Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W końcu jakieś dobre wieści :multi:

Agnieszka Co. napisał(a):
No, ale to usuwanie włosków to w jaki sposób? wizyta u kosmetyczki? ;)

No właśnie, jak oni jej je usuną?

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za Waszą radość z nami:multi:
To będzie jakimś prądem usuwane, by już nie odrosło przy okazji operacji nóżki na którą idziemy się dziś umówić..

Czyli taka jakby depilacja na stałe czy jakoś :)

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Dziękujemy za Waszą radość z nami:multi:
To będzie jakimś prądem usuwane, by już nie odrosło przy okazji operacji nóżki na którą idziemy się dziś umówić..

Czyli taka jakby depilacja na stałe czy jakoś :)

Taka depilacja to i mnie by się przydała:placz:

Operacja?:placz:

Posted

Na oczach Ninuś? :crazyeye: Ja tam kocham moje rzęsy ;)

Tak.. operacja... oby ostatnia już! Ale nasi weci mają nowy sprzęt i operacja będzie bezkrwawa - przeprowadzona laserowo :) myślę, że dzięki temu się lepiej zagoi i szybciej :)

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Na oczach Ninuś? :crazyeye: Ja tam kocham moje rzęsy ;)

Tak.. operacja... oby ostatnia już! Ale nasi weci mają nowy sprzęt i operacja będzie bezkrwawa - przeprowadzona laserowo :) myślę, że dzięki temu się lepiej zagoi i szybciej :)

Nad , pod i jeszcze w paru innych miejscach;)

Nie cedź tak tych wiadomości bo mi serce peknie:-( , ale to i tak dla malenkiej stres , powinna być zdrowa i cieszyć się życiem

Posted

Super że z oczkami nie jest tak źle:multi:i trzymam kciuki za operacje kruszynki;)
moja Tosia zaś ma taką paskudną rane i to w takim miejscu że łapką dosięga i non stop rozdrapuje krew z ropą sie leje,już brak mi pomysłu jak ją powstrzymać żeby się nie drapała...:(

Posted

Witajcie kruszynki :loveu:

to fantastycznie, że oczka Deeduni są w porządku, a o dr Garncarzu od lat słyszę same superlatywy i cieszę się, że nic się w tej materii nie zmieniło.
Wrrrrr, ja tak czekałam na fotki, a ta paskudna 'karta' nie poszła z Wami do Mami ... :mad:

Posted

Ja też się cieszę,że wizyta tak się udała.Na kiedy planujesz operację nóżki?
Oj,żeby to już było poza Wami.I będę trzymać kciuki mocno:lol:
Ale nie mam takiego dobrego serca jak Ninka i....nie zrzekam się zdjęć:p:eviltong:

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
Ale nie mam takiego dobrego serca jak Ninka i....nie zrzekam się zdjęć:p:eviltong:

Z tej radości nie wiem co pisałam, ale słowo się rzekło:-D

Posted

andegawenka napisał(a):

No właśnie....:splat::splat::splat: Tak Rami odpuścić ze zdjęciami:evil_lol:

andegawenka napisał(a):
Ciocie bazarek ubrankowy na mojego podopiecznego wspaniałego Czarka, cudonego psiaka ale bardzo ciężko chorego http://www.dogomania.pl/forum/threads/236273-♥-dogi-ubierają-się-na-dogo-♥-do-1-12-12?p=20024803#post20024803

Jak to Twój psiak to zajrzę na pewno:lol:

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):

Mój , mój kochane słoneczko z idealnym charakterem. Gdybym miała syna w Lublinie juz by był mój ale sama nie dam rady...
Mozna go zobaczyć wejscie przez banerek Lumix. Było dobrze, ale od miesiaca sie pogorszyło.

Dziekuje bardzo:)

Cziłki najukochańsze przepraszam za zaśmiecanie wątku.

Posted

maryg22 napisał(a):
Niezły sprzęt u was mają :D
A ta operacjia to na kiedy planujesz?

Na spokojnie na styczeń, bo wezmę wtedy wolne by z małą posiedzieć.
No ja się cieszę :D

andegawenka napisał(a):
Nad , pod i jeszcze w paru innych miejscach;)

Nie cedź tak tych wiadomości bo mi serce peknie , ale to i tak dla malenkiej stres , powinna być zdrowa i cieszyć się życiem

Nie martw się Ninuś ona się cieszy bardzo, jest najbardziej rozpieszczana z całej trójki :loveu:
Mam dowody, ale nie mogę ogarnąć jak je wrzucić na komp:splat:

Paulinka10 napisał(a):
Super że z oczkami nie jest tak źle:multi:i trzymam kciuki za operacje kruszynki;)
moja Tosia zaś ma taką paskudną rane i to w takim miejscu że łapką dosięga i non stop rozdrapuje krew z ropą sie leje,już brak mi pomysłu jak ją powstrzymać żeby się nie drapała...:(

Kurcze, a może skarpetka? To nie zdrapie się tak? w jakim miejscu to ma?

Ewanka napisał(a):
Witajcie kruszynki :loveu:

to fantastycznie, że oczka Deeduni są w porządku, a o dr Garncarzu od lat słyszę same superlatywy i cieszę się, że nic się w tej materii nie zmieniło.
Wrrrrr, ja tak czekałam na fotki, a ta paskudna 'karta' nie poszła z Wami do Mami ... :mad:

Mam jakieś zdjęcia, tylko na pamięci aparatu, muszę jakoś je wydobyć i wstawię :cool3:

RUDA ZUZIA napisał(a):

Jak wyżej napisałam w styczniu :)
No ja myślę, że będziesz trzymać, aż Ci zdrętwieją :evil_lol:
Ahahahaha, będą, tylko ta technika cholerna... nie jest taka łatwa:diabloti: jak mam kartę to super... a jak nie to mam kłopot ze zrzuceniem fotek..:oops:

andegawenka napisał(a):

:D

andegawenka napisał(a):
Ciocie bazarek ubrankowy na mojego podopiecznego wspaniałego Czarka, cudonego psiaka ale bardzo ciężko chorego http://www.dogomania.pl/forum/threads/236273-♥-dogi-ubierają-się-na-dogo-♥-do-1-12-12?p=20024803#post20024803

Byłam, zaraz dam znać Mami i będziemy mierzyć psy :loveu:

RUDA ZUZIA napisał(a):
No właśnie....:splat::splat::splat: Tak Rami odpuścić ze zdjęciami:evil_lol:

andegawenka napisał(a):
Mój , mój kochane słoneczko z idealnym charakterem. Gdybym miała syna w Lublinie juz by był mój ale sama nie dam rady...
Mozna go zobaczyć wejscie przez banerek Lumix. Było dobrze, ale od miesiaca sie pogorszyło.

Dziekuje bardzo:)

Cziłki najukochańsze przepraszam za zaśmiecanie wątku.

Zaśmiecaj ile chcesz Ninuś, Ty to możesz nawet codziennie :lol:

A mnie zarazki dopadają... chyba polegnę, ale jeszcze walczę:mad: Fatalnie się czuję:mad:

Posted

Bluzeczki niemowlęce dostałyśmy od koleżanki,w skarpete by raczej nie wlazł tłuścioszek mój;)a i tak trze o dywan i drapie ale chociaż pazurka w to nie wbija,dałam fotki u mnie,troche nieprzyjemne...

Posted

Że to reakcja alergiczna,stosujemy przeróżne maści,dieta,chociaż długo był spokój ale z mojej winy troche bo karma nam się kończyła troche za późno zamówiłam i ponad tydzień szła a musiałam ją czymś karmić,dzisiaj kupiłam pierwszy raz TEA TREE OIL olejek z drzewa herbacianego pierwszy raz takie coś i jakby ciut poprawa jest po dwóch smarowaniach,bo nie sączy sie tak bardzo jak wczoraj ta ropa....gdyby nie drapała dawno by się zagoiło.No i martwi mnie że na TOTW było super a ostatnio bardzo sie drapie...

Posted

Paulinka10 napisał(a):
Że to reakcja alergiczna,stosujemy przeróżne maści,dieta,chociaż długo był spokój ale z mojej winy troche bo karma nam się kończyła troche za późno zamówiłam i ponad tydzień szła a musiałam ją czymś karmić,dzisiaj kupiłam pierwszy raz TEA TREE OIL olejek z drzewa herbacianego pierwszy raz takie coś i jakby ciut poprawa jest po dwóch smarowaniach,bo nie sączy sie tak bardzo jak wczoraj ta ropa....gdyby nie drapała dawno by się zagoiło.No i martwi mnie że na TOTW było super a ostatnio bardzo sie drapie...

To juz rana otwarta zaropiała? to brazowe to maść? Masz dostep do kliniki wet czy w gabineciku leczysz? Bo ja bym poszła wyżej z leczeniem.

Posted

To brązowe to ropa z krwią
W gabineciku,tzn?Tosia miała wszystkie badania pod względem chorób skóry,brała sterydy jakiś czas,kąpiele w takim różowym płynie,leczyliśmy ją na wiele sposobów,teraz mogłabym zrobić testy alergiczne ale drogą eliminacji szukaliśmy co ją uczula,a uczula praktycznie wszystko,jeśli jest na totw jest ok,chyba że zje coś na dworze lub choćby wyliże miske drugiego psa...
A to że teraz sie drapie to albo ta karma jakaś lewa albo nie widze jak zjada śmieci na dworze,bo jeszcze 2 tygodnie temu drapała się sporadycznie,a rana wygląda tak bo ja ciągle rozdrapuje nie z winy pogarszającego sie stanu zdrowia...normalnie jak daje o sobie znać alergia to są to strupki i drapanie.

Posted

Paulinka10 napisał(a):
To brązowe to ropa z krwią
W gabineciku,tzn?Tosia miała wszystkie badania pod względem chorób skóry,brała sterydy jakiś czas,kąpiele w takim różowym płynie,leczyliśmy ją na wiele sposobów,teraz mogłabym zrobić testy alergiczne ale drogą eliminacji szukaliśmy co ją uczula,a uczula praktycznie wszystko,jeśli jest na totw jest ok,chyba że zje coś na dworze lub choćby wyliże miske drugiego psa...
A to że teraz sie drapie to albo ta karma jakaś lewa albo nie widze jak zjada śmieci na dworze,bo jeszcze 2 tygodnie temu drapała się sporadycznie,a rana wygląda tak bo ja ciągle rozdrapuje nie z winy pogarszającego sie stanu zdrowia...normalnie jak daje o sobie znać alergia to są to strupki i drapanie.

Dobrze że opisałaś, bo juz miałam fotke wetom wysłać a oni mimo znajomości prywatnych bardzo nie lubią nam doradzać na podstawie telefonów lub fotek.