ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Heheh u mnie wesoło... zaraz będzie jeszcze bardziej, bo idziemy do mojej Mamuni, a tam 2 kolejne łobuziaki:D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Postaram się ;D na razie nóg nie czuję ;) 5 chiłków mnie obsiadło:D Quote
Pegaza Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Cze R :) a Ty daleko masz do tej mamy z buta idziesz?;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Cześć :) Ze 2 km.. różnie, raz z buta, raz mnie Tz wiezie :) Quote
Pegaza Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Cześć :) Ze 2 km.. różnie, raz z buta, raz mnie Tz wiezie :)[/QUOTE] A to jednak kawalek.. myslalam ze pieszo sobie robisz wycieczki.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Robię, jak jest ładna pogoda :) 15 minut na nóżkach;) Quote
Pegaza Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Robię, jak jest ładna pogoda :) 15 minut na nóżkach;)[/QUOTE] W linii prostej czy po gorach? hehe Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Heehehe, do Mami to z górki :D Quote
Pegaza Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Heehehe, do Mami to z górki :D[/QUOTE] O ciups to to do domu pod gorke.. hehe ale wieczorkiem takie wspinaczki wskazane przed snem w koncu Ty lubisz cwiczyc..:diabloti: Quote
Paulinka10 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ramonke chyba przycisnęło 5 cziłek bo nie wpadła dziś do nas:D Daria ale R w domu ćwiczy:evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Paulinka10']Ramonke chyba przycisnęło 5 cziłek bo nie wpadła dziś do nas:D Daria ale R w domu ćwiczy:evil_lol:[/QUOTE] noo wiem ale to jest rozgrzewka hehe Monia& Nero a niech sie sama pochwali:diabloti: Quote
Igiełka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Witamy się wieczorkiem :) przesyłamy buziaki :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Hehehe... pięknie:diabloti: Paula (?) i Daria się dobrały:diabloti: hehehehe Ja ćwiczę gimnastykę:evil_lol: Moniu, gimnastykę na TZ-cie:roflt::roflt: Nic mnie nie przycisnęło - byłam trochę dziub opalić:eviltong: Cześć Igiełko:loveu: Buziaczki przekazane:loveu: Quote
Paulinka10 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Haha nie moge:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i wszystko wiemy,a nie tam otwarte okna,podmuchy wiatru:diabloti: Quote
Pegaza Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Te podmuchy wiatru sa bardzo przydatne haha zwlaszcza w gorach jak halny wieje..haha Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Co nie możesz??:diabloti: a sama co ćwiczysz? Pozycję misjonarska??:evil_lol::evil_lol::eviltong: Daria halny to mi dziś w nocy po tarasie szalał:angryy: A wiatr we włosach, to mi się z tanim kinem nocnym kojarzy:roflt::roflt::chaos: Quote
Pegaza Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Paula juz teraz nic nie cwiczy bo sie rozmnozyla i teraz musi uwazac :diabloti: a mi nie bo roleta byla spuszczona :cool3: Ty masz skojarzenia heh czekajta bo mnie dziecko molestuje o mikolaja..jest sklonna poczekac jesio godzine na niego ale juz nie chce ją meczyc niech zmyka spac ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 A o czym można myśleć o 23:evil_lol: A ja ćwiczę i dzieci nie mam:diabloti: Idziesz się przebrać za mikołaja??:lol: Przez komin wchodzisz??:evil_lol: Kochana Mamusia:loveu: Quote
Pegaza Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ale ja o skojarzeniach z wlosami haha no ba :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 To ja też chcę mikołaja :D Quote
Recommended Posts