ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Dziś Wiki dostała ost antybiotyk :multi: i obcięliśmy jej wystający szew:multi: Jutro będzie można jej zdjąć ubranko:loveu::loveu::loveu::loveu: ale się cieszę:multi: Ewanko dzięki za uściski:p Widziała u Kiki.. nieciekawie, ja niestety nie mogę pomóc... ale wierzę, że jakoś się to ułoży;) Quote
Igiełka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 wspaniałe wieści :) trzymamy mocno kciuki :) Quote
FredziaFredzia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 My już przedwczoraj zdjęliśmy szwy, ale to szybko minęło. ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Super ,że u małej już dobrze.:multi::multi::multi: Dla całej trójki przesyłam mizianka ,uściski i drapanko:lol: Quote
sabinka40 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Tak się ciesze że wszystko oki:lol:, tyle nerwów....no teraz juz z górki Mizianki i drapanki przesyłam dla maluszków:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Deer nawet nie wiesz jak się rano ucieszyłam:loveu: Igiełko wspaniałe:lol: Byłam widziała, tylko jakoś wstydziłam się pisać:oops: ale już nadrobiłam;) Zuziu super:multi: Quote
andegawenka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Andegawenko dlaczego???:calus:[/QUOTE] Chyba mam te no:stupid: pokazałam w pracy i też nie widza biednego pieska zarabiającego na chrupki tańczeniem na ulicy:placz: Idę na złom:-( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Sabinko kamień z serca :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Andegawenko chihuahua są pracowite - uwielbiają się uczyć:loveu: Mnie on rozczulił:loveu: Quote
andegawenka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Andegawenko chihuahua są pracowite - uwielbiają się uczyć:loveu: Mnie on rozczulił:loveu:[/QUOTE] Pracowite na pierzynce i do góry brzuszkiem:shake: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 No coś Ty... Aron od mojej Mami to śpi tylko jak nikt na niego nie patrzy... ucz się wszystkiego i uwielbia pracować:) Moja Chiquitka tak samo, tylko by biegała;) Dee więcej śpi, ale ona z racji kondycji, a Wiki jeszcze mi ciężko powiedzieć. One uwielbiają się uczyć, są takimi małymi ADHD;) Quote
Pegaza Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Przyszlam z kaszlem..bo chce sie go pozbyc..sie nagle pojawil i nie odpuszcza wrr oo czyli Viki to przeszla bezproblemowo..:) snieg u nas pada ale taki mokry feee bedzie plucha jak nic.. Quote
monia&nero Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Cieszę się bardzo że u Wikusi wszystko dobrze:multi::multi::multi::multi::multi:no ale koniecznie spraw jej różowy kubraczek bo pasuje jej ten kolor:loveu::loveu::loveu: Głaski dla całej trójcy Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Pegazko u nas też plucha...:shake: Tak Wiki niesamowicie się pozbierała:loveu: A kaszelek mnie męczy od tygodnia... chyba czas na dr... w poniedziałek pójdę:roll: Moniu ja też:multi: kupię... kupię, faktycznie do twarzy jej w różu:loveu: Quote
Pegaza Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Noo teraz wyszlam zobaczyc do okna a tam znow deszcz pada.. a ja jutro o 5 pobudka buu nienawidze o takiej godzinie wstawac.. noo moja Pipi przeszla to gorzej..ale to tez nie byla zwykla sterylka;) no mnie tak męczy ze mnie na wymioty zbiera..:roll: fuuj Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Niestety nadchodzi zima buuuuuuu :P Też nie lubię z rana wstawać, ale co zrobię - mus to mus.. A czemu?Pipi miała ropo? Jejku wiem co czujesz... też tak mam :/ Quote
Pegaza Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nie ropo nie to byly błedy weta ktory jej wczesniej robil cesarke..wrr nawet nie mow najgorzej jest z rana bo zębow umyc nie umiem..fuu a w ciagu dnia tez nie lepiej dlatego dzis nigdzie nie wychodzilam bo wstyd normalnie... kaszlesz a tu za chwile odruch wymiotny fuu Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 No to naprawdę... wkurzające... Aha to ona rodziła? Nie wiedziałam;) A Ty masz dziewczynki z rodo czy bez?Jak pytałam to wybacz, ale pamięć już nie ta;) Quote
Vesper Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Oj dziewczynki, ja z rana mam po prostu tragedię :roll: Najchętniej cały dzień zostałabym w wyrku i byczyła sie... Chyba sobie na zwolnienie pójdę... tylko co tu wymyślić? U nas też zimno, szaro, ponuro...:roll: Korzystając z okazji chciałabym Was- drogie Panie- zaprosić na bazarek dla Inki i Bawarki z Korabiewic- żeby do czasu znalezienia domu nie musiały wracać do schroniska, bo wtedy już tam utkną...:( Fajne suczki- takie łaciate, w typie jacka russella;). Link do bazarro jest w mojej sygnaturce. Quote
monia&nero Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 u nas w pracy jak ktoś chce sobie zrobić"urlop" to choruje na grypę żołądkową :) :) Quote
Pegaza Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Taa widac jak mnie czytalas hehe Liv jest córą Pipi;) nie są.. Oo ja tam byczyc sie nie musze ale wstawac o przyzwoitej godzinie bynajmniej o 7.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Arielko ja nie lubię wstawać późno, ale budzik codziennie dzwoni o 5.50:diabloti: Jakby dzwonił o 8 to było by idealnie, ale wtedy bym się nie wyrobiła;) Wpadnę na bazarro;) Monia dobry sposób:evil_lol: Pegazko... ups... szczerze mówiąc to często mi się myli, bo chodzę do wielu galerii:roll: Przepraszam! :oops: Aha :) córcią;) jedynaczką? i Pipi miała kłopoty z rodzeniem? Biedna... Quote
Vesper Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='monia&nero']u nas w pracy jak ktoś chce sobie zrobić"urlop" to choruje na grypę żołądkową :) :)[/QUOTE] Monia, dziękuję za podpowiedź :evil_lol: Quote
Recommended Posts