Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

morisowa napisał(a):
jakby co, to jest 5 godzin pociągiem ... jeśli dom naprawdę dobry i oni naprawdę są zdecydowani, to może warto? za zwrot kosztów biletów?

hehe 5 godzin to trochę długo, szczególnie dla psa, który jest nienauczony tak jeździć i dla osoby która go pilnuje :evil_lol: Ja wiozłam psiaka ze schronu do nowego domu tylko 3 godziny pociągiem, a wystarszony był strasznie :roll: Ale za to jaki grzeczny :cool3:
Ale może się transport znajdzie, dużo osób jeździ do rodziny na święta, może akurat...? :roll:

Posted

beka ty niebo masz zaklepane. Gdzie takiego męża znalazłaś?
To jedzie po bude do Łodzi a teraz do Ostrowa z Redzikiem.
:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :cunao: :Rose: :multi:

Posted

beka napisał(a):
Postanowiliśmy z mężem że go zawieziemy. Jedziemy w niedzielę.

Beka ma siłę przekonywania i koniec :evil_lol:
Jak się cieszę, ze Redzik będzie miał swój domek w końcu :multi: :multi: :multi:

Posted

Beata, jesteście z mężem wspaniali :multi: :Rose:

drobne pytanko na marginesie - gdzie ci ludzie znaleźli psiula? chodzi mi o to, gdzie na przyszłość warto dawać ogłoszenia ;)

Posted

Chyba na ale.gratce? Tam jest Redzik w dwóch egzemplarzach, jednego ja wstawiłam, drugiego kto inny, i raz było że jest w woj. mazowieckim, raz że w śląskim (bo ja mam tak w profilu) i ci ludzie napisali do mnie, bo już nie wiedzieli gdzie Redzik jest :roll:

Posted

Mam nadzieje że Red porozumie się z rezydentem, bo wycieczka ok. 250 km w jedną stronę mnie nie rajcuje :)
A jutro Aresik wyjeżda do domciu i tylko Pusio czek an swoją szansę..
A co do męza... no cóż siła perswazji :mad:
D0minika dziękuję za pośrednictwo w korespondencji.
Trzymajcie kciuki w niedzielę (a w sobotę za Aresa.)