*Gajowa* Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dziś rano Dukacika zastałam wyciagniętego na boczku na trawie - ucinał sobie drzemkę. Trochę się przestraszyłam ale jak otworzyłam drzwi od samochodu zaraz wstał i przybiegł do bramy po ranną porcję antybiotyku. Red przycwałował z drugiej strony działki. Po jedzeniu psiaki zaczęły się bawić ze sobą, przewracając się na zmianę. Domki pilnie potrzebne. Quote
D0minika Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 No to chłopcy skaczcie po nowe domy! Quote
przyjaciel_koni Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Dzisiaj również szukamy domów !!!!! Albo jeden dom dla dwóch !!!!! Potrafią razem mieszkać !!!!!! Quote
*Gajowa* Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Dwa fajne, młode i radosne psiaki się przypominają... Quote
beka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Tak bardzo prosimy o domki dla wspaniałych psów. Quote
przyjaciel_koni Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Dwa piękne psy bez domu proszą o wszelką pomoc !!!!!! Quote
beka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Zaniosłam dzis moim panom korpusy surowe bez skóry bo bardzo tlusta. Bardzo im smakowalo. Zajadaly az miło. Co prawda one zazwyczaj wcinają wszystko w mgnieniu oka ale dziś to z prędkością swiatła. I raczej nie sa głodne bo karmimy je jeszcze dwa razy dziennie, ale mam wrażenie że chcą się najeść na zapas. jak one się cieszą jak widzą moj samochód, łaszą się do ogrodzenia i wystawiają łapki przez furtkę. To naprawdę super psiaki i proszędla nich o super domki. Quote
kasiaprodex Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Dukacik i Red szukaja domku Quote
*Gajowa* Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Dukacik pięknie pilnuje zwłaszcza w obecności człowieka, boiga wzdłuż płotu i szczeka tym swoim mocno zachrypniętym głosem. Dobry stróż i jego kolega szukają domów. Quote
morisowa Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Dałam sporo ogłoszeń, ale na razie odzew marny - kobita, co woli sukę (więc dałam namiary na znalezioną sunię onkę), ludzie chcieli Dukata w super warunki ... sukę już sobie wybrali, to młode będą :roll: no i jedna osoba raczej fajna mysli nad Dukatem, może coś z tego będzie. Quote
*Gajowa* Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Trzymam kciuki za domki. Beka nie szukałam obróżki - nie miałam dziś czasu. Chyba przesadzamy z ilością jedzenia - sporo wczorajszego było dziś w miskach. Jak im nałozyłam to pojadły trochę i odeszły - są już rozpaskudzone . Quote
przyjaciel_koni Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Oby się psiakom udało domy znaleźć jak najszybciej.... Quote
kasiaprodex Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 *Gajowa* napisał(a):Trzymam kciuki za domki. Beka nie szukałam obróżki - nie miałam dziś czasu. Chyba przesadzamy z ilością jedzenia - sporo wczorajszego było dziś w miskach. Jak im nałozyłam to pojadły trochę i odeszły - są już rozpaskudzone . a nie mówiłam że tak będzie:evil_lol: Teraz tylko biały obrusik:evil_lol: Quote
kasiaprodex Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 czy były jakies wizyty u naszych onków? Quote
beka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Byłam dzis rano z antybiotykiem. Miska plastykowa zeżarta, kabel od przyszłego domofonu odgryziony a wnętrzności poduszki robiły za śnieg :mad: :mad: Byłam z córką dwoma chłopcami w wieku 4 i 4,5 roku i kuzynkami. Red wylizał wszytkich (głownie buzie dzieci) ale Dukat był lekko nieufny. Nikogo nie widziałam (mam na myśli pana Andrzeja Kasiu) a pan od Morisowej zapowiedział sie ok 15. Jedzenie nie zrobiło na nich większego wrażenia. Dukat jadł, a Redzik zadowolił się głaskaniem :) Quote
kasiaprodex Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 ostatnie wieści. Dukacik znalazł dom. Został ochroniarzem. w dzień bedzie mieszkał w kojcu ale oczywiście spacerki w ciagu dnia bedą a wieczorkiem oczywiście bieganko ale nie samemu tylko z opiekunem. Dukacik prosze dobrze zachowywac dobrze pilnowac aby cioteczkom nie przynosic wstydu:evil_lol: Beka była przy adopcji Dukacika więc szczególy co i jak trzeba poczekac. teraz trzeba podwoic siły i szukac domku dla Reda bo on tam sam został i pewnie smutno biedakowi. :placz: Domku gdzie jesteś? Quote
*Gajowa* Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Super, bardzo sie cieszę z domku Dukata :multi: . A czy kasłał jeszcze dzisiaj? Beka ,może uda ci się jeszcze Redowi zrobić parę fotek jutro... Quote
kasiaprodex Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 P.Andrzej zachwycony jest Dukatem. pracownikom tez sie podobał i oczywiście wielkie plusy że jak kogos zobaczył to odrazu szczekał ( jak ochroniarz to ochroniarz) na pracowników tez. nie moglismy długo rozmawiac przez telefon bo Dukata było słychac w tle najbardziej. Jestem umówiona z p.Andrzejem na sobote lub niedzielę i oczywiscie obiecalam iz przywioze jakies smakołyki od ciotek ;-) nawet mam upatrzone w sklepie zoologicznym widzialam fajnego hootdoga z gumy a w selgrossie takąąą wielkąąąąąąą kośc. Tyko Reda mi żal że on tak sam biedny został:placz: :placz: :placz: .beka wymiziaj go jutro tak dubeltowo . Quote
Recommended Posts