agamika Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 :evil_lol: tu moze tak, ale to dlatego ze Drwal za grzceczny jest ... i nie ma zadnych rewelacji do pisania a o wyprowadzanie to niedługo faktycznie bójki będą :diabloti::lol: on ma to coś w sobie :cool3::loveu: oczywiście żeby sie z NIm dogadać trzeba zachowywać sie wg pewnych zasad ale to bardzo fajny psiak, i patrzenie jak czerpie radość teraz z życia to sama przyjemność :loveu: Quote
Yorija Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 agamika napisał(a)::evil_lol: tu moze tak, ale to dlatego ze Drwal za grzceczny jest ... i nie ma zadnych rewelacji do pisania a o wyprowadzanie to niedługo faktycznie bójki będą :diabloti::lol: Od razu biły :evil_lol: - ja to tam się wcale nie biję - idę sobie do boksu i sam mi się jakoś do smyczy wpina i idzie za mną :lol: Quote
agamika Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 DAłAM LINK DO PLAKATU NA OWCZARKU.PL CIEKAWE CZY będzie jakikolwiek odzew .. Quote
Topi Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Selenga napisał(a):Topi, piłeczki dla Drwala dotarły czy poczta jeszcze się wlecze z tym priorytetem? Selenga piłeczek nie ma:shake: już nie chodzi o te piłki ale o te pocztę:mad::mad::mad: Quote
karusiap Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Topi napisał(a):Ale jestem skuteczna ;););) Skutecznie przegoniłam Jagienkę :placz::placz::placz::placz::placz: i to na caly tydzien...;) Quote
Topi Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Topi napisał(a):Jagienko :cool3: !!! Czy Ty napewno masz czas na dogo ??? Nie masz innych obowiązków :razz: ??? Ale jestem skuteczna ;););) Skutecznie przegoniłam Jagienkę :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Selenga Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Topi napisał(a):Selenga piłeczek nie ma:shake: już nie chodzi o te piłki ale o te pocztę:mad::mad::mad: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zaraz odkopię kwitek i spróbuję sie dowiedzieć co jest grane W okienku była jakaś niemotowata panienka, ale kwitek mam. Quote
karusiap Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ciotki ile kasy mniej wiecej mialo byc na AFN na Drwala??bo z tego co kojarze black cat zbila niezla kase a jest 78 zl... Quote
epe Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Muszę to napisać- tak się kończy,gdy korzysta się z "usług" AFN!! Już dawno inne ciotki zrezygnowały z tej "przyjemności"! Quote
karusiap Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ja pytam czysto informacyjnie,bo nigdy nie mialysmy klopotow,a rozliczenie jest tylko do 15.06 moze to prze to...albo ja sie mzoe myle.. Quote
black_cat Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 karusiap napisał(a):ja pytam czysto informacyjnie,bo nigdy nie mialysmy klopotow,a rozliczenie jest tylko do 15.06 moze to prze to...albo ja sie mzoe myle.. Hej no wlasnie dzisiaj sie nad tym zastanawialam bo do tej pory nie wiem, ile kasy wkoncu Drwal dostał z mojej doli. ja mam wszystko w mailach takze wiem kto kiedy i ile wplacal na Drwala za moje szablony. Quote
karusiap Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 a mozesz tutaj wszystko wypisac? ja przekopiuje na watek rozliczeniowy AFN,moze sie wyjasni wszytsko.... Quote
Topi Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Selenga napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zaraz odkopię kwitek i spróbuję sie dowiedzieć co jest grane W okienku była jakaś niemotowata panienka, ale kwitek mam. Są piłeczki :multi::multi: są :multi::multi: Selenga - dziekujemy. Wczoraj jeszcze byłam na poczcie i nie było a dzisiaj w skrzynce "awzo". Quote
black_cat Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Oto dane kto, ile i kiedy wplacił: D.S. 120zł 28 kwietnia 2008 A.M. 80zł 29 kwietnia 2008 S.K. 86 zł 2 czerwca 2008 K.W. 80 zł 3 czerwca 2008 ====================== razem 366 zł Quote
karusiap Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 black_cat napisał(a):Oto dane kto, ile i kiedy wplacił: D.S. 120zł 28 kwietnia 2008 A.M. 80zł 29 kwietnia 2008 S.K. 86 zł 2 czerwca 2008 K.W. 80 zł 3 czerwca 2008 ====================== razem 366 zł o w morde,to wszytsko powinno byc zaksiegowane....ide pytac Quote
karusiap Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 mam nadzieje,ze wszyscy pisali "drwal krk":roll: Quote
black_cat Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 tak, mam dowody wplaty od tzrech osob, domyslam sie ze czwarta tez napisala, podawalam wszedzie te informację karusiap napisał(a):mam nadzieje,ze wszyscy pisali "drwal krk":roll: Quote
karusiap Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 aaa a agamika dala mi dzis 50 zl za smycz z czyjegos bazarku,chyba Selengi i Worel??dziekujemy:loveu::loveu: Quote
Selenga Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Topi napisał(a):Są piłeczki :multi::multi: są :multi::multi: Selenga - dziekujemy. Wczoraj jeszcze byłam na poczcie i nie było a dzisiaj w skrzynce "awzo". Bardzo się cieszę :) Mam nadzieję, że Drwal tez się ucieszy :) A swoją drogą to chyba rekord świata "priorytetów" - 16 dni zamiast 2-3... aaa a agamika dala mi dzis 50 zl za smycz z czyjegos bazarku,chyba Selengi i Worel??dziekujemy:loveu::loveu: Tak to z naszego bazarku :) Będzie jeszcze jedna wpłata - ludwa przelała o 50 gr za mało i wyrównała gotówką, przy czym to wyrównanie wyniosło 0,50+9,50 :) Przeleję to może razem z wpłatami z następnego bazarku jaki szykujemy. Quote
Yorija Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 piłeczki???? :mad: To ja sie nie zbliże do boksu :evil_lol: - "bandzior" nawet spojrzeć mi na piłeczke nie pozwoli - i z usmiechem mnie pogoni :p Quote
Jagienka Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Jagienka napisał(a):dodajemy 80,50 od Selengi z bazarku z rzeczami od Worel :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: (dziękuję cioteczki) 15 zł za książkę od moany 348 zł (w tym 75 zł u (k)) + z AFN od black cat :loveu: (nadal nie ma rozliczenia :roll:) dodajemy 50 zł od agimiki :loveu: za bazarek od Worel realizowany przez Selengę :evil_lol: Mamy więc 398 zł (w tym 125 u (k)) [SIZE=2]+ AFN (do wyjaśnienia) w tym tyg mam nadzieje uda się zapłacić w hotelu za czerwcową możliwość reasocjalizacji Naszego chłopaka (nie ma się co oszukiwać, monogamistą to on nie jest...:roll:) ;) Quote
karusiap Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Drwal juz nie ciagnie tylko do smakolykow,jego chyba naprawde cieszy obcowanie z czlowiekiem,skacze,podstawia brodke do glaskania.Dzis kucnelam ,obracam sie i bylam oko w oko z Drwalem w odleglosci paru cm:roll:a on sie cieszy ta swoja sliczna mordka:loveu::loveu:poglaskalismy sie pod brodka a wchodzac do boksu po pleckach:) Quote
Jagienka Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Jagienka napisał(a):dodajemy 50 zł od agimiki :loveu: za bazarek od Worel realizowany przez Selengę :evil_lol: Mamy więc 398 zł (w tym 125 u (k)) [SIZE=2]+ AFN (do wyjaśnienia) 40 zł od AniB za bazarek z kosmetykami dr Lucy 12 zł od jagienka z bazarku karusiap Mamy 450 zł (w tym 125 u (k)) [SIZE=2]+ AFN (do wyjaśnienia) Szukamy pilnie domu, to, że Drwal jak narazie dzięki pomocy nieocenionych cioteczek: black cat[SIZE=2]:iloveyou:[SIZE=2], Worel[SIZE=2]:iloveyou:[SIZE=2], Selenga[SIZE=2]:iloveyou:[SIZE=2], karusiap[SIZE=2]:iloveyou:[SIZE=2] , i wszystkich innych pomagających :iloveyou:, jest stabilny finansowo nie zmienia faktu, że dom to najpilniejsza sprawa... :modla: karusiap sama pisze, że chłopak, już sie nadaje do (współ)życia... a z racji wieku, dobrze, żeby jak nadłużej zakosztował smaku człowieka (obok) :evil_lol: Quote
Recommended Posts