będzie spał na dworze ;) Spróbuję, cóż tonący brzytwy się chwyta, ale już słyszę odpowiedź: -A jak będzie w domu to będzie wyżerał kotu jedzenie, co spowoduje znów w najlepszym wypadku kroplówki... Miejmy nadzieję, że nie będzie tak źle i w końcu piecho stanie się całkowicie domowy ;) Quote
*Magda* Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Kocie jedzenie można dać na pięterko, żeby nie wyjadał ;) U mnie tak jest :) Quote
groszek83 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 U nas też kocie jedzonko stoi wyżej po kłopocie;) Quote
whiteterrier Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 jakie piękne rude :loveu: Morus na pewno nie potrzebuję kompana ? :cool3: Quote
Ty$ka Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 magdabroy napisał(a):Kocie jedzenie można dać na pięterko, żeby nie wyjadał ;-) U mnie tak jest :smile: groszek83 napisał(a):U nas też kocie jedzonko stoi wyżej po kłopocie;) Z tymże u nas raz dziennie kot dostaje surowiznę, a to co stoi wysoko lubi sobie zrzucać :razz: No nic, coś pokombinuję jak będzie trzeba ;P whiteterrier napisał(a):jakie piękne rude :loveu: Morus na pewno nie potrzebuję kompana ? :cool3: Ma mnie i kota, a podejrzewam, że to ja już bardziej potrzebuję drugiego psa niż on :diabloti: A tak serio to nawet jeśli potrzebuje to nie ma nic do gadania :evil_lol: On jest mój i tylko mój, nie mam zamiaru się nim dzielić z innym psem :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Izabela124. napisał(a):Dawaj nowe fotki :D Nie mam ich na komputerze :D Quote
Baton Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ty$ka napisał(a):Nie mam ich na komputerze :D To zrób nowe i zgraj :D Quote
Ty$ka Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 maryg22 napisał(a):To zrób nowe i zgraj :D Aparat jest za daleko :evil_lol: dOgLoV napisał(a):dobry wieczorek ;-) Baaardzo dobry :loveu: Quote
Patik Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Dzieńdoberek :D Jesteś strasznie egoistyczna,jak możesz nie chcieć dzielić się Morusem :diabloti::evil_lol: Quote
Baton Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Ty$ka napisał(a):Aparat jest za daleko :evil_lol: Leń ! :eviltong: Quote
Ty$ka Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 magdabroy napisał(a):Dobry wieczór :) Hej, hej :) Patik napisał(a):Dzieńdoberek :-D Jesteś strasznie egoistyczna,jak możesz nie chcieć dzielić się Morusem :diabloti::evil_lol: Hejka :D Czy ktoś się tutaj mówił o tym, że pora już do szkoły? :cool3::eviltong: maryg22 napisał(a):Leń ! :eviltong: Wolę określenie "kreatywna argumentacja" :evil_lol: Quote
Recommended Posts