Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beka napisał(a):
Nikt nie podziwia naszego kofanego Redzika , przyjaciela ludzi?

ja podziwiam!!! mam go w ulubionych... zeby łatwo było to cudo do podziwiania znaleźć

Posted

na chrycynnym watku juz napisalam ale tu też moge
beka oddaj naszgo Redzika:mad: :mad: :mad: tamten był mniejszy, chudszy i bez kolorów a ten tu wręcz przeciwnie.:evil_lol:

co z nim zrobiłaś.:mad: :mad: :mad: :angryy: :diabloti: :angryy: :oops: :eviltong:

Posted

Dziewczyny a ja dostałam następnego maila od Pani, która pisała o Redzika :loveu:
Zasypała mnie mnóstwem pytań, dlatego proszę, niech któraś z was się ze mna jak najszybciej skontaktuje, mój mail to [email protected]

Rozumiem, ze beka się najbardziej orientuje w sprawach Reda, dlatego wysyłam do Ciebie PW, bo z tą pocztą to nie wiadomo nigdy :roll:

Posted

Odpowiedź przesłałam, teraz czekam z niecierpliwością na odpowiedź od tej Pani.
Pani zadaje mnóstwo pytań, co beka może poświadczyć, co chyba dobrze świadczy o potencjalnym domu dla Reda :cool3: Oby się tylko zdecydowali!

Posted

Wieści są w postaci dwóch nowych wątków.
Rex z kolegą dogadują sie dobrze.
Dziś sie ganiali i podgryzali. Na koniec każdy dostał po taaaaakiej kości i panowie udali sie na z góry upatrzone pozycje. Szkoda że było ciemno i nie mogłam fotek zrobić z kosteczkami :)

Posted

Dziś udało mi sie odwiedzić Reda i Aresika. Myślałam, ze zrobię im frajdę dając trochę karmy ale chłopaki mmieli niemal pełne miski. Nie wiem czy to
od wczoraj czy dziś cioteczka beka już nakarmiła.
Redzio mnie pięknie powitał - wygląda jak serdel, dieta konieczna!!!