Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']To milego odpoczywania :)[/QUOTE]

[quote name='Paulinka10']Cześć dziewczynki;)
miłego wypoczynku przy kominku;)[/QUOTE]

Dziękujemy, było suuuuuuuper:multi:

[quote name='RUDA ZUZIA']Dr.Sz pokazują na tvn.Robi operacje plastyczne:lol:
Pozdrowienia dla chomiczków:loveu:[/QUOTE]

Aha :D no tak, są jakieś takieś programy :evil_lol:

[quote name='Agnieszka Co.']Rami - paczuszkę odebrałam na poczcie - teraz mrozy nam nie straszne :) Jeszcze raz dziękuję.[/QUOTE]

Mam nadzieję, że pasują? Nie ma za co, sama przyjemność, liczę na fotkę w ubrankach:loveu:

[quote name='andegawenka']Czy ta wizyta nie miała być dzisiaj?:roll:[/QUOTE]

Tak była:cool3:

[quote name='unikatowydiament']witamy sie cieplutko:)[/QUOTE]

Witamy

[quote name='Ewanka']Witamy się, buziaki ślemy i na fotki przed-kominkowe czekamy :)[/QUOTE]

Hahaha, jak Wam napiszę jaka jestem zajebista... :evil_lol: zabrałam aparat i jak chciałam cyknąć zdjęcia to się okazało, że .. ? NIE MAM KARTY PAMIĘCI:wallbash:

[quote name='FredziaFredzia']I gdzie te fotki przedkominkowe? ;)[/QUOTE]

:siara::siara::siara:

[quote name='Gosiapk']Ciekawe co u Deedulca .[/QUOTE]

[quote name='RUDA ZUZIA']Tak,miała być w sobotę.
A Rami milczy...[/QUOTE]

Wizyta była w sobotę i Pan Dr Garncarz okazał się super człowiekiem:multi:
Zbadał Deedunię i ona nawet nie próbowała go ugryźć:crazyeye:
Wynik badania jest taki, że malutka nie musi mieć operacji:multi::multi:
Poza tym mamy leczenie kropelkowe i włoski dookoła oczu do usunięcia, bo rosną do środka.

Strasznie się cieszę:multi::multi::multi:

Co do zdjęć.. mam kilka, nawet chciałam je wczoraj zrzucić, ale okazało się, że mam problem ze zrzuceniem ich na komp, postaram się dziś:p

Posted

W końcu jakieś dobre wieści :multi:
[quote name='Agnieszka Co.']No, ale to usuwanie włosków to w jaki sposób? wizyta u kosmetyczki? ;)[/QUOTE]
No właśnie, jak oni jej je usuną?

Posted

Dziękujemy za Waszą radość z nami:multi:
To będzie jakimś prądem usuwane, by już nie odrosło przy okazji operacji nóżki na którą idziemy się dziś umówić..

Czyli taka jakby depilacja na stałe czy jakoś :)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dziękujemy za Waszą radość z nami:multi:
To będzie jakimś prądem usuwane, by już nie odrosło przy okazji operacji nóżki na którą idziemy się dziś umówić..

Czyli taka jakby depilacja na stałe czy jakoś :)[/QUOTE]

Taka depilacja to i mnie by się przydała:placz:

Operacja?:placz:

Posted

Na oczach Ninuś? :crazyeye: Ja tam kocham moje rzęsy ;)

Tak.. operacja... oby ostatnia już! Ale nasi weci mają nowy sprzęt i operacja będzie bezkrwawa - przeprowadzona laserowo :) myślę, że dzięki temu się lepiej zagoi i szybciej :)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Na oczach Ninuś? :crazyeye: Ja tam kocham moje rzęsy ;)

Tak.. operacja... oby ostatnia już! Ale nasi weci mają nowy sprzęt i operacja będzie bezkrwawa - przeprowadzona laserowo :) myślę, że dzięki temu się lepiej zagoi i szybciej :)[/QUOTE]

Nad , pod i jeszcze w paru innych miejscach;)

Nie cedź tak tych wiadomości bo mi serce peknie:-( , ale to i tak dla malenkiej stres , powinna być zdrowa i cieszyć się życiem

Posted

Super że z oczkami nie jest tak źle:multi:i trzymam kciuki za operacje kruszynki;)
moja Tosia zaś ma taką paskudną rane i to w takim miejscu że łapką dosięga i non stop rozdrapuje krew z ropą sie leje,już brak mi pomysłu jak ją powstrzymać żeby się nie drapała...:(

Posted

Witajcie kruszynki :loveu:

to fantastycznie, że oczka Deeduni są w porządku, a o dr Garncarzu od lat słyszę same superlatywy i cieszę się, że nic się w tej materii nie zmieniło.
Wrrrrr, ja tak czekałam na fotki, a ta paskudna 'karta' nie poszła z Wami do Mami ... :mad:

Posted

Ja też się cieszę,że wizyta tak się udała.Na kiedy planujesz operację nóżki?
Oj,żeby to już było poza Wami.I będę trzymać kciuki mocno:lol:
Ale nie mam takiego dobrego serca jak Ninka i....nie zrzekam się zdjęć:p:eviltong:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Ja też się cieszę,że wizyta tak się udała.Na kiedy planujesz operację nóżki?
Ale nie mam takiego dobrego serca jak Ninka i....nie zrzekam się zdjęć:p:eviltong:[/QUOTE]

Z tej radości nie wiem co pisałam, ale słowo się rzekło:-D

Posted

Ciocie bazarek ubrankowy na mojego podopiecznego wspaniałego Czarka, cudonego psiaka ale bardzo ciężko chorego [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236273-%E2%99%A5-dogi-ubieraj%C4%85-si%C4%99-na-dogo-%E2%99%A5-do-1-12-12?p=20024803#post20024803[/url]

Posted

[quote name='andegawenka']Z tej radości nie wiem co pisałam, ale słowo się rzekło:-D[/QUOTE]

No właśnie....:splat::splat::splat: Tak Rami odpuścić ze zdjęciami:evil_lol:

[quote name='andegawenka']Ciocie bazarek ubrankowy na mojego podopiecznego wspaniałego Czarka, cudonego psiaka ale bardzo ciężko chorego [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236273-♥-dogi-ubierają-się-na-dogo-♥-do-1-12-12?p=20024803#post20024803[/URL][/QUOTE]
Jak to Twój psiak to zajrzę na pewno:lol:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']
Jak to Twój psiak to zajrzę na pewno:lol:[/QUOTE]

Mój , mój kochane słoneczko z idealnym charakterem. Gdybym miała syna w Lublinie juz by był mój ale sama nie dam rady...
Mozna go zobaczyć wejscie przez banerek Lumix. Było dobrze, ale od miesiaca sie pogorszyło.

Dziekuje bardzo:)

Cziłki najukochańsze przepraszam za zaśmiecanie wątku.

Posted

[quote name='maryg22']Niezły sprzęt u was mają :D
A ta operacjia to na kiedy planujesz?[/QUOTE]

Na spokojnie na styczeń, bo wezmę wtedy wolne by z małą posiedzieć.
No ja się cieszę :D

[quote name='andegawenka']Nad , pod i jeszcze w paru innych miejscach;)

Nie cedź tak tych wiadomości bo mi serce peknie , ale to i tak dla malenkiej stres , powinna być zdrowa i cieszyć się życiem[/QUOTE]

Nie martw się Ninuś ona się cieszy bardzo, jest najbardziej rozpieszczana z całej trójki :loveu:
Mam dowody, ale nie mogę ogarnąć jak je wrzucić na komp:splat:

[quote name='Paulinka10']Super że z oczkami nie jest tak źle:multi:i trzymam kciuki za operacje kruszynki;)
moja Tosia zaś ma taką paskudną rane i to w takim miejscu że łapką dosięga i non stop rozdrapuje krew z ropą sie leje,już brak mi pomysłu jak ją powstrzymać żeby się nie drapała...:([/QUOTE]

Kurcze, a może skarpetka? To nie zdrapie się tak? w jakim miejscu to ma?

[quote name='Ewanka']Witajcie kruszynki :loveu:

to fantastycznie, że oczka Deeduni są w porządku, a o dr Garncarzu od lat słyszę same superlatywy i cieszę się, że nic się w tej materii nie zmieniło.
Wrrrrr, ja tak czekałam na fotki, a ta paskudna 'karta' nie poszła z Wami do Mami ... :mad:[/QUOTE]

Mam jakieś zdjęcia, tylko na pamięci aparatu, muszę jakoś je wydobyć i wstawię :cool3:

[quote name='RUDA ZUZIA']Ja też się cieszę,że wizyta tak się udała.Na kiedy planujesz operację nóżki?
Ale nie mam takiego dobrego serca jak Ninka i....nie zrzekam się zdjęć:p:eviltong:[/QUOTE]

Jak wyżej napisałam w styczniu :)
No ja myślę, że będziesz trzymać, aż Ci zdrętwieją :evil_lol:
Ahahahaha, będą, tylko ta technika cholerna... nie jest taka łatwa:diabloti: jak mam kartę to super... a jak nie to mam kłopot ze zrzuceniem fotek..:oops:

[quote name='andegawenka']Z tej radości nie wiem co pisałam, ale słowo się rzekło:-D[/QUOTE]

:D

[quote name='andegawenka']Ciocie bazarek ubrankowy na mojego podopiecznego wspaniałego Czarka, cudonego psiaka ale bardzo ciężko chorego [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236273-♥-dogi-ubierają-się-na-dogo-♥-do-1-12-12?p=20024803#post20024803[/URL][/QUOTE]

Byłam, zaraz dam znać Mami i będziemy mierzyć psy :loveu:

[quote name='RUDA ZUZIA']No właśnie....:splat::splat::splat: Tak Rami odpuścić ze zdjęciami:evil_lol:

Jak to Twój psiak to zajrzę na pewno:lol:[/QUOTE]

[quote name='andegawenka']Mój , mój kochane słoneczko z idealnym charakterem. Gdybym miała syna w Lublinie juz by był mój ale sama nie dam rady...
Mozna go zobaczyć wejscie przez banerek Lumix. Było dobrze, ale od miesiaca sie pogorszyło.

Dziekuje bardzo:)

Cziłki najukochańsze przepraszam za zaśmiecanie wątku.[/QUOTE]

Zaśmiecaj ile chcesz Ninuś, Ty to możesz nawet codziennie :lol:

A mnie zarazki dopadają... chyba polegnę, ale jeszcze walczę:mad: Fatalnie się czuję:mad:

Posted

Bluzeczki niemowlęce dostałyśmy od koleżanki,w skarpete by raczej nie wlazł tłuścioszek mój;)a i tak trze o dywan i drapie ale chociaż pazurka w to nie wbija,dałam fotki u mnie,troche nieprzyjemne...