Jump to content
Dogomania

Sonia niańczy przybrane dzieci - jeszcze dla Niki szuka domu!!!

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonia jest strasznie opiekuńcza. A maluchy, wypuszczone z pudełka, biegną za nią gęsiego:evil_lol: . Jak tylko którys zapłacze ona zawraca, oblizuje go i idą dalej :loveu:

Posted

Tweety, to mozemy sobie reke podać :) A myslalam, ze nejsem normalna.

Dzis stwierdzam, ze 6 kociakow na tymczasie to luzik, da sie ogarnac. Polecam :)

Rodzinke masz piekna. Gdyby nie to, ze takich rodzinek jest milion i wieksozsc nie otrzyma pomocy, mozna by sie nawet cieszyc, nie?

Posted

Oczywiście, że jesteście nienormalne :eviltong: Ja zresztą też, a Tweety najlepiej wie dlaczego, o ile chce pamiętać ;)

A zachowanie Sonki - faktycznie trudno określić, czy śmiać się, czy płakać :roll:

Posted

Gem napisał(a):
Oczywiście, że jesteście nienormalne :eviltong: Ja zresztą też, a Tweety najlepiej wie dlaczego, o ile chce pamiętać ;)

A zachowanie Sonki - faktycznie trudno określić, czy śmiać się, czy płakać :roll:

mówisz o swoich szczeniorkach i ich mamie?;)

Posted

Dzisiaj maluchy miały modernizowany domek, bo pudełko okazało się już być za niskie i maluchy wisiały na pazurkach na jego brzegu. W tym celu zostały przełożone na chwilę do innego i tam natychmiast przejęła nad nimi opiekę ciotka Sonia wskakując i przykrywając je ogonem :loveu: Wtuliły się w jej gęste futerko i od razu były cicho

Posted

Coś mi się wydaje, że będzie czwarty kot w domu. Sonia ewidentnie adoptowała Rosię, a to poważna i raczej nieodwracalna decyzja.

A tak w ogóle to wszystkie są prześliczne, jak to koty. I kto by przypuszczał, że Sonia ma taki instynkt macierzyński!

Posted

czwarte miejsce to jest mejsce tymczasowe, chociaz w tym momencie czwarte miejsce zajęte jest przez 7 kociuchów:evil_lol: . Więc z bólem serca ale Panna Rosia też szuka domu

Posted

Tweety napisał(a):
mówisz o swoich szczeniorkach i ich mamie?;)

Tak :)

Ale do adopcji czwartego kota namawiać Cię nie będę ;)

Posted

Gem napisał(a):
Tak :)

Ale do adopcji czwartego kota namawiać Cię nie będę ;)

Moja wdzięczność nie zna granic ;) . Ale nie będę prowokować losu i kategorycznie stwierdzać, że i tak nie udało by Ci się namówić mnie na zamianę miejsca tymczasowego w stałe

Posted

Tweety napisał(a):
Moja wdzięczność nie zna granic ;) . Ale nie będę prowokować losu i kategorycznie stwierdzać, że i tak nie udało by Ci się namówić mnie na zamianę miejsca tymczasowego w stałe

Obawiasz się mojego daru przekonywania? :eviltong: :roll:

Posted

Tweety napisał(a):
nawet nie zaczynaj:cool1:

Niestety, tej prośby nie mogę spełnić ;)
A Sonka jest świetna, taka... skandynawska jakaś :razz:

Posted

Sonia nie mogła dzisiaj opanowac miaucików. Ja rozeszły sie po przedpokoju we wszystkie strony to ciotka zgłupiała. Nie wiedziała w co "ręce" włożyć.

Nie podoba mi się Soni brzuszek po sterylce :shake: . Jutro wet. Sońka dawno nic nie nazdziwiała więc postanowiła znowu podnieść mi ciśnienie :mad:

Posted

zdrojka napisał(a):
Cieknie coś z niej? Czy jest tylko zaczerwieniona? Spuchnięta? Rozeszła się?

to jest takie ... rozślimaczone, zaczerwienione i nie wiem na ile coś cieknie a na ile ona to liże i dlatego jest mokre

Posted

Tweety napisał(a):
to jest takie ... rozślimaczone, zaczerwienione i nie wiem na ile coś cieknie a na ile ona to liże i dlatego jest mokre

No to faktycznie trzeba do weta :shake: