Asior Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Dorothy, jak dziewczyny pomogą choć część kasy na hotel uzbierać, to załatwię jej hotel w krakowie, jak by coś to dzwoń do mnie!!! Quote
Charly Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Zmieniłam tytuł wydarzenia na fb, ale co to da... Nie rozumiem, molosy się zbierają i zbierają (tak mi się wydaje), tu była oferta, na fb i wszyscy się wycofują. Quote
Dorothy Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Asor jutro pies wyladuje w lecznicy w Bielsku, a poniedzialek w schronie nie wiem, róbcie cos blagam Quote
Alicja Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [quote name='Charly']Zmieniłam tytuł wydarzenia na fb, ale co to da... Nie rozumiem, molosy się zbierają i zbierają (tak mi się wydaje), tu była oferta, na fb i wszyscy się wycofują.[/QUOTE] pomoc z molosów w 90 % tak wyglada ...dużo pyskowania a mało pomocy Quote
Asior Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [quote name='Dorothy']Asor jutro pies wyladuje w lecznicy w Bielsku, a poniedzialek w schronie nie wiem, róbcie cos blagam[/QUOTE] no to mówię, wieźcie go do KRAKOWA!! Quote
Ewa osterlin Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Na fb pisza " [URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=100000432698702"][COLOR=#3b5998]Daniel Halat[/COLOR][/URL] To są jakieś jaja... z Bielska co najmniej jedna osoba była i nadal jest chętna, niestety Pani Dorota ma jakieś problemy z każdym nie do końca jasnej natury. Nie wiadomo czy chce znaleźć dom dla psa czy zrobić szum wokół własnej osoby. Takie osoby powinny być jak najdalej od potrzebujących zwierząt... wstyd... trudno cokolwiek więcej napisać... i [URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=100002511937127"][COLOR=#3b5998]Tosio Miłośnicy Zwierząt[/COLOR][/URL] o co tu k..... chodzi???? śledzę to wydarzenie i coraz bardziej jestem wściekła-najpierw zero kontaktu z panią Dorotą,a teraz raptem te info ,że małą mogą uśpić,przecież są hoteliki,albo inne wyjście-sama skłonna jestem jej parę dni w hoteliku zasponsorować-ludzie,co się dzieje?????????????? TO JEST JAKIES WYJSCIE!!! moze warto skorzystac z jakiegos dt,na pared dni czy hotelu jaka jest chetny oplacic !!! Quote
ANETTTA Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 no szkoda ze nic sie nie udalo zdziałać sunia w schroniku pójdzie na zmarnowanie Quote
Ewa osterlin Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 no jak do schronu !??? bo juz nic nie rozumiem ?? Co sie dzieje? Na fb pisza ze sa chetni,ale nie maja kontaktu z P.Dorota,w Krakowie mozna na wcisnac ja choc na troche...nie znam sie na dogo,nie umiem sie tu poruszac,przyszlam z Fb...ale moze poszukac wolontariuszek z Bielska,albo dogomaniaczek...przewiezc psine do Krakowa !!! Zbierac pieniadze,na fb jedna osoba chce za kilka dni zaplacic.......P.Doroto jak Pani wyjezdza to prosze sprawe przekazac komus innemu !!!! zeby byly szanse pomoc malej !!! Quote
Alicja Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Myślę ze przynajmniej Asior powinna dostać od Doroty nr właścicieli psiny bo inaczej faktycznie psinka pójdzie na ZMARNOWANIE !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ewa osterlin Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 na facebooku ktos prosi o pilny kontakt !!!!!!!!!!!!! Blagam dzialajcie szybko...bo moze jest szansa dla malej [URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=100002511937127"][COLOR=#3b5998]Tosio Miłośnicy Zwierząt[/COLOR][/URL] proszę o info do mnie tel 694914819 dzisiaj-jutro 694077071 Quote
Asior Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='ANETTTA']no szkoda ze nic sie nie udalo zdziałać sunia w schroniku pójdzie na zmarnowanie[/QUOTE] ja pierdziele.. chciałam załatwić hotel, spokojnie by się kombinowało na bazarkach pare groszy to nie doczekałam się na kontakt... nie to nie, mamy ponad 30 psów w hotelach wcale nie domagamy się następnych... Tu sytuacja była pilna, ponad 2 tyg temu proponowałam hotel, był czas na zorganizowanie transportu, nie trzeba było czekać na domki bo równie dobrze można by ją odebrać z Krakowa, ale niestety nie.. cóż.. trudno, szkoda tylko psa... Quote
epe Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Dorothy']Asor jutro pies wyladuje w lecznicy w Bielsku, a poniedzialek w schronie [B]nie wiem, róbcie cos blagam[/B][/QUOTE] Asior podała konkrety - wystarczy tylko załatwić transport i wieźć psa do Krakowa!!! Czy coś Ci stoi na przeszkodzie w tym?:cool3: Jak są konkretne propozycje nic na nie nie odpowiadasz!:crazyeye: Quote
Ewa osterlin Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 ja dodzwonilam sie do P.Doroty i ona chce pomoc psu bardzo,ale nie am szansy na tarnsport,sama dzis wyjezdza. Postawcie sie w takiej sytuacji tez i zamiast krzyczec,zadzwoncie do niej,poproscie o konkretny numer do wlasciciela(przeciez pies nie jest u niej,tylko posredniczy ) i szykowac transport- ludziska sie na benzyne i karme na fb zrzuca tez napewno !! To niec hodzi o LAPANIE FOCHA I JAK SIE NIE ODZYWACIE TO NIE LASKI BEZ !!!! tylko o pomoc konkretnej psinie w obliczu smierci...bo tak planuja wlasciciele ! krakow nie daleko...wezcie sie i zadzwoncie ! Przed chwila dzwonila dziewczyna z olsztyna,i chciala by pomoc ale transport olsztyn.-bielsko.....to jednak kawal drogi . Krakow blizej...POMOZCIE !!!!! Quote
Asior Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Ewa osterlin'] To niec hodzi o LAPANIE FOCHA I JAK SIE NIE ODZYWACIE TO NIE LASKI BEZ !!!! [/QUOTE] ja nie rzucam fochem, nie jestem w stanie wydzwaniać po właścicielach (nawet jak bym miała ich telefon), bo mam już w tej chwili do zapłaty za tel 400 zł, a jeszcze tydzień do końca okr rozliczeniowego... Ja załatwiłam miejsce, bezpieczne, ale ktoś musi pomóc w transporcie!!!! Quote
Vicky62 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Dziewczyny zmobilizujcie ten wyjazd dla suni do Krakowa ...ja niestety za daleko mieszkam Quote
Kajusza Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 ale też nie mozna oczekiwać, że wszyscy zaczną wydzwaniać po tych właścicielach... jak się tak rozdzwonią telefony to jeszcze stwoerdzą, że mogą na tym zarobić i będą szantażować - albo kasa za psa albo uśpienie.... może jedna osoba niech się tym zajmie? Quote
Atomowka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 A ja proponuje do tematu zabrać się od drugiej strony Poszukać transportu z ...( gdzie sunia jest?) do Krakowa Tu na dogo, na FB na gumtree Zacząć zbierać kasę na psiaka tzn na transport I wtedy zadzwonić do właściciela powiedzieć, że się sunie zabiera Ja mogę założyć wątek na transportowym ale muszę widzieć gdzie sunia jest Quote
ANETTTA Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 kto moze pomóc w odebraniu psa transporcie =zbiórke sie zrobi Asior czy TY masz tel do doroty załatw nr do wlascicela teggo psa Quote
ezonowa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 sorry, podałam zły numer 533 333 327 :shake: moja wina, nie znam własnego numeru:crazyeye: Quote
ezonowa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Alicja']pomoc z molosów w 90 % tak wyglada ...dużo pyskowania a mało pomocy[/QUOTE] no wybacz, ale ja np pracuje w weekendy o dopiero teraz weszłam na forum a nasza propozycja o dt została zignorowana...... teraz musimy się skontaktować z tym DT (wyobraz sobie, że nie w nocy) zapytać czy aktualne i powiedzieć, że to z Dogo (dla odmiany) nie wypaliło..... i wtedy zorganiozwac transport z BB (co też nie jest aż tak proste) to wymaga czasu..... oraz sprawnego kontaktu a nie pyskówek Quote
Asior Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Atomowka']A ja proponuje do tematu zabrać się od drugiej strony Poszukać transportu z ...( gdzie sunia jest?) do Krakowa Tu na dogo, na FB na gumtree Zacząć zbierać kasę na psiaka tzn na transport I wtedy zadzwonić do właściciela powiedzieć, że się sunie zabiera Ja mogę założyć wątek na transportowym ale muszę widzieć gdzie sunia jest[/QUOTE] ale tu nie ma takiej opcji... SUKA MIAŁA DZIŚ opuścić dom, jeśli nikt jej nie odebrał to sunia pewno już jest w schronie..... Quote
warsawmoo Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Czytam i czytam i ręce opadają. Dlaczego Dorothy nie przekazałaś komuś tej sprawy? Nie masz czasu, nie masz zasięgu, a teraz jeszcze sanatorium na 2 tygodnie... O co chodzi?????Jaki sens samodzielnie pilotować taką nagłą sprawę skoro nie ma się możliwości, by pomóc??????????????? Quote
Alicja Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='Asior']ale tu nie ma takiej opcji... SUKA MIAŁA DZIŚ opuścić dom, jeśli nikt jej nie odebrał to sunia pewno już jest w schronie.....[/QUOTE] podobno dziś miała wylądować w lecznicy w BB. Fakt , gubię się w tym co Dorota pisze .... Quote
Charly Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Suka ma DT w Olsztynie u członkini TOZu Olsztyn. Ma kontakt z wlascicielami, którzy powiedzieli, ze wydadzą jej sukę. Mamy tydzien czasu na znalezienie transportu z Bielska do Olsztyna. DT nie da rady jechać. nr DT 694077071 napisałam do moda prośbę o zmianę tytułu Zastanawiam się tylko, co bedzie jesli nie znajdziemy transportu. Asior poproszę Tosię (TOZ olsztyn), żeby skontaktowała się z Tobą. Podaj mi proszę Twój nr na pw To wszystko jest jakieś "chore". Bo na molosach też chcą sukę odbierać. A ta siedzi gdzie siedzi i za tydzien widmo schronu dzięki Quote
Szerkanka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Tak wstepnie, daje Wam cos Plock - Olsztyn? Jesli tak to bede rozmawiac z TZem Quote
Recommended Posts