Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klaudus__']Co tam u chłopaka słychać...? Gdzie ten domeczek... :roll:
U drwala bez zmian.Lezy na budzie wyczekujac spaceru,a potem bardzo sie cieszy:)Niestety domku ni widu;/

Posted

[quote name='Klaudus__']Taki piękny i taki biedny :roll: Jakbym tylko mogła to też bym Go z tego piekiełka wyrwała :|
z piekielka??
Drwal akurat jak na swoje dotychczasowe zycie jest w raju ,a nie piekielku:shake:

Posted

[quote name='Klaudus__']Przepraszam... Nie chciałam nikogo urazić... Ale chyba przyznasz rację, że w domu byłoby Mu o niebo lepiej...
Oczywiscie,ze tak....Myslalam,ze pomylilas sie i myslalas,ze Drwal nadal jest w cshronisku,ale jeslipiekielkiem ma byc pobyt w hotelu to gruba przesada...

Posted

Drwal mnie ciągnął... musiałam pokrzykiwać... diablo jedno.

I zabiegał o rękę karusiap, szedł ze mną i zabiegał o jej rękę... :grab:
Nawet na smyczy go miałam... nic mu to nie przeszkadzało... chłop, no chłop... :shake:

Posted

Jagienka napisał(a):
Drwal mnie ciągnął... musiałam pokrzykiwać... diablo jedno.

Nawet na smyczy go miałam... nic mu to nie przeszkadzało... chłop, no chłop... :shake:

Jagienka, a co Ty się dziwisz :) Rozpieszczany, rozrywany przez kobiety, to i fanaberie wyprawia;)

Posted

[quote name='Jagienka']Drwal mnie ciągnął... musiałam pokrzykiwać... diablo jedno.

oh nie dosc,ze klotliwe to to to jeszcze zazdosne:shake::evil_lol:

a Drwal tak naprawde podkladal sie bo chcial byc pieszczony,glaskany i tulony....i ja tez chcialam...ale na razie na rozpoznaniu potrzeb sie zakonczylo;)

Posted

elmira napisał(a):
Jagienka, a co Ty się dziwisz :) Rozpieszczany, rozrywany przez kobiety, to i fanaberie wyprawia;)

Coś w tym jest... chyba przestane się z nim całować :evil_lol:

karusiap napisał(a):

chcial byc pieszczony,glaskany i tulony....i ja tez chcialam...

ojej Ty też chciałaś trzebabyło mówić, to wiesz ja zawsze chętnie :evil_lol: kłótliwa i zazdrosna, ale do pieszczenia chętna :lol:

Posted

Aga!
Z Ciebie prawdziwa kobieta! Jak mówisz,że będzie to jest!:evil_lol:
Niech sobie Drwal nie myśli,że wszystkie babeczki będą mu odpuszczać!
Tak trzymaj Aga! Z chłopami niestety trzeba krótko,bo inaczej na głowę by weszli!:evil_lol: