ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Dla naszych kochanych cioteczek, które nas tak wspaniale wspierają!!!:loveu: Cieplutkie, świeżutkie, sprzed minutki:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ślicznotka mała:lol: Jak to dobrze,że już po... Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 O matko jakie kruche maleństwo:shake: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Biedna nie wie co się dzieje nie opodal niej:D Quote
Agnieszka Co. Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Pokazałam to zdjęcie dzieciakom - ich słowa: to jest szynszyla :) Ja nawet nie mogę sobie wyobrazić takiego rozmiaru. Quote
Agnieszka Co. Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Miałam kiedyś ryżowce, 2 pary. Dochowałam się nawet młodych. Teraz też hoduję ptaki lecz trochę inne. Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Agnieszka Co.']Pokazałam to zdjęcie dzieciakom - ich słowa: to jest szynszyla :) Ja nawet nie mogę sobie wyobrazić takiego rozmiaru.[/QUOTE] Ja tez nie mogę .... Biedna niunia :-( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Aguś szynszyle są większe:D hehehe A jakie ptaszki?;) Quote
monia&nero Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01206.jpg jaka kruszynka malutka:loveu::loveu::loveu: dopiero ta dłoń przy niej uzmyslowiła mi jakie to maleństwo. a tu jak zwykle walki psów:cool3: nadal obstawiam Dee:lol: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01210.jpg a cóż to za ptaszki w klatce??? Głaski dla trojaczków Quote
Agnieszka Co. Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Kiedyś Rami chciałaś żebym jeszcze pokazała moje stworki. Miło mi zaprezentować Dyzia: i Lusi: Quote
monia&nero Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Jakie sympatyczne stworki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 No cóż Monia, takie tam kurdupelki:loveu::lol: To są ryżowce:p Aguś cudowne są te Twoje dzieci:loveu::loveu: na pewno do Was przyjedziemy się zapoznać;) Deer małe, ale jaka osobowość:evil_lol: Quote
taxelina Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 i jeszcze powiesz ze im mniejsze tym bardziej zadziorne? :razz: Quote
monia&nero Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Fajne te ptaszki - a wydają jakieś dźwięki?? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Deer, najmniejsza jest najbardziej waleczna "Bravehaert waleczne serce":D hehehe Monia śpiewają ślicznie i cichutko, dlatego je wybraliśmy, bo kanarki i papugi są za głośne;) Quote
monia&nero Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Deer, najmniejsza jest najbardziej waleczna "Bravehaert waleczne serce":D hehehe Monia śpiewają ślicznie i cichutko, dlatego je wybraliśmy, bo kanarki i papugi są za głośne;)[/QUOTE] Byłam ciekawa bo teściu hoduje kanarki i jak jeszcze mieszkaliśmy u teściów to one zaczynaly śpiewać o 4 rano i spać nie dawały :) :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Kanarki są za głośne, w tak małym mieszkanku było by to uciążliwe;) One całkiem inaczej się odzywają... Hałasują tylko jak są głodne, a ja im z samego rana nie dam jeść:lol: Quote
Igiełka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Jak tutaj przyjemnie :)- foty ślicznych czworonogów jak zawsze oglądam jednym tchem :) psiaki a także ptaszki piękne :) Quote
Agnieszka Co. Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee'] A jakie ptaszki?;) Takie trochę nietypowe hoduję jak na kobietę ;) To są krzyżówki miniaturowe Mam też kaczki mandarynki, ale nie mogę znaleźć swoich zdjęć, więc wklejam link do grafik z google http://www.google.pl/search?tbm=isch&hl=pl&source=hp&biw=1280&bih=596&q=mandarynka+kaczka&gbv=2&oq=mandarynka&aq=1&aqi=g10&aql=&gs_sm=c&gs_upl=875l5047l0l7672l10l10l0l1l1l0l359l1779l0.6.2.1l9l0 Quote
Igiełka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 wyjątkowe macie Kobietki te ptaszki :):) miło tutaj zaglądać:) Quote
Pegaza Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Kurczatko spi a oni bara bara..:diabloti: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01210.jpg te ryzowce takie malusie a klatke to maja wielgachna :cool1: mi taka plastikowa plywa po oczku;) http://imageshack.us/photo/my-images/10/krz1a.jpg/ za dziecka chcialam miec takie malenstwo w domu a ze mieszkam w bloku wymyslilam ze bedzie na balkonie:lol: no coz nigdy sie nie doczekalam tego ale podobno marzenia sie spelniaja wiec moze zamiast psa czy kota taka kaczuche se wezne:evil_lol:..strasznie zazdroscilam kolezance ktora skas do domu przyniosla male kurczatko hehe oczywiscie rodzice szybko te zwierzatko z domu wyprowadzilo hehe http://img31.imageshack.us/img31/5820/p1130394.jpg fajne te kaczki mandarynki:)takie kolorowe.. ja dzis widzialam takie mocno opierzone kury..nie wiem jak sie nazywaja ale fajnie tez wygladaly:) Quote
Agnieszka Co. Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Pegaza']ja dzis widzialam takie mocno opierzone kury..nie wiem jak sie nazywaja ale fajnie tez wygladaly:)[/QUOTE] Może silki? One są tak jakby owłosione. A może kochiny lokowane? Ja przed kaczkami hodowałam różne papugi, kanarki, zeberki, ryżowce. Kiedyś zimą znalazłam przy drodze osłabioną kaczkę, którą zabrałam do domu. Kurowała się kilka dni mieszkając w przedpokoju, korzystała z naszej wanny. Także Pegazko dla chcącego nic trudnego :). Kaczuchę wypuściliśmy na wolność gdy poczuła się lepiej a ja stwierdziłam, że to ptaki w sam raz dla mnie i postanowiłam je hodować. Quote
Paulinka10 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Piękne ptaszki:loveu:dziękuje;)fajne mają te dziobki Filmik super, a mała De(chyba nie pomieszałam)zaczepna podgryza Chiquni doopcie i zwiewa:loveu:każda inna na tym filmiku,przekochane są:loveu: A poza tym w Twojej galeri ruch...chyba najbardziej obrotna galeria na dogo;) Quote
Recommended Posts