Marycha35 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Dziękujemy za fotki:) Kochana, śliczna lampa:):):):) Ładniejsze te rany, chociaż i tak aż boli jak się je ogląda!!! Quote
DONnka Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Wielkie dzięki za kolejne zdjęcia :lol: Te w pozycji siedzącej, gdy nie widać poparzeń są rozbrajające :lol: A ta niebieska lampa to powinien być hit sezonu ;) Całusy dla dzielnej Małgoni :loveu::loveu::loveu: Quote
unixena Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Ciotki onkowe zajrzyjcie prosze do mojego banerka ..Alex pies z ulicy ...poraniony .... Quote
DONnka Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 unixena napisał(a):Ciotki onkowe zajrzyjcie prosze do mojego banerka ..Alex pies z ulicy ...poraniony .... Ciotko unixena, uprzedziłaś mnie ;) Zajrzyjcie ciotki, proszę Quote
Shayneen Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Super, że Małgośka dochodzi do siebie a ofiarodawcy i tym razem nie zawodzą. Wrzucam info o psince gdzie się da, bo jeszcze długa droga przed nią - rehabilitacja, rehabilitacja i jeszcze raz rehabilitacja... i koszty, koszty, koszty... Całuski dla Małgosi i dla wszystkich lekarzy i opiekunów, którzy są przy niej na co dzień :)*** Quote
ewa36 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Taka piękna sunia. Dobrze że chadza czasem bez opartunków. Rany muszą oddychać, wówczas szybciej się goją. Quote
mania1979 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 mimo tego że jest lepiej ,ciągle patrząc na nią nie dowierzam ile pies potrafi znieść..Boże jak ona cierpi okrutnie.. Małgoniu kochana zdrowiej nam słoneczko nasze kochane :loveu: Quote
Marycha35 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Buziale nocne delikatne dla dzielnej suni:) Quote
mariamc Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Małgosia czuje się zdecydowanie lepiej. Połamała swoją niebieską lampę ,podrapała się i czekamy na weta z nowym kloszem. Quote
mariamc Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Małgosia przesyła całuski w nowej lampie. Quote
elzunia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Sorry zaje....ła bym tego co to zrobił.Zywcem by h...a paliła i solą sypała.Słonko będziesz piękna,co ja w ogóle piszę? jesteś piękna.A na jednym zdjęciu pewnie cudnie śpiewasz?Szlak aż mnie nosi,jak widzę to okrucieństwo.Czasem wstydzę się ,że jestem człowiekiem.Zapisuję i co dzień tu będę zaglądać. Quote
Czarodziejka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Dopiero teraz widać, ile powierzchni ciała jest uszkodzone i jak bardzo cierpiała. Czy sierść odrośnie, czy już zostanie goły placuszek? Quote
Agnieszka_K Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Małgosiu jak dobrze, że już lepiej się czujesz. Nie mogę patrzeć na te rany:( Quote
DONnka Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Co ja widzę :crazyeye: Małgosia bez "odlotowej" lampy ??? Jak się mordka kochana cieszy :loveu::loveu::loveu: Szkoda, że to tylko na chwilę :( Jeszcze troszkę sunieczko i nie będzie Ci potrzebny ten osobliwy naszyjnik :lol: Bądź zdrowa moja śliczna bohaterko:loveu: Quote
Marycha35 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Hi, bunt lampy naszej cudnej:) Śliczna jest, ale bideńka, potworne te placki, ale i tak cudo w porównaniu z tym co było! Jest nadzieja, że odrośnie jej sierstka, bo Kubie, temu poparzonemu psiakowi, też tak rozlegle, wyrosła i podobno jest fajniutka:) Quote
mariamc Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Sierść powinna odrosnąć, mogą być przebarwienia i inny rodzaj. Najważniejsze jest to ,że już jest całość odkryta, nie ma nigdzie ropy . Jest bez antybiotyku , tylko nadal dostaje przeciwbólowe leki. W koncu tez się najadła, podgryza suchą karmę i raz dziennie gotowane mięso z ryżem. Początkowo jadła 3 razy dziennie. Teraz ma skórę smarowaną maścią tranową. Quote
Telimenka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Tak jak mówi Czarodziejka, dopiero teraz widać ile tej skóry poparzonej miała. Naprawdę zabić takiego ****** to za mało. Aż się same bluzgi cisną na usta! Jak ktoś może być takim sku**ielem... nie wierzę. Ale widać, że sunieczka odzyskuje pogodę ducha! Quote
DONnka Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Za każdym razem jak patrzę na Małgonię, to tak mi się ryczeć chce z żalu i z poczucia bezsilności na ludzką podłość i okrucieństwo :(:(:( Pociesza mnie jedynie fakt, że się udało ją uratować, że zdrowieje i trafi do wspaniałego domku, w którym mam nadzieję będzie rozpieszczana do końca swoich dni :):):) Quote
Marycha35 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Przyłączam się, jak można być takim debilem???? Bidulka, tyle bólu...Dobrze, że jest lepiej:) Quote
mania1979 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 wspaniałe zdjęcia ,wspaniały uśmiech Małgoni,cudna piesia :lol: i najwspanialsi ludzie którzy nią się zajmują . Quote
ewa36 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Bardzo ładnie i sucho się goi to widać. Będzie dobrze ! Quote
elzunia Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Cudowna panienko,na pewno znajdziesz domek cudowny kochający.Tego Ci zyczymy Quote
Recommended Posts