Ziutka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Podeślij mi na maila 5 psiaków do ogłoszeń ;) Fotki, opis, mail i telegon kontaktowy. Zrobię ogłoszenia. Mój mail : [email protected] Tylko pliss, napisz w tytule np " benek z radlina" żeby mi się psiaki nie mieszały ;) Quote
zuzolina Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 no i teraz mam zagwozdkę....nie mam pojęcia. W jej opisie na stronie nie ma info o wielkości a ze zdjęć raczej wywnioskować nie można bo nie ma do czego porównac. Jutro zadzwonie i się dopytam dokładnie. Suczka ma ok 2lat Quote
Ziutka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 malawaszka napisał(a):dzięki Ziutka! Ty mi nie dziękuj, to ja dziękuję, że zajrzałaś :lol: Kurcze, siedzę i myslę do kogo jeszcze słać PW, skleroza :shake: Quote
zuzolina Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 jeja dziewczyny co ja bym bez was zrobiła. Siedziała tu i sama do siebie pisała chyba:P jutro czeka mnie intensywna rozmowa z kierowniczką, zapytam które psy najpilniej potrzebują domu. No i wypytam o śliczną Gabi. Może się jej poszczęści. Quote
Ziutka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 zuzolina napisał(a): jutro czeka mnie intensywna rozmowa z kierowniczką, zapytam które psy najpilniej potrzebują domu. No i wypytam o śliczną Gabi. Może się jej poszczęści. To czekamy na wieści :) i czekam na maile z psiakami do ogłoszeń :) Jak będziesz mi wysyłać, to każdego psiaka w oddzielnym mailu, bo wsio mi się pokićka ;) Quote
zuzolina Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 na razie wysłałam pw do supergogi, ona z Poznania to może ludzi zwoła. Mam jeszcze paru znajomych ale zalatani na własnych wątkach więc nie wiem czy coś z tego bedzie. Spróbuję:) Quote
Ziutka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 zuzolina napisał(a):na razie wysłałam pw do supergogi, ona z Poznania to może ludzi zwoła. Mam jeszcze paru znajomych ale zalatani na własnych wątkach więc nie wiem czy coś z tego bedzie. Spróbuję:) Ja też wysyłałam do supergogi :) Ślij kochana gdzie się da, może ktoś jeszcze zajrzy ;) Quote
zuzolina Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 to się supergoga ucieszy...;] będę słała jak szalona ale teraz idę już spać bo padam na twarz. Walka o ruch na wątku jest cholernie ciężką pracą:P branoc cioteczki:) Quote
beka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Jestem na zaproszenie Ziutki. Zapisze i poczytam później. Quote
martaipieski Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) I ja na zaproszenie Ziutki............jejku jakie cuda, czy one maja gdzieś ogłoszenia?? widziałam że jeden psiak Donek ma na tablica.pl i czy wszystkie nadal do adopcji?? Edited February 7, 2012 by martaipieski Quote
ania z poznania Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Jestem na zaproszenie Ziutki, zaraz ściągnę też Carominę od haszczy ;) Quote
Ziutka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Dzięki kochane, że zajrzałyście :loveu: :multi: Zuzolinka, zapytaj też kierowniczki czy są jakieś małe psiaki, wrzuci się je może na mikropsy. Czekamy na wieści jak dzisiejsza wizyta w schronisku ;) Quote
Ewa Marta Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Mnie też ściągnęła tu Ziutka:-) Rzeczywiście cudne psy. Pooglądam i poczytam jak złapię oddech, bo teraz praca mnie przygniata... Quote
Lacia Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 hej przypadkiem znalazłam wątek. Narazie sobie zapisze. Weci z Leszna mają u siebie skarbonke na schronisko w Radlinie.. :) Quote
zuzolina Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Lacia napisał(a):hej przypadkiem znalazłam wątek. Narazie sobie zapisze. Weci z Leszna mają u siebie skarbonke na schronisko w Radlinie.. :) ooooo to nawet nie wiedziałam:) dziękuje wszystkim za przybycie. W miarę możliwości bedę udostępniać coraz więcej psów, dodam też opisy. Teraz dzwonie do kierowniczki po info. Quote
Ziutka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 zuzolina napisał(a):ooooo to nawet nie wiedziałam:) dziękuje wszystkim za przybycie. W miarę możliwości bedę udostępniać coraz więcej psów, dodam też opisy. Teraz dzwonie do kierowniczki po info. Pytaj czy te psiaki na wątku są nadal do adopcji. Czekamy na info :) Quote
Ati Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ale cudo moze na molosy i pasterskie ja wrzucic Quote
Gosiapk Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) Ziutka to chyba całe dogo zna :) i wszystkich tu zaraz ściągnie ;) Tego amstafa trzeba do amstafów w potrzebie rzucić, zaraz to zrobię. Oto link: http://www.dogomania.pl/threads/222581-IGOR-szuka-domu?p=18577554#post18577554 Coś dużo tych haszczaków u Was. A jakieś malizny macie? Edited February 7, 2012 by Gosiapk Quote
Ziutka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Gosiapk napisał(a): A jakieś malizny macie? Prosiłam zuzolinkę żeby zapytała o to kierowniczki. Czekamy na wieści, Gośkje moje :loveu: Quote
xxxx52 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Wspaniale ,ze pieski z tego schroniska bedzie mozna podziwiac i moze tym sposobem znajda szybciej nowych opiekunow Fanta przypomina angielskiego shepherd-mix Quote
ata Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Jestem i ja. Osobiście znam Radlin kierowniczkę jej męża i Agnieszkę ;) Quote
Gosiapk Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) Ziutka napisał(a):Prosiłam zuzolinkę żeby zapytała o to kierowniczki. Czekamy na wieści, Gośkje moje :loveu: Ziuteczka :buzi: ata napisał(a):Jestem i ja. Osobiście znam Radlin kierowniczkę jej męża i Agnieszkę ;) chwalipięta :obrazic: Każdy by chciał ich znać ;) :fadein: <żarty> xxxx52 napisał(a):Wspaniale ,ze pieski z tego schroniska bedzie mozna podziwiac i moze tym sposobem znajda szybciej nowych opiekunow Fanta przypomina angielskiego shepherd-mix bobtail? hm... nie widzę tego podobieństwa, no może z tyłu. :razz: <żarty> Edited February 7, 2012 by Gosiapk Quote
Gosiapk Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Benio, na bernardynach: http://www.dogomania.pl/threads/222586-BENIO-szuka-domu!?p=18578213#post18578213 Ale czy on jest nadal w schronisku? Bo nie mogę znaleźć jego zdjęć na stronie schronu. Quote
ania z poznania Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Na kogo ma być kontakt w ogłoszeniach? Zamówię pakiet dla Igora. Quote
Recommended Posts