Maupa4 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 facet juz chyba znalazł (prosił o transport w wątku transportowym - chyba że mówimy o innym :) ) Quote
Olga132 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Beka - a czy psisko jest na allegro? Bo jak nie to jesli podeslesz mi gotowy tekscik ogłoszenia i fotki to go z miłą chęcia wystawię. Quote
beka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Wiesz co nie wiem czy jest popatrze i dam znać żeby nie dublowac :) Quote
morisowa Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 na allegro jest, ale jak ktoś by stworzył fajny opis i tytuł, to zmienię, bo jak widać na razie jest bez efektu Quote
kasiaprodex Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 beka napisał(a):Kasiu super zdjecia. Ciesze sie ze Dukacik sie zadomowil. Mam nadzieje ze pstrykniesz mu jeszcz pare fotek. Dziś znów byłam u Reda z Ragą czyli moim bojowym terierem . Znów go goniła ale to dla jego dobra bo Red...się upasł. Ma Ttaaaaaaaaaaką szeroką klatę. Zauważyłąm też że koooopy niezbyt ładne . Może jest przekarmiony? Zastosuję trochę chudsze jedzonko i może zmniejszę porcję. gajowa ja go będę karmić w tym tygodniu ale jak miałabyś chwilkę to go odwiedź. Znów płakał na pożegnanie..:( Popstrykam popstrykam chociaz mnie tak przywitał:evilbat: :cry: Doczekamy sie zdjęc grubego Redzika?;) Quote
kasiaprodex Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 podsumowanie ogloszeń allegro gratka paluch 4łapy ( bedzie dzis) czy jeszcze gdzies jest Rudzik a ja nie wpisałam? a może jeszcze ktos gdzies może umieścic? co z wyborcza czy ktos dał? Quote
kasiaprodex Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 beka na koncie AFN jest 80,- Quote
morisowa Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 jak ogłaszałam Reda i Dukata, to dałam ogłoszenia na kilkunastu stronach, ogł. Reda zostały, ale trzeba będzie powtórzyć, bo ludzie patrzą tylko na nowe. Quote
*Gajowa* Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Przydałyby się nowe, dobre fotki Reda... Quote
beka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Potrzebny dobry fotograf i profesjonalna sesja zdjęciowa :) Quote
D0minika Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Dziewczyny dostałam z 4łap zapytanie o Reda! Proszę niech któraś z was napisze do mnie na PW, to podam maila tych ludzi i odpisujcie! Ja odpisze na część ich pytań, ale pytają np czy Redzik jest zaszczepiony i zdrowy, bo mają szczeniaka 8miesięcznego. Niedawno im starszy piesek umarł i teraz chcą towarzysza dla małego. No i czy byłby transport do Kalisza... Quote
przyjaciel_koni Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ciekawy domek - warto pogadać !!!!!!!! Oby coś z tego było (po sprawdzeniu), to może jakiś transport uda się załatwić. (A nie tak jak ten, co to chciał szkolonego itd. Powinien jeszcze zapytać, czy po kursie tańca i gotowania.) Quote
D0minika Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='przyjaciel_koni']Ciekawy domek - warto pogadać !!!!!!!! Oby coś z tego było (po sprawdzeniu), to może jakiś transport uda się załatwić. (A nie tak jak ten, co to chciał szkolonego itd. Powinien jeszcze zapytać, czy po kursie tańca i gotowania.) No szkolonego drugiego to ja bym też chciała :evil_lol: I jeszcze żeby mojego psa wyszkolił ten szkolony :diabloti: Quote
beka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Już piszę do Ciebie Jeśli redzik znajdzie domek, to wezmę kolejnego z "tego" schroniska Aldonda wleiła nowe zdjecia... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33190&page=30 Quote
D0minika Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='beka']Już piszę do Ciebie Jeśli redzik znajdzie domek, to wezmę kolejnego z "tego" schroniska Aldonda wleiła nowe zdjecia... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33190&page=30 Beka nie dostałam żadnej wiadomości od Ciebie :placz: Quote
*Gajowa* Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Czy Red ma szanse na domek ? Trzymam kciuki:thumbs: :thumbs: :thumbs: . Quote
beka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Wysłałm ponownie. Wczoraj byłam zmeczona i wysłałam pw innej osobie ( a to sie zdziwi ) Mam nowe zdjęcia Redzia. Może te kogoś zauroczą. Kasia help... Quote
D0minika Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 beka napisał(a):Wysłałm ponownie. Wczoraj byłam zmeczona i wysłałam pw innej osobie ( a to sie zdziwi ) Mam nowe zdjęcia Redzia. Może te kogoś zauroczą. Kasia help... Sprawdź maila :) Zdjęcia Reda można mnie przesłać, mogę wstawić tutaj. Quote
beka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Maila nie dostałam , chciałam Ci wysłać zdjęcia ale onet co mi nawala Spróbuje wstawić ale potrzebuje inf, jak zmnieszać zdjęcia.. [img]http://img466.imageshack.us/img466/4138/img1210sv7.jpg[img] Quote
D0minika Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Wyśle Ci jeszcze z tlena maila, bo niestety gmail ma czasem swoje humory :roll: Quote
beka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Gdzie ona jest? berek! Nauczyłam się wstawiac zdjęcia hurrra Quote
kasiaprodex Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 piekny ten nasz Redzik Co z wyborcza bo dzis juz środa ostatni dzięn kiedy mozna na piatek dac. mam dac czy nie? Quote
beka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Nikt nie podziwia naszego kofanego Redzika , przyjaciela ludzi? Quote
Recommended Posts