Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mariamc napisał(a):
Zebraliśmy ponad 15 tys., muszę rozdzielić wpłaty na te od mieszkańców Szczecinka , z allegro i pozostałe.

Bardzo jestem wszystkim wdzięczna za wsparcie Małgosi i jednocześnie moich schroniskowców. To wielka pomoc , nie spodziewałam się ,że uzbieramy aż tyle.

Jasiek też się załapie.Przyszli prawie jednoczesnie , moje dwie największe bidy teraz w schronisku . Dlatego Jaś i Małgosia.

wow ale kwota!:multi: super:loveu:
mizianko wielkie dla Małgosi!

Posted

Cholera, ciągle jak patrzę na zdjęcia suni ryczeć mi się chce. Z żalu, ale też ze złości i bezsilności :-(:-(

Jak to dobrze Małgoniu, że apel o pomoc dla Ciebie spotkał się z takim odzewem :multi: Bądź zdrowa psinko kochana :loveu::loveu::loveu:
Są jeszcze na świecie dobrzy ludzie :lol:
Szkoda tylko, że tylu jest też zwyrodnialców, którzy potrafią zrobić żywemu stworzeniu tak straszną krzywdę :angryy:

Posted

Witam.Dzisiaj wysłałem następną porcję opatrunków żelowych Aqua gel dla Małgosi,5 sztuk.Jutro już powinno byc na miejscu.
Pozdrawiam Małgosię i cały personel schroniska.

Posted

a mówią że pieniądze szczęścia nie dają..bez nich leczenie Małgoni nie byłoby możliwe..fantastycznie że tyle ludzi ją wspiera..
walcz Małgosiu,bądź silną sunieczką :lol: jestem z Tobą

Posted

Dziękuje za opatrunki , doszły .Pozdrowienia przekazane , Małgosia wycałowana.
Dzisiaj będzie zmiana , zrobię zdjęcia.

Wczoraj znowu miałam szkolenie, ale będę mądra......

Posted

Wow!!!!!Super się goi!!!!!!!!!!!!Cieszę się bardzo!!!!!!!!!!!!!Boże jak się cieszę,że tak sunia zdrowieje.Wyrazy szacunku dla wspaniałych lekarzy i opiekunów.Pozdrowienia dla was.

Posted

Jest przepiękna! Ma śliczne spojrzenie, mądre i takie hmmm dojrzałe, bystre! Naprawdę nie mogę oderwać wzroku! Nie ma sprawiedliwości na świecie. Trzymam za nią mocno kciuki i mam nadzieję, że rany zagoją się możliwie jak najszybciej, a Gośka znajdzie kochających ludzi!

Posted

Nie mogę wprost uwierzyć, jak pięknie skóra Małgosi się goi:crazyeye:
Powiedzenie: "goi się jak na psie" nabiera w tym momencie prawdziwego znaczenia :lol:

Małgonia jest cudna, taka morda kochana :loveu::loveu::loveu: Nie mogę się normalnie napatrzeć :lol:
Oby szybko trafiła na najlepszego na świecie człowieka, który Ją pokocha i zapewni normalne życie. Zasługuje na to jak nikt :lol: :painting: