RUDA ZUZIA Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='andegawenka']Czy ta wizyta nie miała być dzisiaj?:roll:[/QUOTE]Tak,miała być w sobotę. A Rami milczy... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='Pegaza']To milego odpoczywania :)[/QUOTE] [quote name='Paulinka10']Cześć dziewczynki;) miłego wypoczynku przy kominku;)[/QUOTE] Dziękujemy, było suuuuuuuper:multi: [quote name='RUDA ZUZIA']Dr.Sz pokazują na tvn.Robi operacje plastyczne:lol: Pozdrowienia dla chomiczków:loveu:[/QUOTE] Aha :D no tak, są jakieś takieś programy :evil_lol: [quote name='Agnieszka Co.']Rami - paczuszkę odebrałam na poczcie - teraz mrozy nam nie straszne :) Jeszcze raz dziękuję.[/QUOTE] Mam nadzieję, że pasują? Nie ma za co, sama przyjemność, liczę na fotkę w ubrankach:loveu: [quote name='andegawenka']Czy ta wizyta nie miała być dzisiaj?:roll:[/QUOTE] Tak była:cool3: [quote name='unikatowydiament']witamy sie cieplutko:)[/QUOTE] Witamy [quote name='Ewanka']Witamy się, buziaki ślemy i na fotki przed-kominkowe czekamy :)[/QUOTE] Hahaha, jak Wam napiszę jaka jestem zajebista... :evil_lol: zabrałam aparat i jak chciałam cyknąć zdjęcia to się okazało, że .. ? NIE MAM KARTY PAMIĘCI:wallbash: [quote name='FredziaFredzia']I gdzie te fotki przedkominkowe? ;)[/QUOTE] :siara::siara::siara: [quote name='Gosiapk']Ciekawe co u Deedulca .[/QUOTE] [quote name='RUDA ZUZIA']Tak,miała być w sobotę. A Rami milczy...[/QUOTE] Wizyta była w sobotę i Pan Dr Garncarz okazał się super człowiekiem:multi: Zbadał Deedunię i ona nawet nie próbowała go ugryźć:crazyeye: Wynik badania jest taki, że malutka nie musi mieć operacji:multi::multi: Poza tym mamy leczenie kropelkowe i włoski dookoła oczu do usunięcia, bo rosną do środka. Strasznie się cieszę:multi::multi::multi: Co do zdjęć.. mam kilka, nawet chciałam je wczoraj zrzucić, ale okazało się, że mam problem ze zrzuceniem ich na komp, postaram się dziś:p Quote
Pegaza Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 No to super ze ominela Was operacja:multi: Quote
andegawenka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ja się zrzekam fotek:bigcool::bigcool::bigcool::iloveyou::Cool!::Cool!::Cool!::cunao::cunao::cunao: Quote
Agnieszka Co. Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Pegaza']No to super ze ominela Was operacja:multi:[/QUOTE] No, ale to usuwanie włosków to w jaki sposób? wizyta u kosmetyczki? ;) Quote
Gosiapk Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']No, ale to usuwanie włosków to w jaki sposób? wizyta u kosmetyczki? ;)[/QUOTE] Rami weźmie maszynkę i zyg zyg ;) Quote
Baton Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 W końcu jakieś dobre wieści :multi: [quote name='Agnieszka Co.']No, ale to usuwanie włosków to w jaki sposób? wizyta u kosmetyczki? ;)[/QUOTE] No właśnie, jak oni jej je usuną? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Dziękujemy za Waszą radość z nami:multi: To będzie jakimś prądem usuwane, by już nie odrosło przy okazji operacji nóżki na którą idziemy się dziś umówić.. Czyli taka jakby depilacja na stałe czy jakoś :) Quote
andegawenka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Dziękujemy za Waszą radość z nami:multi: To będzie jakimś prądem usuwane, by już nie odrosło przy okazji operacji nóżki na którą idziemy się dziś umówić.. Czyli taka jakby depilacja na stałe czy jakoś :)[/QUOTE] Taka depilacja to i mnie by się przydała:placz: Operacja?:placz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Na oczach Ninuś? :crazyeye: Ja tam kocham moje rzęsy ;) Tak.. operacja... oby ostatnia już! Ale nasi weci mają nowy sprzęt i operacja będzie bezkrwawa - przeprowadzona laserowo :) myślę, że dzięki temu się lepiej zagoi i szybciej :) Quote
Baton Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Niezły sprzęt u was mają :D A ta operacjia to na kiedy planujesz? Quote
andegawenka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Na oczach Ninuś? :crazyeye: Ja tam kocham moje rzęsy ;) Tak.. operacja... oby ostatnia już! Ale nasi weci mają nowy sprzęt i operacja będzie bezkrwawa - przeprowadzona laserowo :) myślę, że dzięki temu się lepiej zagoi i szybciej :)[/QUOTE] Nad , pod i jeszcze w paru innych miejscach;) Nie cedź tak tych wiadomości bo mi serce peknie:-( , ale to i tak dla malenkiej stres , powinna być zdrowa i cieszyć się życiem Quote
Paulinka10 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Super że z oczkami nie jest tak źle:multi:i trzymam kciuki za operacje kruszynki;) moja Tosia zaś ma taką paskudną rane i to w takim miejscu że łapką dosięga i non stop rozdrapuje krew z ropą sie leje,już brak mi pomysłu jak ją powstrzymać żeby się nie drapała...:( Quote
Ewanka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Witajcie kruszynki :loveu: to fantastycznie, że oczka Deeduni są w porządku, a o dr Garncarzu od lat słyszę same superlatywy i cieszę się, że nic się w tej materii nie zmieniło. Wrrrrr, ja tak czekałam na fotki, a ta paskudna 'karta' nie poszła z Wami do Mami ... :mad: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ja też się cieszę,że wizyta tak się udała.Na kiedy planujesz operację nóżki? Oj,żeby to już było poza Wami.I będę trzymać kciuki mocno:lol: Ale nie mam takiego dobrego serca jak Ninka i....nie zrzekam się zdjęć:p:eviltong: Quote
andegawenka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Ja też się cieszę,że wizyta tak się udała.Na kiedy planujesz operację nóżki? Oj,żeby to już było poza Wami.I będę trzymać kciuki mocno:lol: Ale nie mam takiego dobrego serca jak Ninka i....nie zrzekam się zdjęć:p:eviltong:[/QUOTE] Z tej radości nie wiem co pisałam, ale słowo się rzekło:-D Quote
andegawenka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ciocie bazarek ubrankowy na mojego podopiecznego wspaniałego Czarka, cudonego psiaka ale bardzo ciężko chorego [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236273-%E2%99%A5-dogi-ubieraj%C4%85-si%C4%99-na-dogo-%E2%99%A5-do-1-12-12?p=20024803#post20024803[/url] Quote
RUDA ZUZIA Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='andegawenka']Z tej radości nie wiem co pisałam, ale słowo się rzekło:-D[/QUOTE] No właśnie....:splat::splat::splat: Tak Rami odpuścić ze zdjęciami:evil_lol: [quote name='andegawenka']Ciocie bazarek ubrankowy na mojego podopiecznego wspaniałego Czarka, cudonego psiaka ale bardzo ciężko chorego [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236273-♥-dogi-ubierają-się-na-dogo-♥-do-1-12-12?p=20024803#post20024803[/URL][/QUOTE] Jak to Twój psiak to zajrzę na pewno:lol: Quote
andegawenka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA'] Jak to Twój psiak to zajrzę na pewno:lol:[/QUOTE] Mój , mój kochane słoneczko z idealnym charakterem. Gdybym miała syna w Lublinie juz by był mój ale sama nie dam rady... Mozna go zobaczyć wejscie przez banerek Lumix. Było dobrze, ale od miesiaca sie pogorszyło. Dziekuje bardzo:) Cziłki najukochańsze przepraszam za zaśmiecanie wątku. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 [quote name='maryg22']Niezły sprzęt u was mają :D A ta operacjia to na kiedy planujesz?[/QUOTE] Na spokojnie na styczeń, bo wezmę wtedy wolne by z małą posiedzieć. No ja się cieszę :D [quote name='andegawenka']Nad , pod i jeszcze w paru innych miejscach;) Nie cedź tak tych wiadomości bo mi serce peknie , ale to i tak dla malenkiej stres , powinna być zdrowa i cieszyć się życiem[/QUOTE] Nie martw się Ninuś ona się cieszy bardzo, jest najbardziej rozpieszczana z całej trójki :loveu: Mam dowody, ale nie mogę ogarnąć jak je wrzucić na komp:splat: [quote name='Paulinka10']Super że z oczkami nie jest tak źle:multi:i trzymam kciuki za operacje kruszynki;) moja Tosia zaś ma taką paskudną rane i to w takim miejscu że łapką dosięga i non stop rozdrapuje krew z ropą sie leje,już brak mi pomysłu jak ją powstrzymać żeby się nie drapała...:([/QUOTE] Kurcze, a może skarpetka? To nie zdrapie się tak? w jakim miejscu to ma? [quote name='Ewanka']Witajcie kruszynki :loveu: to fantastycznie, że oczka Deeduni są w porządku, a o dr Garncarzu od lat słyszę same superlatywy i cieszę się, że nic się w tej materii nie zmieniło. Wrrrrr, ja tak czekałam na fotki, a ta paskudna 'karta' nie poszła z Wami do Mami ... :mad:[/QUOTE] Mam jakieś zdjęcia, tylko na pamięci aparatu, muszę jakoś je wydobyć i wstawię :cool3: [quote name='RUDA ZUZIA']Ja też się cieszę,że wizyta tak się udała.Na kiedy planujesz operację nóżki? Oj,żeby to już było poza Wami.I będę trzymać kciuki mocno:lol: Ale nie mam takiego dobrego serca jak Ninka i....nie zrzekam się zdjęć:p:eviltong:[/QUOTE] Jak wyżej napisałam w styczniu :) No ja myślę, że będziesz trzymać, aż Ci zdrętwieją :evil_lol: Ahahahaha, będą, tylko ta technika cholerna... nie jest taka łatwa:diabloti: jak mam kartę to super... a jak nie to mam kłopot ze zrzuceniem fotek..:oops: [quote name='andegawenka']Z tej radości nie wiem co pisałam, ale słowo się rzekło:-D[/QUOTE] :D [quote name='andegawenka']Ciocie bazarek ubrankowy na mojego podopiecznego wspaniałego Czarka, cudonego psiaka ale bardzo ciężko chorego [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236273-♥-dogi-ubierają-się-na-dogo-♥-do-1-12-12?p=20024803#post20024803[/URL][/QUOTE] Byłam, zaraz dam znać Mami i będziemy mierzyć psy :loveu: [quote name='RUDA ZUZIA']No właśnie....:splat::splat::splat: Tak Rami odpuścić ze zdjęciami:evil_lol: Jak to Twój psiak to zajrzę na pewno:lol:[/QUOTE] [quote name='andegawenka']Mój , mój kochane słoneczko z idealnym charakterem. Gdybym miała syna w Lublinie juz by był mój ale sama nie dam rady... Mozna go zobaczyć wejscie przez banerek Lumix. Było dobrze, ale od miesiaca sie pogorszyło. Dziekuje bardzo:) Cziłki najukochańsze przepraszam za zaśmiecanie wątku.[/QUOTE] Zaśmiecaj ile chcesz Ninuś, Ty to możesz nawet codziennie :lol: A mnie zarazki dopadają... chyba polegnę, ale jeszcze walczę:mad: Fatalnie się czuję:mad: Quote
Paulinka10 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Bluzeczki niemowlęce dostałyśmy od koleżanki,w skarpete by raczej nie wlazł tłuścioszek mój;)a i tak trze o dywan i drapie ale chociaż pazurka w to nie wbija,dałam fotki u mnie,troche nieprzyjemne... Quote
Agnieszka Co. Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Skarpetka była chyba propozycją na tą łapkę co rozdrapuje rankę ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Tak dokładnie, na łapkę :) hihi Już idę zobaczyć! Quote
Paulinka10 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 (edited) Kasuje bo już wiem o co chodzi;) Edited November 28, 2012 by Paulinka10 Quote
andegawenka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Tak dokładnie, na łapkę :) hihi Już idę zobaczyć![/QUOTE] Skopiuj fotkę:) Quote
Recommended Posts