Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO W RADLINIE-----> niech świat zobaczy te cuda i cudaki;)(zdj psów str1 i 4)

Recommended Posts

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i teraz mam zagwozdkę....nie mam pojęcia. W jej opisie na stronie nie ma info o wielkości a ze zdjęć raczej wywnioskować nie można bo nie ma do czego porównac. Jutro zadzwonie i się dopytam dokładnie. Suczka ma ok 2lat

Posted

malawaszka napisał(a):
dzięki Ziutka!

Ty mi nie dziękuj, to ja dziękuję, że zajrzałaś :lol:

Kurcze, siedzę i myslę do kogo jeszcze słać PW, skleroza :shake:

Posted

jeja dziewczyny co ja bym bez was zrobiła. Siedziała tu i sama do siebie pisała chyba:P

jutro czeka mnie intensywna rozmowa z kierowniczką, zapytam które psy najpilniej potrzebują domu. No i wypytam o śliczną Gabi. Może się jej poszczęści.

Posted

zuzolina napisał(a):

jutro czeka mnie intensywna rozmowa z kierowniczką, zapytam które psy najpilniej potrzebują domu. No i wypytam o śliczną Gabi. Może się jej poszczęści.

To czekamy na wieści :) i czekam na maile z psiakami do ogłoszeń :)
Jak będziesz mi wysyłać, to każdego psiaka w oddzielnym mailu, bo wsio mi się pokićka ;)

Posted

na razie wysłałam pw do supergogi, ona z Poznania to może ludzi zwoła. Mam jeszcze paru znajomych ale zalatani na własnych wątkach więc nie wiem czy coś z tego bedzie. Spróbuję:)

Posted

zuzolina napisał(a):
na razie wysłałam pw do supergogi, ona z Poznania to może ludzi zwoła. Mam jeszcze paru znajomych ale zalatani na własnych wątkach więc nie wiem czy coś z tego bedzie. Spróbuję:)

Ja też wysyłałam do supergogi :)
Ślij kochana gdzie się da, może ktoś jeszcze zajrzy ;)

Posted

to się supergoga ucieszy...;] będę słała jak szalona ale teraz idę już spać bo padam na twarz. Walka o ruch na wątku jest cholernie ciężką pracą:P branoc cioteczki:)

Posted (edited)

I ja na zaproszenie Ziutki............jejku jakie cuda, czy one maja gdzieś ogłoszenia?? widziałam że jeden psiak Donek ma na tablica.pl i czy wszystkie nadal do adopcji??

Edited by martaipieski
Posted

Dzięki kochane, że zajrzałyście :loveu: :multi:

Zuzolinka, zapytaj też kierowniczki czy są jakieś małe psiaki, wrzuci się je może na mikropsy.
Czekamy na wieści jak dzisiejsza wizyta w schronisku ;)

Posted

Lacia napisał(a):
hej przypadkiem znalazłam wątek. Narazie sobie zapisze. Weci z Leszna mają u siebie skarbonke na schronisko w Radlinie.. :)

ooooo to nawet nie wiedziałam:) dziękuje wszystkim za przybycie. W miarę możliwości bedę udostępniać coraz więcej psów, dodam też opisy. Teraz dzwonie do kierowniczki po info.

Posted

zuzolina napisał(a):
ooooo to nawet nie wiedziałam:) dziękuje wszystkim za przybycie. W miarę możliwości bedę udostępniać coraz więcej psów, dodam też opisy. Teraz dzwonie do kierowniczki po info.

Pytaj czy te psiaki na wątku są nadal do adopcji.
Czekamy na info :)

Posted (edited)

Ziutka napisał(a):
Prosiłam zuzolinkę żeby zapytała o to kierowniczki.
Czekamy na wieści, Gośkje moje :loveu:

Ziuteczka :buzi:

ata napisał(a):
Jestem i ja. Osobiście znam Radlin kierowniczkę jej męża i Agnieszkę ;)

chwalipięta :obrazic: Każdy by chciał ich znać ;) :fadein: <żarty>

xxxx52 napisał(a):
Wspaniale ,ze pieski z tego schroniska bedzie mozna podziwiac i moze tym sposobem znajda szybciej nowych opiekunow
Fanta przypomina angielskiego shepherd-mix

bobtail? hm... nie widzę tego podobieństwa, no może z tyłu. :razz: <żarty>

Edited by Gosiapk