Milady Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 :) może krzyczeć, ale aktualnie nie ma ogłoszeń Seda nigdzie. Ciągle nie moge sie zebrać, żeby napisać nową treść i też czekałam, aż oglądający o nim zapomną z poprzednich ogłoszeń. Ale obiecuję, że niedługo poogłaszam go znowu. Quote
Hund Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Zebrać w sobie jest się bardzo trudno jeśli na głowie ma się tysiące innych rzeczy związanych z psami.Wiem to po sobie. Nie wiadomo co jest priorytetem. Odkąd jestem na dogo wiem o co chodzi. A jest tu dzięki Milady i Sedowi. Sedzik musi mieć dobry dom!!! Uda się wierzę w to, wyobrażajmy sobie to co wieczór a zobaczycie :) Quote
Lucyja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 To i ja przypomne o Sedziku. Niech sie pokaże ta kochana psinka i niech go wreszcie ktoś zauważy. Quote
Hund Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 I z rana !!!! Sedzik się pokazuje może ktos przypadkiem tu wejdzie kto szuka psa!!! Quote
t_kasiek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 i co...nikto poza nami dalej nie zaglada do Sedzika :( moze ktos podczytuje watek i boi sie odezwac....moze sie waha..... :( Quote
Hund Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Czlowielu do dziela super pies super decyzja bierz go !!! Quote
Milady Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Ale na nowym serwerze dogomania działa super :D Quote
Hund Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Działa :) Może dzięki temu ktoś znajdzie Seda ;) Quote
Lucyja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Nowy serwer i nowe nadzieje dla Seda na nowy dom :) Quote
Lucyja Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Już 114 strona a Sedzik jak był samotny tak jest :( Quote
t_kasiek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Lucyja']Już 114 strona a Sedzik jak był samotny tak jest :( :placz::placz::placz::placz::placz: Mam prosbe - czy mozna wkleic jakies aktualne zdjecia Seda na pierwsza strone ?? bo to ktore jest nie jest ładne i nie zacheca jakos do jego adopcji......czy moze ktos to zrobic ?? Sa chyba na 94 czy 95 stronie takie fajne fotki :) Quote
Milady Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Już wklejone aktualne zdjęcie w pierwszym poście :)) Tak sobie myslę, ze Sed zupełnie inaczej widzi jego rzeczywistość. Wcale mu nie jest źle ani smutno :) Ma gdzie mieszkac, ma pełną michę, jest bezpieczny, ma miłą opiekunkę - jemu tyle wystarczy :))) Quote
Hund Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Po tym co przeszedł jest szczęśliwy, na pewno a to my chcemy więcej ;) Quote
t_kasiek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Hund napisał(a):Po tym co przeszedł jest szczęśliwy, na pewno a to my chcemy więcej ;) no ale taki pan na dobre i zle napewno czasem mu sie sni :( :placz: Quote
Hund Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Mam nadzieję że jakiemuś panu też się śni piekny czarny piesek na dobre i na złe! Quote
KingaW Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Sedzikowi to może i dobrze, ale Milady z pewnością by sie lepiej czuła wiedząc, że Sedzik w dobrych, docelowych rękach. Mialdy, nie wybierasz sie na wycieczke do Teresina? Tym razem ja stawiam uszy albo ogony! :lol: Quote
Recommended Posts