t_kasiek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Sedzik na wieczorny spacerek szukac domku !!!!!!!!!!! Quote
Hund Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 czyżby ten dom byŁ za siedmioma górami, za siedmioma lasami..... Quote
t_kasiek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Hund napisał(a):czyżby ten dom byŁ za siedmioma górami, za siedmioma lasami..... no wlasnie chyba tak bo sie odnalesc nie moze :( Quote
Lucyja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Przydałyby się Sedzikowi ogłoszenia, bo tak to chyba nikt nie wie o istnieniu tej pieknej mordeczki. Quote
Milady Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Nie psoiada. jak pisałam powyzej - aktualnie ne ma zadnych ogłoszeń. mam nadzieję, że grudniu będę miała więcej czau. Zmieniam też numer telefonu i na razie nie moge wpsiać kontaktu. Ale gdyby ktoś go wystwaił, to prosze o imie Maks... Ja tam się już pogodziłam, że on jest nieadoptowalny.... Ale dziekuje Wam za wiare w Seda i podnoszenie wątku :) Quote
Hund Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 NA dobranoc podrzut, śpij dobrze piesku. Może MikoŁaj snuje jakieś plany na twój temat ;) Quote
*Gajowa* Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Milady']Nie psoiada. jak pisałam powyzej - aktualnie ne ma zadnych ogłoszeń. mam nadzieję, że grudniu będę miała więcej czau. Zmieniam też numer telefonu i na razie nie moge wpsiać kontaktu. Ale gdyby ktoś go wystwaił, to prosze o imie Maks... Ja tam się już pogodziłam, że on jest nieadoptowalny.... Ale dziekuje Wam za wiare w Seda i podnoszenie wątku :) Milady nie załamuj się musi gdzieś być dom dla Seda ja mocno w to wierzę. Zwłaszcza, ze właśnie znalazł dom jego dużo starszy bardzo podobny kolega z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=90166 Mam nadzieję, ze nowe imię przyniesie mu szczęście. Quote
KingaW Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Milady a jakby go ktoś wystawił to jaki tel. ma podać? Quote
Hund Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Sedzie nadzieja umiera ostatnia choć tak trudno czasami wierzyć ... Quote
Milady Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 KingaW napisał(a):Milady a jakby go ktoś wystawił to jaki tel. ma podać? no i to jest problem :) bo własnie zmieniam numer telefonu... może Twój ;)? Quote
KingaW Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Milady sorry, ale nie. Nie dam rady. Z moim trelefonym jest teraz kilka ogłoszeń. A mam cieżki czas w pracy. Popros może którąś z dziewczyn ze Stowarzyszenia. Najlepiej jakąs nie pracującą, zwłaszcza w marektingu i zwłaszcza przed swietami. Quote
agula Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 wskakuj na szczyt :multi: tam lepiej domki widać Quote
Aarionne Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Trafiłam tu przez przypadek - taki piękny Pyś i wciąż szuka domku?? Niuniu, gdybyś wiedział ile osób o Tobie myśli... Quote
Recommended Posts