Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teoretycznie w niedzielę można, ale to jest tylko dobra wola Pani Kierowniczki, bo w niedzielę schron jest zamknięty. Nie chcielibyśmy nadużywać tej dobrej woli. Pani Kierowniczka i tak pracuje 6 dni w tygodniu. Preferowałbym jednak sobotę.

Co do Oziego, to nie mamy pojęcia ile ma lat. Szacujemy, że ok. 10. Został wyciągnięty w środku zimy z rzeki przez straż miejską. Nie był w stanie sam się wydostać. Szczęściarz z niego, że przeżył taką przygodę.

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spróbuję się jeszcze zorientować co do tej niedzieli. Problem jest też w tym, że ja bardziej rozumiem się z kotami niż z psami i nie wiem, czy Ozi będzie najlepszym towarzyszem spaceru dla Płoszki. Jeśli nie, to nie bardzo wiem jaki inny pies mógłby się do tego nadawać. Dlatego lepszym terminem byłaby sobota, bo wówczas w schronie są wolontariusze od psów i mogą nam pomóc w ogarnięciu psich spraw.

Posted

ja w sob. nie mogę, mam urodziny i nie wymigam się od spotkania rodzinnego ;) najwyżej odwiedzimy Was za tydzień.
poza tym szkoda, że w niedz. jest zamkniety schron, w weekend jednak ludzie mają najwięcej czasu...

Posted

[quote name='krooppka']juliaikamil czy będę się mogła z Tobą zabrać za tydzień. Nie chce być bezczelna wieć proszę o szczerąodpowidź:)[/QUOTE]

możesz być bezczelna :) jasne, że tak :) z jakiej dzielnicy jesteś?

Posted

Czy jeśli udałoby się załatwić wizytę w najbliższą niedzielę, to byliby chętni? Dodam, że też jestem z Bielan :)

Posted

ja i krooppka pewnie tak - dodam, że zwolnił mi się poniedziałek, przeprowadzka psa, którego miałam zawieźć do Ciechocinka na razie odłożona. więc jeśli tak lepiej to mogę przyjechać w pon., tylko, że to jest jakieś święto

z Ochoty :)

Posted

[quote name='krooppka']:Cool!:

super że jednak jeseś skłonna jechaćw niedzielę[/QUOTE]

plany mnie się zmieniły, poniedziałek już mam wolny, więc zarówno w niedzielę jak i poniedziałek mogę.

Posted

[quote name='Szalony Kot']Ja na niedzielę się piszę, mogę jechać WKD, ale i z chęcią się podczepię pod jakiś transport warszawski, za dorzutką do paliwa czy smakołykami wziętymi ze sobą :)[/QUOTE]

jak tylko się uda załatwić niedz. to zapraszam do auta... :)

jak nas tyle będzie to spacerem uda się obdzielić kilka psiaków ;)

Posted

[quote name='TWZ']Spróbuję załatwić tę niedzielę. Byle by pogoda była.[/QUOTE]

TWZ trzymam za Ciebie mocne kciuki! Powiedz Pani Kierowniczce, że nie będziemy sprawiać absolutnie żadnych kłopotów :)