BasiaD Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Usiłuję się zalogować na miau ale nie bardzo mi to wychodzi, proszę przekazać JOOP że też nie są mi obojętne losy Buraska i w ostateczności moze znależć domek u mnie ( chociaż do konca nie wiem co na to rezydentka - a ona ma charakterek, oj ma! ) Quote
Tweety Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='BasiaD']Usiłuję się zalogować na miau ale nie bardzo mi to wychodzi, proszę przekazać JOOP że też nie są mi obojętne losy Buraska i w ostateczności moze znależć domek u mnie ( chociaż do konca nie wiem co na to rezydentka - a ona ma charakterek, oj ma! ) na miau są jakieś próby dwutygodniowe z jednym domkiem:loveu: Quote
Patsi Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Gem napisał(a):Niestety, nikt nie podziwia Buraska, bo teraz jest moda na rude :( Ale czy to powód, by nie kochać burych? :( Rude też nie mają szczęścia, rudy, dorosły i DOMOWY kocur, który trafił do schronu w Częstochowie jutro będzie wypuszczony na wolność, bo nie ma dla niego nawet DT:placz: Quote
BasiaD Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Protestuję! Domek dla Rudzielca na cito! Quote
Patsi Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Mam nadzieję, że Tweety mi wybaczy,że się tak z tym Rudym wpycham...Szkoda mi chłopaka-to jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34706 Help!!!:placz: Quote
Tweety Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='Patsi']Mam nadzieję, że Tweety mi wybaczy,że się tak z tym Rudym wpycham...Szkoda mi chłopaka-to jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34706 Help!!!:placz: wybaczam, do Soni często się zaglada tylko po co jej tyle domów?! a dla innych potrzebujących a nie pól metra podłogi :shake: :angryy: Quote
BasiaD Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Podnoszę Rudzielca ( przepraszam ze na tym wątku, on koniecznie musi trafić do domu, nie może być wypuszczony na "ulicę". Kto go uratuje?? W razie czego może ja? Poproszę o informacje.. Quote
Kar0la Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 A ja nie mogę uwierzyć, że nikt nie zakochał się w Burasku. Jest piękny. Nic tylko całować ten różowy nochal. :loveu: Quote
Tweety Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Burasek pojechał na wieczorek zapoznawczo-rozpoznawczy:evil_lol: i ma na nim spędzić 2 tygodnie, trzymajmy kciuki aby wszyscy się dogadali Quote
Gem Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 BasiaD napisał(a):Podnoszę Rudzielca ( przepraszam ze na tym wątku, on koniecznie musi trafić do domu, nie może być wypuszczony na "ulicę". Kto go uratuje?? W razie czego może ja? Poproszę o informacje.. Patsi, działaj! BasiaD chce uratować Rudzielca! Quote
Gem Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Tweety napisał(a):na miau są jakieś próby dwutygodniowe z jednym domkiem:loveu: To niestety nie wypaliło. BasiaD, może jednak spróbujesz? A propos Rudzielca - znalazł się domek tymczasowy, ale na krótko. Quote
Patsi Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Byłam dzisiaj trochę zabiegana. Rudy jedzie jutro do Bełchatowa, gdzie będzie pod dobrą opieką. Wszystkim, którzy chcieli pomóc-bardzo dziękuję. Kolejny kocio będzie miał nowe życie:multi: Quote
Gem Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 BasiaD: Jopop prosiła, by przekazać jej maila. Oto on: [email protected] Pisz, może tym razem się uda! Quote
Tweety Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Sonia dotarła wczoraj do Neris. dzisiaj, ktos wybił okno w pokoju, w którym mieszkała Sonia i przerażona kotka uciekła. Neris jest tam sama, nie ma jej kto pomóc szukać, jest wigilia, czy ktoś pomoże???? Błagam!!! Quote
Gem Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 POtrzebna pomoc dla Soni!!! Uratowana przez Frotkę, mieszkała w DT u Tweety, a wczoraj pojechała do nowego, stałego domu, do neris w Pomiechówku. Wydawało się, że los wreszcie się do niej uśmiechnął, ale jeśli nawet, to był to bardzo złośliwy uśmiech :( Dziś rano ktoś (zapewne okoliczne dzieciaki) wybił szybę w pokoju, w którym była Sonia. Brzęk tłuczonego szkła wystraszył kotkę, która uciekła jedyną drogą, jaka jej została - przez wybitą właśnie szybę! Sytuacja jest wręcz rozpaczliwa - Sonka znalazła się w nieznanym sobie terenie, przestraszona i zestresowana. Neris jej szuka, ale potrzebuje pomocy. To bardzo duża posiadłość i miejsc, w których mógł się ukryć wystraszony kot, jest bardzo dużo! Wiem, dziś Wigilia i wszyscy mają inne sprawy na głowie. Ale przecież to także czas wzajemnej życzliwości i pomocy. Czy znajdą się ludzie dobrej woli, którzy pomogą szukać Soni? Neris mieszka w Pomiechówku - za Warszawą, w kierunku na Nowy Dwór Mazowiecki. Chętni do pomocy w szukaniu proszeni są o kontakt z samą Neris (nie znam numeru) lub z Tweety, który udzieli dodatkowych informacji i poda numer do Neris. Numer do Tweety: 505052892. Quote
Tweety Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 czy ktos może pomóc????? może ktoś coś doradzi tel. do Neris 604551117 Quote
Gem Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Neris potrzebuje pomocy w szukaniu Sonki! Quote
Tweety Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Czy ktos może pomóc? chocby dobrą radą? Quote
Tweety Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 człowiek siedzi przy stole z rodziną, z kociuszkami a ona tam biedna, sama, przerażona, głodna ....:placz: Quote
kiwi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 o rany, zupelnie nie mam doswiadczenia w szukaniu kotow :cry: umiem tylko psow szukac, duzo ogloszen, koniecznie! mze wroci... Quote
Recommended Posts