Jagienka Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Uaktualnienie: 330 zł na AFN od black_cat 5 zł mój TZ za długopisy (J) 2,50 karusiap za długopis od Elik (k) 10 zł AniB za karty (dodała 100% :*) (J) 18 zł gameta za bazarek (J) dziękuję, gameta wie za co ;-) 15 zł ngl - nie mam jeszcze potwierdzenia czy płyta działa (J) 50 zł za kamerkę (J) 20 zł z bazarku Brucio (J w tym 5 zł k :evil_lol:) 40 zł enia za kosmetyki dr Lucy mamy: 498,50 zł :multi: Mamy na sierpień :loveu: Dziękujemy :loveu: Quote
elmira Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 A może zmienić tytuł wątku na " Drwal, wielka, puchata maskotka, szuka domu?" ;) Quote
Jagienka Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 elmira napisał(a):A może zmienić tytuł wątku na " Drwal, wielka, puchata maskotka, szuka domu?" ;) :roflt::roflt::roflt: Dobra elmira, ale jak będzie ktoś chętny to przyjeżdżasz go prezentować :evil_lol::lol: Quote
elmira Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Jagienka napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Dobra elmira, ale jak będzie ktoś chętny to przyjeżdżasz go prezentować :evil_lol::lol: A przy prezentacji będę musiała w nos go całowac? :cool3::evil_lol: Quote
Jagienka Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 elmira napisał(a):A przy prezentacji będę musiała w nos go całowac? :cool3::evil_lol: :grin::grin::grin: Obowiązkowo... i wyczesać i szelki ubrać i oczy zakroplić... elmira, przyjedź przyjedź :laugh2_2: Quote
elmira Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Żarty, żartami ;), ale dokonałyście rzeczy niesamowitych! Quote
Lionees Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Psinko masz wspaniałe opiekunki,ale hopaj po domek!!!!!!!!!!!! Quote
majku33krakow Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 drwalu podnosze cie obowiazkowo jak zawsze Quote
black_cat Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Niedlugo Drwalikowi kilka groszy wpadnie do kieszonki :) Quote
agamika Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [CENTER]:watpliwy::stop: a D r w a l t o j e s t g o o o o o o o o o p i i i i [/CENTER] nastepnym razem ma golenie ogona ZA KARE :diabloti: ...a jak nie to "właścicielce " coś sie ogoli :evil_lol: Quote
Jagienka Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 black_cat napisał(a):Niedlugo Drwalikowi kilka groszy wpadnie do kieszonki :) Dziękuję :iloveyou: Bo na wrzesień startujemy niemal od zera :) Ale z Wami cioteczki wiem, że damy rade :loveu: agamika napisał(a)::watpliwy::stop: a D r w a l t o j e s t g o o o o o o o o o p i i i i nastepnym razem ma golenie ogona ZA KARE :diabloti: ...a jak nie to "właścicielce " coś sie ogoli :evil_lol: A kto to właścicielka? :scared: Nooo ale to nie zmienia faktu, że Drwal wczoraj dał popis. Po pierwsze, był na długim spacerze, ale kondycja wyśmienita, pare razy się zasapał, ale to chyba z nerwów, a nie ze zmęczenia... Towarzyszyła Nam agamika z Korą i dziewczęta zaczęły podbiegać pod górę, no to Drwal dawaj za nimi a ja dawaj za Drwalem (siłą rzeczy, a raczej siłą Drwala powiewałam na końcu smyczy). W pewnym momencie zorientowałam się, że Drwal nie biegnie za dziewczynami, ale on goni Korę :-o Zanim zahamowałam zdążył chwycić jej końcówkę ogona... Po oględzinach Kory - krew się nie leje, po oględzinach Drwala - kłębek włosów mu z pyska wystawał... stwierdziłyśmy, że nikomu się nic nie stało niemniej jednak on nie był przyjaźnie nastawiony, nie zrobił tego z warkotem, ale no... hmmm nieprzyjaźnie Po drugie... idziemy drogą uczęszczaną czasami przez samochody, trzeba uskakiwać na boki, czasam z racji tego, że to wiejska droga trzeba szybko uskakiwać, bo kierowcy to zazwyczaj ten typ królów życia :cool1: Uskakiwanie z Drwalem jest atrakcją, bo on nie lubi słuchać i czasami trzeba go kolanem ponaglić... no albo kolano, albo życie ;):evil_lol: I w pewnym momencie stalismy bezpiecznie, ale jak Drwal wyczuł nadjeżdżający samochód to SAM uskoczył dalej od niego... jakby miał niemiłe wspomnienie... agamika strwierdziła, że jest mądry, a teraz, że gooopi :roll: Baba no baba... :lol: Quote
karusiap Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Jaga wiesz...jak tam auto jedzie to sie calem psa zaslania <hero>....a juz przynajmniej zadek przesuwa,tzn raczkami przestawia psa bo zawsze pies glowe w bok a tylek na srodku drogi:shake:ja Hektorka wczoraj tak chronilam,a Ty....:shake:tak kochasz Drwala??:placz: Quote
Jagienka Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 karusiap napisał(a):Jaga wiesz...jak tam auto jedzie to sie calem psa zaslania <hero>....a juz przynajmniej zadek przesuwa,tzn raczkami przestawia psa bo zawsze pies glowe w bok a tylek na srodku drogi:shake:ja Hektorka wczoraj tak chronilam,a Ty....:shake:tak kochasz Drwala??:placz: A z mojej wypowiedzi wynika, że nie chroniłam?? :crazyeye: Ja też ja też hero :cool3: Ale ten zadek właśnie ja kolankiem zamiast rączką, bo rączkami obiema smycz ściskałam z sił całych :lol: Quote
karusiap Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 mowisz,ze kolanko mniej cenne niz raczki?:evil_lol:a mnie cos tak uzarlo,ze mam jedno kolano jak trzy spuchniete wiec jak cos to wiesz...odstapie;) Quote
Jagienka Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 karusiap napisał(a):mowisz,ze kolanko mniej cenne niz raczki?:evil_lol:a mnie cos tak uzarlo,ze mam jedno kolano jak trzy spuchniete wiec jak cos to wiesz...odstapie;) sumienie Cie użarło, że takie rzeczy wypisujesz :multi::eviltong: Quote
karusiap Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Jagienka napisał(a):sumienie Cie użarło, że takie rzeczy wypisujesz :multi::eviltong: wczoraj uzarlo:cool1:jeszcze nie wiedzialam wtedy,ze Ty Drwala nie bronisz wlasnym cialem:roll: Quote
majku33krakow Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 podniose drwala do gory cioteczki. Quote
agamika Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Jagienkoo, no nie moigłam Ci w twarz powiedzieć ze jest gooooopi :roll: ...... ... . .. na nogach do Krakowa nie miałam ochoty wracać :p ooo....nieee, ja widziałam, Jaga z pełnym poświęceniem Drwala do takiego wału przy drodze przycisła noglą jak samochód jechał ( a wiariat zasówał samochodem z deka za szybko :angryy:...ja z Korą na wał wskoczyłam, ale ona zwinna , mądra , usłuchana ...a jak tu Drwala beczułeczke zmusić do skoku w wzwyż ? :shake: więc Jagienka go przycisła do pobocza a sama została na zewn od drogi :p a DRwal sam zszedł z drogi przy innym samochodze :cool3: , tylko ze tam iał gdzie po prostu , a to było w "wąwoziku " Quote
agamika Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 :lol: ja tylko prawdy pilnuje ...hahahahaaa odnowiłam Drwalowi allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=432978962 ale nie stać mnie już na wyróżnienie :oops: ...zresztą chyba za każdym razem nie ma sensu wyróżniać ..za tydzień może nowe zdjęcia będą :cool1: ??? bo Jagienka... ekhmmm ...obfociła jakieś Cześki, gargulce ...a Drwala...? :roll: Quote
Jagienka Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 agamika napisał(a): bo Jagienka... ekhmmm ...obfociła jakieś Cześki, gargulce ...a Drwala...? :roll: Ty... nooooo nie zdrobiłam ani jednej foty Drwalowi :-?:-?:-? Ale to chyba dlatego, że go wyprowadzałam. Dziękuję za allegro :iloveyou: Quote
Recommended Posts