Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wielkie dzięki za kolejne zdjęcia :lol:
Te w pozycji siedzącej, gdy nie widać poparzeń są rozbrajające :lol:
A ta niebieska lampa to powinien być hit sezonu ;)
Całusy dla dzielnej Małgoni :loveu::loveu::loveu:

Posted

unixena napisał(a):
Ciotki onkowe zajrzyjcie prosze do mojego banerka ..Alex pies z ulicy ...poraniony ....

Ciotko unixena, uprzedziłaś mnie ;)
Zajrzyjcie ciotki, proszę

Posted

Super, że Małgośka dochodzi do siebie a ofiarodawcy i tym razem nie zawodzą. Wrzucam info o psince gdzie się da, bo jeszcze długa droga przed nią - rehabilitacja, rehabilitacja i jeszcze raz rehabilitacja... i koszty, koszty, koszty... Całuski dla Małgosi i dla wszystkich lekarzy i opiekunów, którzy są przy niej na co dzień :)***

Posted

mimo tego że jest lepiej ,ciągle patrząc na nią nie dowierzam ile pies potrafi znieść..Boże jak ona cierpi okrutnie..
Małgoniu kochana zdrowiej nam słoneczko nasze kochane :loveu:

Posted

Sorry zaje....ła bym tego co to zrobił.Zywcem by h...a paliła i solą sypała.Słonko będziesz piękna,co ja w ogóle piszę? jesteś piękna.A na jednym zdjęciu pewnie cudnie śpiewasz?Szlak aż mnie nosi,jak widzę to okrucieństwo.Czasem wstydzę się ,że jestem człowiekiem.Zapisuję i co dzień tu będę zaglądać.

Posted

Co ja widzę :crazyeye: Małgosia bez "odlotowej" lampy ??? Jak się mordka kochana cieszy :loveu::loveu::loveu: Szkoda, że to tylko na chwilę :( Jeszcze troszkę sunieczko i nie będzie Ci potrzebny ten osobliwy naszyjnik :lol:
Bądź zdrowa moja śliczna bohaterko:loveu:

Posted

Hi, bunt lampy naszej cudnej:) Śliczna jest, ale bideńka, potworne te placki, ale i tak cudo w porównaniu z tym co było! Jest nadzieja, że odrośnie jej sierstka, bo Kubie, temu poparzonemu psiakowi, też tak rozlegle, wyrosła i podobno jest fajniutka:)

Posted

Sierść powinna odrosnąć, mogą być przebarwienia i inny rodzaj.
Najważniejsze jest to ,że już jest całość odkryta, nie ma nigdzie ropy .
Jest bez antybiotyku , tylko nadal dostaje przeciwbólowe leki.
W koncu tez się najadła, podgryza suchą karmę i raz dziennie gotowane mięso z ryżem.
Początkowo jadła 3 razy dziennie.
Teraz ma skórę smarowaną maścią tranową.

Posted

Tak jak mówi Czarodziejka, dopiero teraz widać ile tej skóry poparzonej miała. Naprawdę zabić takiego ****** to za mało. Aż się same bluzgi cisną na usta! Jak ktoś może być takim sku**ielem... nie wierzę. Ale widać, że sunieczka odzyskuje pogodę ducha!

Posted

Za każdym razem jak patrzę na Małgonię, to tak mi się ryczeć chce z żalu i z poczucia bezsilności na ludzką podłość i okrucieństwo :(:(:(
Pociesza mnie jedynie fakt, że się udało ją uratować, że zdrowieje i trafi do wspaniałego domku, w którym mam nadzieję będzie rozpieszczana do końca swoich dni :):):)