Agnieszka_K Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 mariamc napisał(a):Zebraliśmy ponad 15 tys., muszę rozdzielić wpłaty na te od mieszkańców Szczecinka , z allegro i pozostałe. Bardzo jestem wszystkim wdzięczna za wsparcie Małgosi i jednocześnie moich schroniskowców. To wielka pomoc , nie spodziewałam się ,że uzbieramy aż tyle. Jasiek też się załapie.Przyszli prawie jednoczesnie , moje dwie największe bidy teraz w schronisku . Dlatego Jaś i Małgosia. wow ale kwota!:multi: super:loveu: mizianko wielkie dla Małgosi! Quote
Agata Balu Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Najgorsze to te rany pod pachą w pachwinie. Nie mogę na to patrzeć i nie myśleć jak to w ruchu musi boleć! A musi się ruszać aby nie było zrostów :-( Quote
DONnka Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Cholera, ciągle jak patrzę na zdjęcia suni ryczeć mi się chce. Z żalu, ale też ze złości i bezsilności :-(:-( Jak to dobrze Małgoniu, że apel o pomoc dla Ciebie spotkał się z takim odzewem :multi: Bądź zdrowa psinko kochana :loveu::loveu::loveu: Są jeszcze na świecie dobrzy ludzie :lol: Szkoda tylko, że tylu jest też zwyrodnialców, którzy potrafią zrobić żywemu stworzeniu tak straszną krzywdę :angryy: Quote
wd-1972 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Witam.Dzisiaj wysłałem następną porcję opatrunków żelowych Aqua gel dla Małgosi,5 sztuk.Jutro już powinno byc na miejscu. Pozdrawiam Małgosię i cały personel schroniska. Quote
inga.mm Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Wobec zwierzęcej tragedii trzeba sie zjednoczyć Marsz poparcia dla nowelizacji ustawy o ochronie zwierząt http://www.facebook.com/event.php?eid=245464422141401 Quote
Agata Balu Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Pewnie dalej zmieniają jej opatrunki. To trochę potrwa więc cierpliwości! Quote
Marycha35 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Supero, że odzew jest, kasiorrry troszku i sunieczka zdrowieje!!!:):):) Quote
mania1979 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 a mówią że pieniądze szczęścia nie dają..bez nich leczenie Małgoni nie byłoby możliwe..fantastycznie że tyle ludzi ją wspiera.. walcz Małgosiu,bądź silną sunieczką :lol: jestem z Tobą Quote
mariamc Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Dziękuje za opatrunki , doszły .Pozdrowienia przekazane , Małgosia wycałowana. Dzisiaj będzie zmiana , zrobię zdjęcia. Wczoraj znowu miałam szkolenie, ale będę mądra...... Quote
mariamc Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Rany w pachwinach pięknie się goją, nie mogę wbić się na images. Zdjęcia wstawię póżniej. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Udało się. Quote
wd-1972 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Wow!!!!!Super się goi!!!!!!!!!!!!Cieszę się bardzo!!!!!!!!!!!!!Boże jak się cieszę,że tak sunia zdrowieje.Wyrazy szacunku dla wspaniałych lekarzy i opiekunów.Pozdrowienia dla was. Quote
mariamc Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us U nas dzisiaj straszny upał,więc Małgosia bez opatrunków. Quote
Telimenka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Jest przepiękna! Ma śliczne spojrzenie, mądre i takie hmmm dojrzałe, bystre! Naprawdę nie mogę oderwać wzroku! Nie ma sprawiedliwości na świecie. Trzymam za nią mocno kciuki i mam nadzieję, że rany zagoją się możliwie jak najszybciej, a Gośka znajdzie kochających ludzi! Quote
DONnka Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Nie mogę wprost uwierzyć, jak pięknie skóra Małgosi się goi:crazyeye: Powiedzenie: "goi się jak na psie" nabiera w tym momencie prawdziwego znaczenia :lol: Małgonia jest cudna, taka morda kochana :loveu::loveu::loveu: Nie mogę się normalnie napatrzeć :lol: Oby szybko trafiła na najlepszego na świecie człowieka, który Ją pokocha i zapewni normalne życie. Zasługuje na to jak nikt :lol: :painting: Quote
Marycha35 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 To najśliczniejsza psia lampa niebieska:):):) Jakie cudne wieści, tak się cieszę. Zdrowiej sunieczko, na pohybel wszystkim zwyrodnialcom! Quote
DONnka Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Dziękujemy za dobre wieści. Mariamc pewnie ma roboty co niemiara a mimo to pamięta o nas :) Śpij słodko Małgoniu. Jutro będzie jeszcze lepiej :) Quote
mania1979 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 ten uśmiech Małgoni w kołnierzu powinien zobaczyć ten co to zrobił.. na pewno znajdzie najlepszy dom na ziemi,byle gdzie Jej nie oddadzą :evil_lol: Quote
mariamc Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts