beka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 nie to kolega Redzika, który był niegrzeczny i skubał mu futerko na tyłeczku hihihi Quote
Dusza Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witam wszystkich! Tak sie napatrzeć nie mogę jakie przystojne te moje chłopy... (hihihi wszystkie 3:eviltong: ) Pozdrawiam! Karina Quote
beka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Co prawda to prawda. A w naturze wygladaja jeszcze lepiej :) I kolejne fotki Karinko zdradź mi tajemnicę, co robil Niko zanim trzasnęłaś tę fotkę? Wygląda jakby dostał niezły wycisk:) Quote
kasiaprodex Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Rudzik to teraz jest taki męski. Quote
Dusza Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 beka on to biega jak szalony i jak na chwilke siadzie to dyszy jak lokomotiv :lol: a tego dnia dodatkowo było ciepło! Redi to sie jakoś jeszcze do tych zdjęć potrafi zmobilizowac ale ten guptak to na kazdej fotce wywala ta łopate! sam sobie daje wycisk-cały czas utwierdzam sie ze dolega mu ADHD w rozmiarze XXL:evil_lol: Quote
Dusza Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Chciałam dyskretnie się pochwalić Redko-Nikowym avatarkiem Troche mnie to koszyowałao nerwów (bo gapa jestem)ale JEST!!!:multi: Quote
Dusza Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 hihihihi:lol: już nie pamietam to dawno temu było:roll: Quote
Recommended Posts