Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO W RADLINIE-----> niech świat zobaczy te cuda i cudaki;)(zdj psów str1 i 4)

Recommended Posts

Posted

Ati napisał(a):
ale cudo
moze na molosy i pasterskie ja wrzucic

już jest ją zgłaszałam ale właśnie się dzisiaj dowiedziałam że dziewczyna znalazła dom(adopcja schroniskowa) zamieszkała pod Jarocinem z trzema innymi suczkami.

Gosiapk napisał(a):
Benio, na bernardynach: http://www.dogomania.pl/threads/222586-BENIO-szuka-domu!?p=18578213#post18578213

Ale czy on jest nadal w schronisku? Bo nie mogę znaleźć jego zdjęć na stronie schronu.

nie ma go na stronie ale w schronisku nadal przebywa. Z Beniem jest taki problem że nie można mu założyć obroży, a o wychodzeniu na smyczy nie wspomnę nawet....Jeden z wolontariuszy pracował nad tym ale niestety nie udało się Benia wyciagnąć na spacer..:(

ania z poznania napisał(a):
Na kogo ma być kontakt w ogłoszeniach? Zamówię pakiet dla Igora.

najlepiej na mnie [email protected] Igor będzie lada dzień kastrowany więc można wpisac w ogłoszeniu że już jest po kastracji. Nie toleruje innych psów, do ludzi super przyjacielski.

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolina']GABI:

rasa: mix sznaucera
sterylizacja: tak
szczepienia: tak
odrobaczenia: tak

Jeśli chodzi o tą ślicznotę to toleruje inne psy ale przy zabawie bywa zazdrosna. Ostrzegawczo kłapie paszczą na inne psy żeby jej nikt uwagi człowieka nie zabierał. Wielkością sięga przed kolano(ok 10kg)

Posted

też o to pytałam kierowniczki bo ona jest administratorem tam. Podobno jest problem z załadowaniem zdjęć. Mam nadzieje ze to też uda się poprawić. W końcu fb to adopcyjna potega:)

Posted (edited)

[quote name='zuzolina'][quote name='zuzolina']GABI:

rasa: mix sznaucera
sterylizacja: tak
szczepienia: tak
odrobaczenia: tak

Jeśli chodzi o tą ślicznotę to toleruje inne psy ale przy zabawie bywa zazdrosna. Ostrzegawczo kłapie paszczą na inne psy żeby jej nikt uwagi człowieka nie zabierał. Wielkością sięga przed kolano(ok 10kg)

Jakby tą slicznotę ostrzyc na sznaucera, to spokojnie poszła by jako wyrośnięty sznaucer miniatura. Szybko znalazłaby dom. ale do tego potrzebuje DT, który by ją doprowadził do 'stanu używalności' :)

Edited by Gosiapk
edycja, bo się maławeszka czepia :p
Posted

Gosiapk napisał(a):

Jakby tą slicznotę ostrzyc na teriera, to spokojnie poszła by jako wyrośnięty ternier miniatura. Szybko znalazłab dom. ale do tego potrzebuje DT, ktory by ją doprowadził do 'stanu używalności' :)

na sznaucera nie teriera ;) fajnie by było jakby się DT znalazł bo to kandydatka na szybką adopcję,

Posted

malawaszka napisał(a):
na sznaucera nie teriera ;) fajnie by było jakby się DT znalazł bo to kandydatka na szybką adopcję,

na sznaucera, na sznaucera :eviltong:

co sie ciocia czepiasz, przecież sznaucer to krewny teriera :evil_lol:

Posted

Czy schronisko znajduje się blisko Poznania???? my do Poznania mamy 100km tzn od schronisk z których psy ogłaszamy, i może tylko mi sie wydaje ale najskuteczniejsze jest ogłaszanie na Poznań, ogłaszałam na wiele miast i cisza a na Poznań masa psiaków poszła:)

Posted

[quote name='cyga-fryga']czy ten pies ma wątek? pytają o niego na tym temacie:
http://www.dogomania.pl/threads/113378-ADOPCJE-Bordery-i-podobne-do-border%C3%B3w-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w!/page11

nie ma wątku osobnego. Z tego co mi wiadomo jest to psiak zamknięty w sobie, nie podchodzi do ludzi, zawsze trzyma się z daleka. W schronisku przebywa już na pewno 2 lata o ile nie więcej...:/

[quote name='cyga-fryga']no akurat jego tu nie wypatrzyłam przynajmniej na pierwszej stronie :)

wątek dopiero rozbudowuje. Staram się wstawiać tu psy których nie ma na stronie, takie które długo przebywają w schronisku na które nikt za bardzo uwagi nie zwraca.

Posted

Alexa77 napisał(a):
Mozesz cos wiecej napisac o Beniu.Chcialabym mu pomoc.

ja Benia poznałam chwile po tym jak trafił do schroniska. Miałam potem małą przerwę w wolontariacie ale wiem że inni wolontariusze się nim zajmowali i jego zachowanie się w jakimś stopniu zmieniło. Jutro się wszystkiego dokładnie dowiem jeśli to nie problem:)
Jedyne co wiem na pewno, to to że ciągle nie daje się namówić na założenie obroży, przez co nawet na spacer go zabrać nie można...;(

Posted

info zdobywam przez telefon, (kierowniczka zna każdego psa na wylot co dla mnie jest fenomenalnym osiągnięciem:))
ale chyba jednak się wybiorę przede wszystkim dla tych zdjęć...bo bez nich widze nic za bardzo zdziałać się nie da;/