Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kamień z serca :D dziś byłam w klinice gdzie leczył się Bertie i Pani weterynarz pytała jak jego zdrówko i jak się ma :) zapadł w pamięć,mówiła że prześliczny jest :D

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich "kciukowiczów"
i dziękuję za ich skuteczne trzymanie, Lenka - pojedzie do Konina - mam nadzieje, że ze swoim synkiem ( na to musi wyrazic zgodę mój mąż ).Ja jestem bardzo szczęśliwa, że mogę pomóc tej ślicznej sunieczce.

Posted

lenka0901 napisał(a):
Witam wszystkich "kciukowiczów"
i dziękuję za ich skuteczne trzymanie, Lenka - pojedzie do Konina - mam nadzieje, że ze swoim synkiem ( na to musi wyrazic zgodę mój mąż ).Ja jestem bardzo szczęśliwa, że mogę pomóc tej ślicznej sunieczce.

Drogi Mężu Lenki0901 :)
Berti jest ślicznym szczeniaczkiem, który pokocha Ciebie całym swoim serduszkiem. Możesz zyskać wiernego przyjaciela czterołapnego :painting::iloveyou: i wdzięczność nas, Dogomaniaków :buzi::iloveyou:

Posted

problem w tym, że mój mąż ma już swojego wiernego druha w postaci berneńczyka, na Lenkę zgodził się dla mnie, widział zdjęcia mamusi z synkiem i chyba wolał nie pytać... mam nadzieję, że to kwestia czasu - może ulegnie:oops: :???:

Posted

lenka0901 napisał(a):
problem w tym, że mój mąż ma już swojego wiernego druha w postaci berneńczyka, na Lenkę zgodził się dla mnie, widział zdjęcia mamusi z synkiem i chyba wolał nie pytać... mam nadzieję, że to kwestia czasu - może ulegnie:oops: :???:

Lenko, Twój mąż miał jednego swojego wiernego druha a Ty nie. Teraz Ty będziesz miała swoją wierną druhnę czyli będzie 1 na 1. A Twój mąż musi być lepszy od Ciebie.
Pomoże mu właśnie Berti - panowie będą górą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

wapiszon napisał(a):
Lenko, Twój mąż miał jednego swojego wiernego druha a Ty nie. Teraz Ty będziesz miała swoją wierną druhnę czyli będzie 1 na 1. A Twój mąż musi być lepszy od Ciebie.
Pomoże mu właśnie Berti - panowie będą górą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:

O,to,to!!!!!

Posted

dobre jestescie dziewczyny....hi,hi, szczegolnie wapiszon wie dokladnie jak sie panom stworzenia smaruje miod wokol ust....

a nie trzeba by czasem tytulu watku zmienic?

Posted

Kava napisał(a):
dobre jestescie dziewczyny....hi,hi, szczegolnie wapiszon wie dokladnie jak sie panom stworzenia smaruje miod wokol ust....

a nie trzeba by czasem tytulu watku zmienic?

Bo mam już swoje lata :diabloti: i wiem jak Tz-ta podejść:eviltong:

Posted

no ladnie,
ja tez juz nie malolata ale nie wiem jak uzyskac zezwolenie mojego TZ na czwartego psiaka, ktory prawde mowiac juz jest w drodze
moze cos podpowiesz?

Posted

Kava napisał(a):
no ladnie,
ja tez juz nie malolata ale nie wiem jak uzyskac zezwolenie mojego TZ na czwartego psiaka, ktory prawde mowiac juz jest w drodze
moze cos podpowiesz?

Ja zawsze udaję,że mam wątpliwości , kreślę czarny scenariusz i wtedy mój TZ podejmuje sam ( :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: ) decyzję a ja .... się łaskawie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Klaudus__']Niech Pani mężowi powie,że to mały berneńczyk :evil_lol::diabloti::eviltong: i że Wasz Łobuz będzie miał kompana do zabaw :eviltong:

znajoma uwierzyla, ze to bernardynek to bernenczykiem tez moze byc ;)

Posted

A więc Cioteczki szukamy transportu. No i wcześniej trzeba sterylkę zrobić.
Jutro zadzwonię do Pani Teresy i zapytam na kiedy może małą umówić.
Bo najlepiej jakby już w ds była - ależ ja się cieszę :Cool!:

Posted

Niestety Bertie silny nie jest... Pisałam, że ma zapalenie krtani, nie dodałam wtedy, że ma bardzo powiększone węzły chłonne, jakoś naiwnie nie przywiązywałam do tego wagi wtedy. Ale po zrobieniu badań krwi okazało się, że to kluczowy problem. Mały ma takie wyniki, że Formica jest bardzo zaniepokojona. Ja tym bardziej...

Posted

no właśnie, zmartwiłam się nim, co się dzieje? wyjdzie z tego.
Nie mogę dodzwonić sie do Klaudus - bo chodzi o tę sterylkę, jeśli można jej nie robić, to wolałabym NIE - po co ma jeszcze cierpieć dodatkowo i przeżyć następną traumę, no i oczywiście wcześniej znajdzie sie u mnie:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='lenka0901']
Nie mogę dodzwonić sie do Klaudus - bo chodzi o tę sterylkę, jeśli można jej nie robić, to wolałabym NIE - po co ma jeszcze cierpieć dodatkowo i przeżyć następną traumę, no i oczywiście wcześniej znajdzie sie u mnie:multi::multi::multi:

W tym momencie nie mam tel przy sobie - do godziny będę miała.
Bardzo przepraszam za utrudnienia

Posted

głównie chodzi o sterylkę, chciałabym przyspieszyć przyjazd Lenki do mnie, a dla mnie nie musi być wysterylizowna, to żaden problem, a i dla niej lepiej, bez dodatkowych cierpień