Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:) może krzyczeć, ale aktualnie nie ma ogłoszeń Seda nigdzie. Ciągle nie moge sie zebrać, żeby napisać nową treść i też czekałam, aż oglądający o nim zapomną z poprzednich ogłoszeń. Ale obiecuję, że niedługo poogłaszam go znowu.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zebrać w sobie jest się bardzo trudno jeśli na głowie ma się tysiące innych rzeczy związanych z psami.Wiem to po sobie. Nie wiadomo co jest priorytetem. Odkąd jestem na dogo wiem o co chodzi. A jest tu dzięki Milady i Sedowi.

Sedzik musi mieć dobry dom!!! Uda się wierzę w to, wyobrażajmy sobie to co wieczór a zobaczycie :)

Posted

[quote name='Lucyja']Już 114 strona a Sedzik jak był samotny tak jest :(

:placz::placz::placz::placz::placz:

Mam prosbe - czy mozna wkleic jakies aktualne zdjecia Seda na pierwsza strone ?? bo to ktore jest nie jest ładne i nie zacheca jakos do jego adopcji......czy moze ktos to zrobic ??

Sa chyba na 94 czy 95 stronie takie fajne fotki :)

Posted

Już wklejone aktualne zdjęcie w pierwszym poście :)) Tak sobie myslę, ze Sed zupełnie inaczej widzi jego rzeczywistość. Wcale mu nie jest źle ani smutno :) Ma gdzie mieszkac, ma pełną michę, jest bezpieczny, ma miłą opiekunkę - jemu tyle wystarczy :)))

Posted

Sedzikowi to może i dobrze, ale Milady z pewnością by sie lepiej czuła wiedząc, że Sedzik w dobrych, docelowych rękach.

Mialdy, nie wybierasz sie na wycieczke do Teresina? Tym razem ja stawiam uszy albo ogony! :lol: