Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uaktualnienie:
330 zł na AFN od black_cat
5 zł mój TZ za długopisy (J)
2,50 karusiap za długopis od Elik (k)
10 zł AniB za karty (dodała 100% :*) (J)
18 zł gameta za bazarek (J) dziękuję, gameta wie za co ;-)
15 zł ngl - nie mam jeszcze potwierdzenia czy płyta działa (J)
50 zł za kamerkę (J)
20 zł z bazarku Brucio (J w tym 5 zł k :evil_lol:)
40 zł enia za kosmetyki dr Lucy

mamy: 498,50 zł :multi:

Mamy na sierpień :loveu: Dziękujemy :loveu:

Posted

elmira napisał(a):
A może zmienić tytuł wątku na " Drwal, wielka, puchata maskotka, szuka domu?" ;)

:roflt::roflt::roflt:
Dobra elmira, ale jak będzie ktoś chętny to przyjeżdżasz go prezentować :evil_lol::lol:

Posted

Jagienka napisał(a):
:roflt::roflt::roflt:
Dobra elmira, ale jak będzie ktoś chętny to przyjeżdżasz go prezentować :evil_lol::lol:

A przy prezentacji będę musiała w nos go całowac? :cool3::evil_lol:

Posted

elmira napisał(a):
A przy prezentacji będę musiała w nos go całowac? :cool3::evil_lol:

:grin::grin::grin: Obowiązkowo... i wyczesać i szelki ubrać i oczy zakroplić...
elmira, przyjedź przyjedź :laugh2_2:

Posted

[CENTER]:watpliwy::stop:
a
D r w a l
t o
j e s t
g o o o o o o o o o p i i i i [/CENTER]

nastepnym razem ma golenie ogona ZA KARE :diabloti: ...a jak nie to "właścicielce " coś sie ogoli :evil_lol:

Posted

black_cat napisał(a):
Niedlugo Drwalikowi kilka groszy wpadnie do kieszonki :)

Dziękuję :iloveyou: Bo na wrzesień startujemy niemal od zera :) Ale z Wami cioteczki wiem, że damy rade :loveu:

agamika napisał(a):
:watpliwy::stop:
a
D r w a l
t o
j e s t
g o o o o o o o o o p i i i i

nastepnym razem ma golenie ogona ZA KARE :diabloti: ...a jak nie to "właścicielce " coś sie ogoli :evil_lol:

A kto to właścicielka? :scared:
Nooo ale to nie zmienia faktu, że Drwal wczoraj dał popis.

Po pierwsze, był na długim spacerze, ale kondycja wyśmienita, pare razy się zasapał, ale to chyba z nerwów, a nie ze zmęczenia... Towarzyszyła Nam agamika z Korą i dziewczęta zaczęły podbiegać pod górę, no to Drwal dawaj za nimi a ja dawaj za Drwalem (siłą rzeczy, a raczej siłą Drwala powiewałam na końcu smyczy). W pewnym momencie zorientowałam się, że Drwal nie biegnie za dziewczynami, ale on goni Korę :-o Zanim zahamowałam zdążył chwycić jej końcówkę ogona... Po oględzinach Kory - krew się nie leje, po oględzinach Drwala - kłębek włosów mu z pyska wystawał... stwierdziłyśmy, że nikomu się nic nie stało niemniej jednak on nie był przyjaźnie nastawiony, nie zrobił tego z warkotem, ale no... hmmm nieprzyjaźnie

Po drugie... idziemy drogą uczęszczaną czasami przez samochody, trzeba uskakiwać na boki, czasam z racji tego, że to wiejska droga trzeba szybko uskakiwać, bo kierowcy to zazwyczaj ten typ królów życia :cool1: Uskakiwanie z Drwalem jest atrakcją, bo on nie lubi słuchać i czasami trzeba go kolanem ponaglić... no albo kolano, albo życie ;):evil_lol: I w pewnym momencie stalismy bezpiecznie, ale jak Drwal wyczuł nadjeżdżający samochód to SAM uskoczył dalej od niego... jakby miał niemiłe wspomnienie... agamika strwierdziła, że jest mądry, a teraz, że gooopi :roll: Baba no baba... :lol:

Posted

Jaga wiesz...jak tam auto jedzie to sie calem psa zaslania <hero>....a juz przynajmniej zadek przesuwa,tzn raczkami przestawia psa bo zawsze pies glowe w bok a tylek na srodku drogi:shake:ja Hektorka wczoraj tak chronilam,a Ty....:shake:tak kochasz Drwala??:placz:

Posted

karusiap napisał(a):
Jaga wiesz...jak tam auto jedzie to sie calem psa zaslania <hero>....a juz przynajmniej zadek przesuwa,tzn raczkami przestawia psa bo zawsze pies glowe w bok a tylek na srodku drogi:shake:ja Hektorka wczoraj tak chronilam,a Ty....:shake:tak kochasz Drwala??:placz:

A z mojej wypowiedzi wynika, że nie chroniłam?? :crazyeye: Ja też ja też hero :cool3:
Ale ten zadek właśnie ja kolankiem zamiast rączką, bo rączkami obiema smycz ściskałam z sił całych :lol:

Posted

karusiap napisał(a):
mowisz,ze kolanko mniej cenne niz raczki?:evil_lol:a mnie cos tak uzarlo,ze mam jedno kolano jak trzy spuchniete wiec jak cos to wiesz...odstapie;)

sumienie Cie użarło, że takie rzeczy wypisujesz :multi::eviltong:

Posted

Jagienka napisał(a):
sumienie Cie użarło, że takie rzeczy wypisujesz :multi::eviltong:

wczoraj uzarlo:cool1:jeszcze nie wiedzialam wtedy,ze Ty Drwala nie bronisz wlasnym cialem:roll:

Posted

Jagienkoo, no nie moigłam Ci w twarz powiedzieć ze jest gooooopi :roll: ...... ... . .. na nogach do Krakowa nie miałam ochoty wracać :p

ooo....nieee, ja widziałam, Jaga z pełnym poświęceniem Drwala do takiego wału przy drodze przycisła noglą jak samochód jechał ( a wiariat zasówał samochodem z deka za szybko :angryy:...ja z Korą na wał wskoczyłam, ale ona zwinna , mądra , usłuchana ...a jak tu Drwala beczułeczke zmusić do skoku w wzwyż ? :shake:

więc Jagienka go przycisła do pobocza a sama została na zewn od drogi :p

a DRwal sam zszedł z drogi przy innym samochodze :cool3: , tylko ze tam iał gdzie po prostu , a to było w "wąwoziku "

Posted

agamika napisał(a):
bo Jagienka... ekhmmm ...obfociła jakieś Cześki, gargulce ...a Drwala...? :roll:

Ty... nooooo nie zdrobiłam ani jednej foty Drwalowi :-?:-?:-?
Ale to chyba dlatego, że go wyprowadzałam.

Dziękuję za allegro :iloveyou: