Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziękuję że wpadłaś do nas

na razie mamy opcję pomoc Nikaragui i Terrierfanki (chyba na 13-14-tą potrzebny będzie, jutro potwierdzę)
czekamy na opinię wetek czy robimy zabieg czy nie, jak nie to zostaniemy ciotkami nowych maluszków

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czekamy zatem na opinię weta
Ja sunię na osiedlu widziałam przez sekundę dosłownie,chcialam się zbliżyć i mała w nogi,to ja pędem do domu zaprowadzić swojego potwora,wracam i ani widu ani słychu po suni.
łaziłam jak obłąkana po osiedlu co dnia szukając jej,a ta pewnie na szczepinie była :P
Więc Marta masz rację i to pewnie ta sama suczka

Posted

nowe wieści to takie że spacer poranny nie udał się, właściwie go nie było, po schodach to jako tako schodziła bo ja byłam za nią (ona pewnie uciekała przede mną), wyszłyśmy z bramy i jak tylko poczuła świeże powietrze zaczęła taniec na obroży skacząc i szarpiąc się, do tego starała się przegryźć smycz
zrezygnowałam ze spaceru, na samej obróżce i cienkiej smyczy jeszcze by mi zwiała
muszę dziś kupić szelki
do domu pomógł mi tż ją zabrać
wziąć na ręce się nie dała wziąć, kłapała zębami na lewo i prawo
jest bardziej wystraszona niż nam się wydawało

siedzi w jednym miejscu teraz i patrzy na nas

Posted

xmartix napisał(a):
ale takie które nie używa Twoja Nika? przydałyby się szelki i na dwóch smyczach trzeba ją prowadzić

tak, mam jedne zapasowe (do zwrotu za jakiś czas ) Kajtuś ma je wczoraj na zdjęciach, ale max skrócone, można rozszerzyć dla większej niż moja

Posted

to będą pasować na pewno, no to super, jak je zje to Ci odkupię :evil_lol: wiesz, że może to zrobić? to może lepiej jak sobei kupię szelki? i tak by mi się jakieś przydały
już mam wielki pojemnik na psie rzeczy potrzebne do interwencji czy dt

Posted

To wiadomo nie od dzisiaj,
że jest szczenna suczka Misia.
Bojaźliwa, wystraszona
we Wrocławiu znaleziona.

Więc cioteczki przybywajmy
pomoc suczce dzisiaj dajmy.
I do weta ją zawieźmy
pomoc Miśce wnet przynieśmy.

Posted

o wena, pięknie :) dziękujemy
po spacerze porannym Misia nawet nie da mi się pogłaskać, nie będę jej już ruszać, bo przecież niebawem będzie pakowanie ją jakoś do auta żeby do weta jechać, nie wiem jak my ją wsadzimy do auta..
po 10-tej będę wiedzieć konkretnie co i jak

Posted

no MIsia przed chwilą takie akcje zrobiła, wskoczyła na łóżko, starała się wyjść przez szybę, nie udało jej się to przyszła tu do nas do pokoju i zrobiła siku na dywan w ilości 1 L :roll: eh

Posted

xmartix napisał(a):
no MIsia przed chwilą takie akcje zrobiła, wskoczyła na łóżko, starała się wyjść przez szybę, nie udało jej się to przyszła tu do nas do pokoju i zrobiła siku na dywan w ilości 1 L :

no tak :( nie wysikała się na dworze to gdzieś musiała...

Posted

xmartix napisał(a):
Ela na 13 u weta na Maślicach
zaraz podjedzie do Ciebie Terrierfanka i Ci powie co i jak
może się uda aborcyjną zrobić

czekam w blokach startowych :)

Posted

to zostaje jako Miśka? czy podrzucić imion? bo Miśka nie pasuje do niej,,,,

Sunia nie warczy, ani nie szczeka
Lecz bardzo, bardzo boi się człeka.
W domu cichutko w kąciku leży
łypie oczami, sierść czasem jeży.