Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane Moje,jestem-Paulinken dziękuję za info na pw i Mysza2 za info u Kjtusia:)
Dopiero teraz weszłam na dogo i od razu tu przybiegłam,ale widzę,że sytuacja opanowana,Maciuś ma już dt...ufff...bo u mnie byłoby ciążko teraz z miejscem...:-(

Posted

[quote name='edyta12']ja mu moge cos wplacic ale prosze na PAYPAL. nie mieszkam w polscei niestety na polskie konta wplacac to tragedia.
czy ma ktos paypal?[/QUOTE]

Cioteczko pięknie dziękujemy ....może Myszka będzie mogła pomóc ....

Posted

[quote name='edyta12']ja mu moge cos wplacic ale prosze na PAYPAL. nie mieszkam w polscei niestety na polskie konta wplacac to tragedia.
Już wysyłam na PW i bardzo bardzo dziękujemy:):)
[quote name='Lionees']Kochane Moje,jestem-Paulinken dziękuję za info na pw i Mysza2 za info u Kjtusia:)
Dopiero teraz weszłam na dogo i od razu tu przybiegłam,ale widzę,że sytuacja opanowana,Maciuś ma już dt...ufff...bo u mnie byłoby ciążko teraz z miejscem...:-([/QUOTE]
Witaj Renatko, dziękujemy za przybycie :):)

Posted

[quote name='winter7']Mysza2 - czy Ty jesteś księgową Maciusia? Podeślijcie mi numer konta.
Dziękuję[/QUOTE]
martika@aischa jest ksiegową:) Zaraz podeślę, nie wiem jak Ci dziękować, bo ja na razie nic nie pomogłam przy Striku, ale nie nadążam :(

Posted

[quote name='Maruda666']Obiecałam 10zł stałej, ale wpłacę 50zł ( to będzie do grudnia) - proszę też o konto. Czy w styczniu można liczyć na przypomnienie?? ( starość nie radość ;).[/QUOTE]
Marudko kochana. co Ty wiesz o sklerozie, wszystko przed Tobą:):) już wysyłam

Posted

[quote name='Mysza2']Marudko kochana. co Ty wiesz o sklerozie, wszystko przed Tobą:):) już wysyłam[/QUOTE]

Ale mnie pocieszyłaś Myszko :evil_lol::evil_lol:
Póki pamiętam ;) - przelew poszedł.

Posted

[quote name='azalia']Odwiedzam Maciusia i zdrówka życzę.[/QUOTE]
Maciuś dziękuje :loveu::loveu:
[quote name='Maruda666']Ale mnie pocieszyłaś Myszko :evil_lol::evil_lol:
Póki pamiętam ;) - przelew poszedł.[/QUOTE]
:loveu::loveu:

Posted

...a Szortkę znasz;)? ona też tu gania po dogo....