Jump to content
Dogomania

Sonia niańczy przybrane dzieci - jeszcze dla Niki szuka domu!!!

Recommended Posts

Posted

Dziś po południu rozpaczliwy sms od Frotki "pomocy! wiozę z Zakopanego piękną, błękitna, długowłosą kotkę. Nie mam jej gdzie dać, wszystki domki po zarazie, Pomożesz?!" Nie skończyłam jeszcze czytać głośno sms'a a mój TZ wrzeszczy "bierzemy". No to dzwonię z zapytaniem czy kot zdrowy? I tu mało mnie szlag nie trafia :angryy: Kociczka odebrana pijanemu w sztok facetowi, kóry jedna kotkę właśnie utopił a teraz robił to samo z drugą :mad: :mad: :mad: . Dziewczynka ma problem z płucami, bo zdążyła się zachłysnąć ale na razie ma być tylko obserwowana. Jest potłuczona i może być w .......... ciąży. No co miałam zrobić, odmówić?! I co by się z nią stało?! Cóz ona winna, że tak ją potraktowano?! Jak pomyslę o tej drugiej to mnie dławi w gardle i cisnienie mam olbrzymie:angryy:
Jest niewiarygodnie piękna ale dzisiaj tylko o tym opowiem dla zaostrzenia apetytu, zdjęcia jutro. Kolor futerka biały z z tzw. niebieskim, futro długaśne, ogon puchaty. Coś pięknego :crazyeye: Niestety weszła za szafkę i na razie nie ma szans aby stamtąd wyszła. Bardzo wystraszona. Wsunęłam jej kawałek szynki to tylko zasyczała na mnie, bidusia :shake:

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brawo, Tweety! Oby kotka szybko znalazła domek.

A co do tego "człowieka", to mam nadzieję, że obowiązujące w tym kraju prawo zostanie wyegzekwowane. Bez zawieszenia i okoliczności łagodzących. Przynajmniej ja ich nie widzę.

Posted

Tweety napisał(a):
Sonia wcisnięta w kąt, szynka nie ruszona:-(

Może w nocy coś ruszy maleńka...
Jak już wszyscy będą spali...
Koleś oszołom, mam "człowieka" podobnego pokroju w pracy... :(

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Może w nocy coś ruszy maleńka...
Jak już wszyscy będą spali... :(

Tak, ale raczej nie dziś :( Zapewne w tej chwili jest zbyt zszokowana, by czuć głód :(

Posted

Koszmarna historia!:angryy: Gdybym wiedziała, że za kratki nie pójdę sama bym gnoja utopiła!!!:mad: Czekamy na wieści i mocno trzymamy kciuki za socjalizację koteczki!

Posted

Patsi napisał(a):
Koszmarna historia!:angryy: Gdybym wiedziała, że za kratki nie pójdę sama bym gnoja utopiła!!!:mad:

A wiesz, dziwna sprawa, ale tego samego sformułowania użyłem w rozmowie z Tweety!

Posted

Moje maleństwo...jak można!!!! Ile jeszcze cierpienia? Dobrze, że frotka tam się "znalazła". Co by było jakby...ehhh, nawet nie myślę...

Jakie imię bedzie miała ta malutka kuleczka?

Posted

[quote name='Tweety']Sonia dalej siedzi pod szafką i nie reaguje na jedzenie:shake: Co ten łobuz z nią zrobił?:angryy:
Łobuz?! To jest $%*&@*!!!!!!dlaczego nie żyjemy w starożytnym Egipcie? Tam za zabicie kota płaciło się głową!I tak powinno być!

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: o rany ale cudo, szkoda, że ta druga kotka nie miała tyle szczęścia.... :-( Koteczko dla ciebie [*]

Tweety ależ masz piękność pod dachem. Domki będą się o nią bić. :evil_lol:

Posted

Frotka przesłała mi wyniki sekcji tamtej kotki: facet ją topił, deptał i "gwałcił' patykiem :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Mam nadzieję, ze przenicują sk...synowi doopę w więzieniu:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Kicia właśnie sie oswaja z nami. Biega teraz za moimi dziećmi (o ile mozna biegać na 40 m kw ). Najmłodsze ciągnie myszkę na sznurku. Nie widziałam, żeby się załatwiała lub piła. Z jedzenia to tylko ten plasterek wędliny indyczej