Jump to content
Dogomania

Sonia niańczy przybrane dzieci - jeszcze dla Niki szuka domu!!!

Recommended Posts

Posted

Usiłuję się zalogować na miau ale nie bardzo mi to wychodzi, proszę przekazać JOOP że też nie są mi obojętne losy Buraska i w ostateczności
moze znależć domek u mnie ( chociaż do konca nie wiem co na to rezydentka - a ona ma charakterek, oj ma! )

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BasiaD']Usiłuję się zalogować na miau ale nie bardzo mi to wychodzi, proszę przekazać JOOP że też nie są mi obojętne losy Buraska i w ostateczności
moze znależć domek u mnie ( chociaż do konca nie wiem co na to rezydentka - a ona ma charakterek, oj ma! )

na miau są jakieś próby dwutygodniowe z jednym domkiem:loveu:

Posted

Gem napisał(a):
Niestety, nikt nie podziwia Buraska, bo teraz jest moda na rude :( Ale czy to powód, by nie kochać burych? :(

Rude też nie mają szczęścia, rudy, dorosły i DOMOWY kocur, który trafił do schronu w Częstochowie jutro będzie wypuszczony na wolność, bo nie ma dla niego nawet DT:placz:

Posted

Podnoszę Rudzielca ( przepraszam ze na tym wątku, on koniecznie musi trafić do domu, nie może być wypuszczony na "ulicę". Kto go uratuje??
W razie czego może ja? Poproszę o informacje..

Posted

BasiaD napisał(a):
Podnoszę Rudzielca ( przepraszam ze na tym wątku, on koniecznie musi trafić do domu, nie może być wypuszczony na "ulicę". Kto go uratuje??
W razie czego może ja? Poproszę o informacje..

Patsi, działaj! BasiaD chce uratować Rudzielca!

Posted

Tweety napisał(a):
na miau są jakieś próby dwutygodniowe z jednym domkiem:loveu:

To niestety nie wypaliło. BasiaD, może jednak spróbujesz?

A propos Rudzielca - znalazł się domek tymczasowy, ale na krótko.

Posted

Byłam dzisiaj trochę zabiegana. Rudy jedzie jutro do Bełchatowa, gdzie będzie pod dobrą opieką. Wszystkim, którzy chcieli pomóc-bardzo dziękuję. Kolejny kocio będzie miał nowe życie:multi:

• 1 month later...
Posted

Sonia dotarła wczoraj do Neris. dzisiaj, ktos wybił okno w pokoju, w którym mieszkała Sonia i przerażona kotka uciekła. Neris jest tam sama, nie ma jej kto pomóc szukać, jest wigilia, czy ktoś pomoże???? Błagam!!!

Posted

POtrzebna pomoc dla Soni!!!

Uratowana przez Frotkę, mieszkała w DT u Tweety, a wczoraj pojechała do nowego, stałego domu, do neris w Pomiechówku. Wydawało się, że los wreszcie się do niej uśmiechnął, ale jeśli nawet, to był to bardzo złośliwy uśmiech :(

Dziś rano ktoś (zapewne okoliczne dzieciaki) wybił szybę w pokoju, w którym była Sonia. Brzęk tłuczonego szkła wystraszył kotkę, która uciekła jedyną drogą, jaka jej została - przez wybitą właśnie szybę! Sytuacja jest wręcz rozpaczliwa - Sonka znalazła się w nieznanym sobie terenie, przestraszona i zestresowana. Neris jej szuka, ale potrzebuje pomocy. To bardzo duża posiadłość i miejsc, w których mógł się ukryć wystraszony kot, jest bardzo dużo!

Wiem, dziś Wigilia i wszyscy mają inne sprawy na głowie. Ale przecież to także czas wzajemnej życzliwości i pomocy. Czy znajdą się ludzie dobrej woli, którzy pomogą szukać Soni?

Neris mieszka w Pomiechówku - za Warszawą, w kierunku na Nowy Dwór Mazowiecki. Chętni do pomocy w szukaniu proszeni są o kontakt z samą Neris (nie znam numeru) lub z Tweety, który udzieli dodatkowych informacji i poda numer do Neris. Numer do Tweety: 505052892.