Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misia dzięki targom Zoo Botanice znalazła nowy wspaniały wymarzony dom!
Adoptowała ją młoda para ludzi z wielkim sercem dla pokrzywdzonych zwierząt :)

---------------------------------------

Misia, błąkała się po wrocławskich osiedlach.
Samotna, zaciążona suczka w typie pinczera.
W końcu udało się ją złapać. Jest u mnie. Niedługo będzie rodzić.
Kiedy? Nie wiem.
Misia jest bardzo wystraszona :(

PO PARU TYGODNIACH W DT:

Misia może już szukać nowego odpowiedzialnego domu.

TEKST DO OGŁOSZEŃ:

Misia to spokojna 3 letnia sunia w typie pinczera. Przebywa obecnie w domu tymczasowym. Jest wysterylizowana i odrobaczona. Misia była nieufna. Musiała wszystkiego uczyć się na nowo, przede wszystkim uczyć się ufać człowiekowi. Zachowuje czystość, umie chodzić na smyczy, nie jest nachalna, nie ma problemu gdy musi na krótko zostać w domu. Niestety jeszcze za bardzo się boi by zostawać na dłużej sama. Szukamy dla Misi ciepłego opiekuńczego domu. Może być z innymi psami, kotami, a także dziećmi.

Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani adopcją suni, prosimy o kontakt: 7267-145-98 lub [email protected]

zdjęcia:

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ło matuchno! Realnie wysoka ciąża - szybko trzeba i bezwzględnie aborcyjną - ja jutro jeszcze na moment do schronu muszę podjechać, ale potem znikam definitywnie, więc z transportem odpadam :(

Posted

dziewczyny a kiedy ją złapałyście??
bo ja nic nie chcę mówić ale chyba na popowicach nadal jest jeszcze jedna suka szczenna ,podałam link koleżance która widziała tę sunie od nas z popowic i mówi że to nie ta :(
nic idę jutro kolejny raz szukać tej suczki

Posted

xmartix napisał(a):
ooo
Niki dobra opcja, tylko trzeba by było do mnie przyjechać...

na jutro transport

autobusy są, na PW podam ci mój nr tel i mogę być 'niania na telefon'

Posted

fochu napisał(a):
dziewczyny a kiedy ją złapałyście??
bo ja nic nie chcę mówić ale chyba na popowicach nadal jest jeszcze jedna suka szczenna ,podałam link koleżance która widziała tę sunie od nas z popowic i mówi że to nie ta :(
nic idę jutro kolejny raz szukać tej suczki

Nie strasz!!!

Posted

Basia1244 napisał(a):
Nie strasz!!!

no mam tylko cichą nadzieje że koleżanka się myli
ale jak ja szukałam psa to coś podobnego mognęło mi tylko sutki jakby większe miała :/ i ogólnie większa ... no ale po fotkach ciężko dojść :/
ja z transportem też nic nie poradzę niestety ,jutro od rana do wieczora w robocie :/

Posted

Niki może popilnować mi Piterka jakoś ok 15, czy tak pasuje którejś z Was zmotoryzowanej?

transport potrzebny Wrocław Księże - Wrocław ul. Zachodnia i w drugą stronę

jak to nie ta, ta jest 2 razy większa od pinczerek, ale i tak jest tzw. mała sunia z wielkim brzuchem, tak bez brzucha to by z 10 kg ważyła

Fochu, ona się przemieszczała po osiedlach, tam karmiło ją z 5 osób, wszędzie miała "stanowiska" z jedzeniem

Posted

hej ja dopiero dostałam zapytanie, mogę pojeżdzić jutro ale maks do godz. 14, czyli od rana, potem praca do poźnego wieczora, za to piątek jestem do dyspozycji jak tylko pasuje,
chyba ze juz macie sprawę załatwioną, bo wpadłam na szybko nie doczytawszy uważnie :)