Havanka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Przyszła dogomaniaczka Kasia, jeszcze opędza sie od natarczywej miłości ze strony Alfy, ale jak trochę jeszcze podrośnie, role się odwrócą ! Quote
mari23 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Havanka napisał(a):Przyszła dogomaniaczka Kasia, jeszcze opędza sie od natarczywej miłości ze strony Alfy, ale jak trochę jeszcze podrośnie, role się odwrócą ! wszystkie psiaki ją kochają... i słuchają! ona nawet Charliego i Tiarę przytula, choć to duże psy... w mieszkaniu ma kotka, a u mnie - i kotka, i stado piesków:cool3: dzisiaj nagle zapytała, gdzie Bambo i musiałam dziecku tłumaczyć.... a potencjalny domek zgadza się na wizytę i popiera sprawdzanie domków po adopcji, chyba zrobimy wizytę poadopcyjną, tylko muszę znaleźć kogoś spod Jeleniej Góry...a może i przedadopcyjna - ale to już musiałoby być, pan do konca tygodnia chce przyjechać ( liczy na mechaników, że dadzą radę ;)) po sunie chce sam przyjechać.... jedyne, o co pytał, to stosunek do kotów, bo ma 4... i psa... Quote
Havanka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 mari23 napisał(a):wszystkie psiaki ją kochają... i słuchają! ona nawet Charliego i Tiarę przytula, choć to duże psy... w mieszkaniu ma kotka, a u mnie - i kotka, i stado piesków:cool3: dzisiaj nagle zapytała, gdzie Bambo i musiałam dziecku tłumaczyć.... a potencjalny domek zgadza się na wizytę i popiera sprawdzanie domków po adopcji, chyba zrobimy wizytę poadopcyjną, tylko muszę znaleźć kogoś spod Jeleniej Góry... po sunie chce sam przyjechać.... jedyne, o co pytał, to stosunek do kotów, bo ma 4... i psa... No to kamień z serca. Zapowiada sie dobrze. Zobaczymy co z tego wyniknie. Quote
xmartix Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 oo, super, trzymam kciuki spod Jeleniej jest Kikou, chociaż nie wiem czy znajdzie czas Quote
Poker Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 kikou nie jest spod jeleniej tylko spod Gryfowa. Z Jeleniej jest azalia. Quote
mari23 Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Poker napisał(a):kikou nie jest spod jeleniej tylko spod Gryfowa. Z Jeleniej jest azalia. ale to i do Gryfowa blisko - Wleń jest pomiędzy Jelenią a Gryfowem i sierotki już tam są, tylko wczoraj ( z przyczyn "wiadomych" ) nie byłam w stanie wejść na dogo.... przyjechali we dwoje, mili państwo świeżo po 60-tce, zachwycali się wszystkimi moimi zwierzaczkami, a nawet Charlie w przypływie energii dreptał niezdarnie pani wyraźnie kocha koty - mój Węgielek kaleka wprawił ja w zachwyt i wielkie wzruszenie cieszyłam się bardzo z tego domku dla obu razem, bardzo się cieszyłam, do momentu, kiedy państwo weszli do domu, a sierotki zamiast jak zwykle szczekać - uciekły do ostatniego pokoju i schowały się za łóżkiem... wiedziały???? no i znów ryczę, ale może dam radę dokończyć Alfa przyszła, Betę musiałam przynieść, zesikały się obie przy ludziach na środku salonu..... powiedziałam o ich manierach a raczej braku manier, państwo ani jednym, ani drugim się nie zrazili, tulili suńki, one się do nich łasiły, ale do samochodu trzeba było je zanieść.... nie chciały iść.... ja już nie chce tymczasów, nie mogę... całą noc nie spałam, a teraz ryczę jak bóbr, a przecież o takim domku marzylam dla nich Quote
NikaEla Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Mari, to doskonały domek będzie. Będą przysyłać ci całuski i fotki (mam nadzieję) :) :) :) Quote
xmartix Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 wspaniale że są w takim domu bardzo Ci Marysiu dziękuję za pomoc z tymi suczkami, dzięki Tobie znalazły nowy kochający dom :) !!!! Quote
feliksik Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 o kurcze, ale wieści - napisz relacje już z ich pobytu, starsznie jestem ciekawa jak się zadomowiły Quote
mari23 Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 feliksik napisał(a):o kurcze, ale wieści - napisz relacje już z ich pobytu, strasznie jestem ciekawa jak się zadomowiły państwo na razie nie dzwonią, choć obiecali wieści i zapraszali na wizytę poadopcyjną - mnie i kogokolwiek innego :) zwłaszcza pani była bardzo wzruszona i przejęta nie chcę na razie wydzwaniać, ale martwię się bardzo.... no i pusto mi w domu..... jeśli przy tylu psach o pustce mówić można..... bo pusto mi bez nich! Quote
Havanka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 mari23 napisał(a):państwo na razie nie dzwonią, choć obiecali wieści i zapraszali na wizytę poadopcyjną - mnie i kogokolwiek innego :) zwłaszcza pani była bardzo wzruszona i przejęta nie chcę na razie wydzwaniać, ale martwię się bardzo.... no i pusto mi w domu..... jeśli przy tylu psach o pustce mówić można..... bo pusto mi bez nich! Dziś mija trzeci dzień od ich wyjazdu do nowego domu. Marysiu, może nawet wypada zadzwonić i zwyczajnie zapytać, jak się psiaczki zaadoptowały w nowym miejscu? Plizzzz !!! Quote
Ingrid44 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Podzielam opinie Havanki, po trzech dniach mozna smialo dzwonic . Quote
mari23 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Ingrid44 napisał(a):Podzielam opinie Havanki, po trzech dniach mozna smialo dzwonic . zadzwonię, ale już jutro do południa..... dzisiaj może już śpią... ;) Quote
feliksik Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 no to czekamy na wieści - trochędziwne, że nie dzwonią Quote
mari23 Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Iljova napisał(a):To będę czekać jutro na wiesci :) feliksik napisał(a):no to czekamy na wieści - trochędziwne, że nie dzwonią są wieści!!! Sunieczki mają się dobrze, przez pierwsze 2 dni trochę sikały w domu, ale już wszystko ok udało im się nawet wydostać, nie uciekły nigdzie, ale ten fakt zmobilizował państwa do dokładnego przeglądu ogrodzenia 75 - arowej posesji psinki lubią leżeć pod lipą, od wczoraj nawet już chodzą osobno, więc czują się bezpiecznie kot w domu dla nich nie istnieje, nie zwracają uwagi, ale za biegnącym na zewnątrz trochę gonią pan mówi, że pojedynczo adoptowane miałyby większą potrzebę kontaktu z człowiekiem, a tak - nie zawsze człowiek jest im do szczęścia potrzebny ;) i najważniejsze - mają nowe imiona : Igła z Nitką ;) zgadnijcie która jest która - ja nie zgadłam :shake::oops: Quote
mari23 Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Basia1244 napisał(a):Igła = Alfa Nitka = Beta Brawo!!!! ja pomyślałam, że czarna wiercipięta to igiełka, mówiłam na nią "sreberko", bo ona taka ruchliwa bardzo, ale nie trafiłam gratuluje, Basiu! Quote
NikaEla Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 obstawiam: Alfa-Igła, Beta - Nitka ;) też zgadłam, ale komputer mi się zawiesza i dlatego późniejszy wpis :) Quote
Ladymonia0610 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/213707-ANIELSKI-BAZAREK-DLA-PORZUCONEGO-HEKTORA.-DO-09.09.2011-godz.22.00.ZAPRASZAM!! ZAPRASZAM NA ANIELSKI BAZAREK Quote
mari23 Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 [quote name='Nikaragua']obstawiam: Alfa-Igła, Beta - Nitka ;) też zgadłam, ale komputer mi się zawiesza i dlatego późniejszy wpis :) no, proszę..... a ja obstawiałam odwrotnie ..... gratuluje i Tobie! [quote name='Ladymonia0610']http://www.dogomania.pl/threads/213707-ANIELSKI-BAZAREK-DLA-PORZUCONEGO-HEKTORA.-DO-09.09.2011-godz.22.00.ZAPRASZAM!! ZAPRASZAM NA ANIELSKI BAZAREK zajrzałam - śliczne aniołeczki - lećcie cioteczki prędko! Quote
Havanka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Cieszę sie, ze na razie wszystko ok ! Wg mnie Maluchy potrzebuję więcej czasu, żeby się ośmielić, zaufać. Kolejny raz zmieniły przecież adres. Mam nadzieję, ze zakotwiczyły już na dobre! Quote
xmartix Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 no to rewelacja i dobrze że Marysiu byłaś za tym aby je dwie do jednego domu dać Quote
Ingrid44 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Dziekujemy za wspaniale wiesci . Fajne imiona teraz maja :) :) :) Quote
Iljova Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Bardzo się cieszę że u psinek wszystko dobrze :-) Quote
Recommended Posts