Izabella Hossa Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 No to na Allegro trzeba teraz te piękne zdjecia wstawić, dopiero teraz widac jaki jest przystojny. Quote
Olga132 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 beka napisał(a):Nikt nie podziwia naszego kofanego Redzika , przyjaciela ludzi? ja podziwiam!!! mam go w ulubionych... zeby łatwo było to cudo do podziwiania znaleźć Quote
*Gajowa* Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Bardzo fajne fotki Reda, widać na nich jaki ładny psiak z niego. Teraz napewno kogos zachwyci jego uśmiechniety pycholek... Quote
kasiaprodex Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 na chrycynnym watku juz napisalam ale tu też moge beka oddaj naszgo Redzika:mad: :mad: :mad: tamten był mniejszy, chudszy i bez kolorów a ten tu wręcz przeciwnie.:evil_lol: co z nim zrobiłaś.:mad: :mad: :mad: :angryy: :diabloti: :angryy: :oops: :eviltong: Quote
beka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Farbowany lisek. Podmieniłam chłopaka hihihihi Quote
D0minika Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Dziewczyny a ja dostałam następnego maila od Pani, która pisała o Redzika :loveu: Zasypała mnie mnóstwem pytań, dlatego proszę, niech któraś z was się ze mna jak najszybciej skontaktuje, mój mail to [email protected] Rozumiem, ze beka się najbardziej orientuje w sprawach Reda, dlatego wysyłam do Ciebie PW, bo z tą pocztą to nie wiadomo nigdy :roll: Quote
kasiaprodex Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 beka odezwałas sie to tej pani? Quote
beka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Wysłałam odp. do D0miniki w celu wysłania do Pani :) Quote
D0minika Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Odpowiedź przesłałam, teraz czekam z niecierpliwością na odpowiedź od tej Pani. Pani zadaje mnóstwo pytań, co beka może poświadczyć, co chyba dobrze świadczy o potencjalnym domu dla Reda :cool3: Oby się tylko zdecydowali! Quote
przyjaciel_koni Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Tak bym chciała by miał własny dom..... Trzymam nie tylko kciuki !!!!!! Quote
D0minika Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Pani odpisała :lol: Beka zaraz będziesz mieć PW :) Quote
Olga132 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 prosimy o jakies szczegóły odnośnie "potencjalnego" domku psiaka..... czy sa jekieś szanse ? Quote
*Gajowa* Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Czy są jakieś wieści o Redziku ? Czy powiodło się z domkiem ? Quote
D0minika Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Beka miała się z ludźmi skontaktować :) Wydawali się zdecydowani już, ale to jeszcze dom trzeba sprawdzić itd. Poza tym nie chce zapeszać :cool3: Quote
kasiaprodex Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 beka jak sie czuja zdjecia naszych nowych psiaków? jak nasz czarnuszek? Quote
beka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Wieści są w postaci dwóch nowych wątków. Rex z kolegą dogadują sie dobrze. Dziś sie ganiali i podgryzali. Na koniec każdy dostał po taaaaakiej kości i panowie udali sie na z góry upatrzone pozycje. Szkoda że było ciemno i nie mogłam fotek zrobić z kosteczkami :) Quote
D0minika Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Beka a odpisywałaś tym ludziom? Czy ja mam przesłać, bo już się zakręciłam :roll: Quote
beka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Redzio szuka domu, a chwilach wolnych bawi się Aresem :) Quote
*Gajowa* Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Dziś udało mi sie odwiedzić Reda i Aresika. Myślałam, ze zrobię im frajdę dając trochę karmy ale chłopaki mmieli niemal pełne miski. Nie wiem czy to od wczoraj czy dziś cioteczka beka już nakarmiła. Redzio mnie pięknie powitał - wygląda jak serdel, dieta konieczna!!! Quote
Recommended Posts