Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wierze ze finansowo bedzie ok, bo na FB mnostwo ludzi, a psiarze maja wielkie serca, najwazniejsze jest zdrowie psiuni, bardzo prosimy o male info jakie progonzy i co potrzeba...

Posted

Zaglądam i podnoszę. Co z tym allegro cegiełkowym??? Ja niestety nie umiem :oops: ale może jakaś dobra cioteczka potrafi zrobić dla Małgosi ???
Prosimy o jakieś wieści, jak się czuje dziewczyna

Posted

[quote name='DONnka']Zaglądam i podnoszę. Co z tym allegro cegiełkowym??? Ja niestety nie umiem :oops: ale może jakaś dobra cioteczka potrafi zrobić dla Małgosi ???
Prosimy o jakieś wieści, jak się czuje dziewczyna
Selenga zdaje się robi

Posted

inga.mm napisał(a):
ha, wiedziałam, że Cię tu ściągnę

przecież trzeba by mieć serce z kamienia, żeby spojrzawszy na ten banerek w Twoim podpisie nie rozpłakać się....

Posted

[quote name='fochu']
proszę banerek
Cioteczko fochu jesteś wielka :multi: Dziękuję w imieniu swoim i Małgosi :loveu:
Banerek super, zaraz spróbuję sobie ściągnąć do podpisu

Posted

DONnka napisał(a):
Cioteczko fochu jesteś wielka :multi: Dziękuję w imieniu swoim i Małgosi :loveu:
Banerek super, zaraz spróbuję sobie ściągnąć do podpisu

nie ma problemu ja banerki zawsze chętnie zrobię
mizima panienkę Małgosię jakby nie patrzeć moją imienniczkę ;)
zdrówka dziewczę kochane !

Posted

A może poprosić o radę Klinikę Niedzielskich we Wrocławiu?Oni leczą Kubę podpalonego żywcem,będącego pod opieką Fundacji Mrunio,która zbierała pieniądze na jego leczenie.Pamiętacie historię Kuby:-(On miał leczenie plazmą,bardzo skuteczne lecz kosztowne.