Jump to content
Dogomania

Tosa Inu-Zostaje w DT , znalazla wspanialy dom!!!!!!!!!!!!! Tośka za TM.

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmieniłam tytuł wydarzenia na fb, ale co to da... Nie rozumiem, molosy się zbierają i zbierają (tak mi się wydaje), tu była oferta, na fb i wszyscy się wycofują.

Posted

[quote name='Charly']Zmieniłam tytuł wydarzenia na fb, ale co to da... Nie rozumiem, molosy się zbierają i zbierają (tak mi się wydaje), tu była oferta, na fb i wszyscy się wycofują.[/QUOTE]

pomoc z molosów w 90 % tak wyglada ...dużo pyskowania a mało pomocy

Posted

[quote name='Dorothy']Asor jutro pies wyladuje w lecznicy w Bielsku, a poniedzialek w schronie
nie wiem, róbcie cos blagam[/QUOTE]

no to mówię, wieźcie go do KRAKOWA!!

Posted

Na fb pisza "
[URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=100000432698702"][COLOR=#3b5998]Daniel Halat[/COLOR][/URL]
To są jakieś jaja... z Bielska co najmniej jedna osoba była i nadal jest chętna, niestety Pani Dorota ma jakieś problemy z każdym nie do końca jasnej natury. Nie wiadomo czy chce znaleźć dom dla psa czy zrobić szum wokół własnej osoby. Takie osoby powinny być jak najdalej od potrzebujących zwierząt... wstyd... trudno cokolwiek więcej napisać...
i
[URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=100002511937127"][COLOR=#3b5998]Tosio Miłośnicy Zwierząt[/COLOR][/URL]
o co tu k..... chodzi???? śledzę to wydarzenie i coraz bardziej jestem wściekła-najpierw zero kontaktu z panią Dorotą,a teraz raptem te info ,że małą mogą uśpić,przecież są hoteliki,albo inne wyjście-sama skłonna jestem jej parę dni w hoteliku zasponsorować-ludzie,co się dzieje??????????????

TO JEST JAKIES WYJSCIE!!! moze warto skorzystac z jakiegos dt,na pared dni czy hotelu jaka jest chetny oplacic !!!

Posted

no jak do schronu !??? bo juz nic nie rozumiem ?? Co sie dzieje? Na fb pisza ze sa chetni,ale nie maja kontaktu z P.Dorota,w Krakowie mozna na wcisnac ja choc na troche...nie znam sie na dogo,nie umiem sie tu poruszac,przyszlam z Fb...ale moze poszukac wolontariuszek z Bielska,albo dogomaniaczek...przewiezc psine do Krakowa !!! Zbierac pieniadze,na fb jedna osoba chce za kilka dni zaplacic.......P.Doroto jak Pani wyjezdza to prosze sprawe przekazac komus innemu !!!! zeby byly szanse pomoc malej !!!

Posted

na facebooku ktos prosi o pilny kontakt !!!!!!!!!!!!! Blagam dzialajcie szybko...bo moze jest szansa dla malej
[URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=100002511937127"][COLOR=#3b5998]Tosio Miłośnicy Zwierząt[/COLOR][/URL]
proszę o info do mnie tel 694914819 dzisiaj-jutro 694077071

Posted

[quote name='ANETTTA']no szkoda ze nic sie nie udalo zdziałać

sunia w schroniku pójdzie na zmarnowanie[/QUOTE]

ja pierdziele.. chciałam załatwić hotel, spokojnie by się kombinowało na bazarkach pare groszy to nie doczekałam się na kontakt...
nie to nie, mamy ponad 30 psów w hotelach wcale nie domagamy się następnych... Tu sytuacja była pilna, ponad 2 tyg temu proponowałam hotel, był czas na zorganizowanie transportu, nie trzeba było czekać na domki bo równie dobrze można by ją odebrać z Krakowa, ale niestety nie.. cóż.. trudno, szkoda tylko psa...

Posted

[quote name='Dorothy']Asor jutro pies wyladuje w lecznicy w Bielsku, a poniedzialek w schronie
[B]nie wiem, róbcie cos blagam[/B][/QUOTE]

Asior podała konkrety - wystarczy tylko załatwić transport i wieźć psa do Krakowa!!!
Czy coś Ci stoi na przeszkodzie w tym?:cool3:
Jak są konkretne propozycje nic na nie nie odpowiadasz!:crazyeye:

Posted

ja dodzwonilam sie do P.Doroty i ona chce pomoc psu bardzo,ale nie am szansy na tarnsport,sama dzis wyjezdza. Postawcie sie w takiej sytuacji tez i zamiast krzyczec,zadzwoncie do niej,poproscie o konkretny numer do wlasciciela(przeciez pies nie jest u niej,tylko posredniczy ) i szykowac transport- ludziska sie na benzyne i karme na fb zrzuca tez napewno !! To niec hodzi o LAPANIE FOCHA I JAK SIE NIE ODZYWACIE TO NIE LASKI BEZ !!!! tylko o pomoc konkretnej psinie w obliczu smierci...bo tak planuja wlasciciele ! krakow nie daleko...wezcie sie i zadzwoncie ! Przed chwila dzwonila dziewczyna z olsztyna,i chciala by pomoc ale transport olsztyn.-bielsko.....to jednak kawal drogi . Krakow blizej...POMOZCIE !!!!!

Posted

[quote name='Ewa osterlin'] To niec hodzi o LAPANIE FOCHA I JAK SIE NIE ODZYWACIE TO NIE LASKI BEZ !!!! [/QUOTE]

ja nie rzucam fochem, nie jestem w stanie wydzwaniać po właścicielach (nawet jak bym miała ich telefon), bo mam już w tej chwili do zapłaty za tel 400 zł, a jeszcze tydzień do końca okr rozliczeniowego... Ja załatwiłam miejsce, bezpieczne, ale ktoś musi pomóc w transporcie!!!!

Posted

ale też nie mozna oczekiwać, że wszyscy zaczną wydzwaniać po tych właścicielach... jak się tak rozdzwonią telefony to jeszcze stwoerdzą, że mogą na tym zarobić i będą szantażować - albo kasa za psa albo uśpienie.... może jedna osoba niech się tym zajmie?

Posted

A ja proponuje do tematu zabrać się od drugiej strony
Poszukać transportu z ...( gdzie sunia jest?) do Krakowa
Tu na dogo, na FB na gumtree
Zacząć zbierać kasę na psiaka tzn na transport
I wtedy zadzwonić do właściciela powiedzieć, że się sunie zabiera
Ja mogę założyć wątek na transportowym ale muszę widzieć gdzie sunia jest

Posted

[quote name='Alicja']pomoc z molosów w 90 % tak wyglada ...dużo pyskowania a mało pomocy[/QUOTE]

no wybacz, ale ja np pracuje w weekendy o dopiero teraz weszłam na forum a nasza propozycja o dt została zignorowana...... teraz musimy się skontaktować z tym DT (wyobraz sobie, że nie w nocy) zapytać czy aktualne i powiedzieć, że to z Dogo (dla odmiany) nie wypaliło..... i wtedy zorganiozwac transport z BB (co też nie jest aż tak proste) to wymaga czasu..... oraz sprawnego kontaktu a nie pyskówek

Posted

[quote name='Atomowka']A ja proponuje do tematu zabrać się od drugiej strony
Poszukać transportu z ...( gdzie sunia jest?) do Krakowa
Tu na dogo, na FB na gumtree
Zacząć zbierać kasę na psiaka tzn na transport
I wtedy zadzwonić do właściciela powiedzieć, że się sunie zabiera
Ja mogę założyć wątek na transportowym ale muszę widzieć gdzie sunia jest[/QUOTE]
ale tu nie ma takiej opcji... SUKA MIAŁA DZIŚ opuścić dom, jeśli nikt jej nie odebrał to sunia pewno już jest w schronie.....

Posted

Czytam i czytam i ręce opadają. Dlaczego Dorothy nie przekazałaś komuś tej sprawy? Nie masz czasu, nie masz zasięgu, a teraz jeszcze sanatorium na 2 tygodnie... O co chodzi?????Jaki sens samodzielnie pilotować taką nagłą sprawę skoro nie ma się możliwości, by pomóc???????????????

Posted

[quote name='Asior']ale tu nie ma takiej opcji... SUKA MIAŁA DZIŚ opuścić dom, jeśli nikt jej nie odebrał to sunia pewno już jest w schronie.....[/QUOTE]

podobno dziś miała wylądować w lecznicy w BB.

Fakt , gubię się w tym co Dorota pisze ....

Posted

Suka ma DT w Olsztynie u członkini TOZu Olsztyn. Ma kontakt z wlascicielami, którzy powiedzieli, ze wydadzą jej sukę. Mamy tydzien czasu na znalezienie transportu z Bielska do Olsztyna. DT nie da rady jechać.

nr DT 694077071

napisałam do moda prośbę o zmianę tytułu

Zastanawiam się tylko, co bedzie jesli nie znajdziemy transportu. Asior poproszę Tosię (TOZ olsztyn), żeby skontaktowała się z Tobą. Podaj mi proszę Twój nr na pw

To wszystko jest jakieś "chore". Bo na molosach też chcą sukę odbierać. A ta siedzi gdzie siedzi i za tydzien widmo schronu

dzięki