krooppka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 odwiedzam ślicznotkę i pozdrawiam też Oziego- psa ideał Quote
Szalony Kot Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Wrzuciłam Oziego na owczarki.eu Płoszka niestety mimo moich najśmielszych starań na owczarka nie wygląda... chyba, że duszą ;) Quote
Szalony Kot Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Podrzucam Płoszkę. Przy okazji - baaardzo proszę o zapoznanie się z moją sygnaturką... Quote
Dada M Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Zapisuję. Muszę przyznać, że nie spodziewałam się, że na dogo pojawi się pies z tak długim schroniskowym stażem. Rekord to było chyba 13 lat w schronisku. Quote
TWZ Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Jeśli ktoś chętny na odwiedziny u Płoszki i reszty naszych piesków, to zapraszamy. Jutro sobota! Proszę o kontakt na PW z numerem telefonu. PS. Niestety od czterech dni łapiemy bezdomne, chore koty na podwarszawskim cmentarzu i nie mam ostatnio czasu śledzić wątku Płoszki... Quote
krooppka Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 TWZ napisał(a):Jeśli ktoś chętny na odwiedziny u Płoszki i reszty naszych piesków, to zapraszamy. Jutro sobota! Proszę o kontakt na PW z numerem telefonu. PS. Niestety od czterech dni łapiemy bezdomne, chore koty na podwarszawskim cmentarzu i nie mam ostatnio czasu śledzić wątku Płoszki... pozdrów słodzinę ode mnie i Oziego Quote
Szalony Kot Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Ja niestety nie dam rady. Ale będę czuwać i podrzucać wątek :) Quote
Noemi1 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Jestem na zaproszenia krooppka. Niestety na razie nie mam jak pomóc, ale będę zagladała, a może nadaży się jakaś okoliczność. Quote
Asperges Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Szalony Kot napisał(a): A co do realiów schronu - i tak dobrze, że Panowie są łagodni i mili. Już słyszałam historie o pracownikach schronu, co to potrafią np. celowo drażnić psa przez kraty lub przywalić mu, gdy zbyt entuzjastycznie biegnie do miski :( Wszystko rozumiem, wspaniale, że są tacy ludzie jak wy, (my), w końcu wielkośc człowieka widac po tym w jaki sposób traktuje swoich braci mniejszych, ale widze, że poszłyście w inna strone i mówicie o czymś innym, tzn. o dwóch różnych sprawach- przeciez przez te kilka lat ( a Płoszka jest w schronie lat 16) ktoś miał z nia kontakt, nawet sporadyczny ale miał i moim zdaniem można było sie zorientować że nie jest dla nikogo zagrożeniem, a cóz znaczy nieufna? po co było pisac taką kartkę?... o to mi chodzi , nie kwestionuje tego że macie duzo pracy, a co do tej historii o wolontariuszach, którzy drażnią psy przez kraty to jesli ktoś to zauwazył to ciekawa jestem czy zwrócił im uwagę... Pozdrawiam Quote
juliaikamil Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 podrzucę Płoszkę, szkoda, że nie mogłam w ten weekend odwiedzić Milanówka, ale mam troche spraw rodzinnych na głowie. za tydzień, dwa na pewno przyjadę :) Quote
TWZ Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Niestety nie :( Byłem w schronie tylko przez kwadrans. Mamy podbramkową sytuację z bezdomnymi kotami na cmentarzu i cały zeszły tydzień wraz z łiekndem robiliśmy za cmentarne hieny. Widziałem Płoszkę przez chwilę i chyba jest z nią gorzej, tylne łapki już bardzo podkurczone :( Quote
juliaikamil Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 kurde, złe wieści... ,orzesz sprawdzić co z wizyta u weta? ewentualnie dać kontakt do kogoś kto zajmuje się Płoszką? Quote
Szalony Kot Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Z tego co mi się wydaje, to do weta zewnętrznego wożą zwierzaki wolontariusze. Do schronu przychodzi taki bardzo podstawowy, od szczepień, odrobaczania, prostszych rzeczy. Ale mogę się mylić, nie znam Milanówka aż tak dobrze :/ Ale ogólnie oznacza to, że jeśli Płoszka ma szansę na weta, to raczej w sobotę :/ Quote
juliaikamil Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 nie chcę nic mówic na 100% ale chyba uda mi się w sob. podjechać. TWZ jak możesz to zorientuj się jak to u Was wygląda Quote
krooppka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 nikt obrócz stałych bywaluch naszej pięknoty nie odwiedza Quote
Kasia77 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 krooppka napisał(a):nikt obrócz stałych bywaluch naszej pięknoty nie odwiedza Ja odwiedze ;) , wczoraj przypadkiem trafiłam na jej wątek Quote
Szalony Kot Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Witamy! W tę sobotę to i ja dałabym radę :) Quote
Noemi1 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 I ja zaglądam do Płoszki. Wcześniej nie mogłam bo od wczoraj mam nową człońkinię rodziny i muszę zgrać teraz moje dziewczynki, żeby sobie nie zrobiły krzywdy. Quote
krooppka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 witamy wszystkich nowych którzy zainteresowali się słodzinką Quote
Recommended Posts