Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zadzwonił dziś pan z ogłoszenia Gusi.Bardzo chce taką sunię.Ma w domu 14 letnią i po jej odejściu będzie im bardzo ciężko, więc chcą sunię na zakładkę.Pan mieszka w Oławie z żoną i dorosłymi dziećmi. podaję xmartix na PW adres mejlowy do syna pana i nr telefonu. Chce zobaczyć zdjęcie małej.

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zadzwoniłam do pana. On jest zdecydowany na Misię .Czeka jeszcze na akceptację przez żonę , która ja dziś obejrzy na zdjęciach.
Pan brzmi bardzo sensownie.sam pytał czy będzie jakaś umowa, zaprasza do siebie. Na pytanie czy Misia mu się podoba, odpowiedział ,ze nie ma brzydkich psów.
Pytał czy sunia ma książeczkę zdrowia i szczepienia. Pan obiecał ,że zadzwoni do xmartix najpóźniej w piątek.Ma samochód w naprawie , bo inaczej już by pojechał po Misię.

Posted

o dziekuję Poker, właśnie myslałam dzisiaj że w sumie powinnam zadzwonić ale chciałam dać im więcej czasu
najlepiej jakby się z Misią zobaczyli najpierw

ruszyło ruszyło, mam dużo zgłoszeń o psy co zostały wyadoptowane parę m-ce wcześniej nawet

Posted

podnoszę Misię, Misia szuka domku, jest spokojna, lubi się przytulać, pragnie kochać człowieka, chodzi koło nogi na luźnej smyczy, w razie strachu chowa się za człowiekiem, lubi bawić się z innymi psami (np. z Piratkiem), obcych boi sie i czasem szczeka ale za chwilę macha ogonkiem
Misia już może iśc do domu nowego

Posted

Wczoraj dzwoniłam do tego pana.powiedział ,że miał jechać po Misię dziś ,ale przyplątał się rudy kociak i żal mu go wyrzucić. Jak znajdzie dla niego dom , to weźmie Miśię ,a jak nie znajdzie ,to go zostawi ,a nie stać go na 3 zwierzaki.

• 2 weeks later...
Posted

tak, lansuje się, a dzisiaj to już w ogóle jej to ładnie szło. Gdy pokazywaliśmy się na scenie, to Misia dawała mi nawet piątkę, a potem raz jedną łapkę podawała, raz drugą.
i nagle zadzwonił telefon!
Pewna para, która wczoraj głaskała Misię i się zastanawiała nad adopcją, zdecydowała się. To domek doświadczony w takich psiaczkach, mieli pieski ze schroniska tylko i same wycofane. No i... Misia pojechała... Pani wspaniałe podejście ma do Misi, na spokojnie do niej, głosikiem spokojnym. We wt idę na wizytę po adopcyjną.
Tak a propo targów, nie wszystkie pojechały od razu do domków, Baila została zawieziona do domu po targach, ale nie poszła do domku nr 1 (który na targach wydawał się być najlepszy), tylko do domku nr 2. gdy pojechali do tego 1-go, to niestety domek odpadł ze względu na hasło: "będę karmić chapi bo na inną karmę mnie nie stać" szok.A i jeden kotek został wczoraj odebrany z rzekomego ds, bo nie zdał on egzaminu!

Posted

A ja tu zakasam rekawy coby pare zdjec wkleic a tu szok Misia jakis ludzi zauroczyła no nie tylko ich , kurczatko bardzo sie ciesze i niech sie jej wiedzie

Jedna łapka

Druga łapka zawsze z gracja

Misia w całej okazałości