karusiap Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 to moze ciocie zechca wspomoc Fundacje,ktora uratowala Nurii zycie:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f99/nie-tylko-ludzie-chca-byc-szczesliwi-kalendarze-na-fund-zwierzeniejestrzecza-do31-12-a-126750/ Quote
3 x Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 dla fanów Nurii świeżutkie zdjęcia :) Nuria "czesze" Miraża ona w ogóle tego dnia nie odstępowała Miraża i wszystkie zdjęcia ma razem z nim ;) Quote
Pluciarz Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Aż serce rośnie jak się teraz na Nurię patrzy. Mam nadzieję, że jeszcze parę latek sobie klaczka szczęśliwie pożyje. Quote
emhokr Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 ależ ma szyjkę :) jami :D jest prześliczna... a czy tamten były pan - psia jego mać - właściciel ma znowu konia? przeglądając wątek wynika, że tak... czy nie ma możliwości zakazania mu trzymania zwierząt? ustawa niby się zmieniła... Quote
tymuś Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 witam na wątku trefiłem tu przez przypadek przeczytałem początek pooglądałem foty i...........................k..................wa jak ja bym temu h.............. taką rurką lub prętem zaje.......................to by już nie wstanął; sory za słowa ale okrucieństwa nie trawie!!!!!!!!!!!! dobrze żeście go wyciągneli Quote
Recommended Posts