Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zozolina']Witam,poniedziałkowo słonecznie !!!!!!! milutkiego dnia życze !!!!:multi:[/QUOTE]

U kogo słonecznie to słonecznie :evil_lol:

Posted

Oj dziewczyny no...... noski do góry i .......dmuchamy na chmury:eviltong: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! słoneczka wam tez oczywiscie życze a najlepiej bedzie jak podskocze na poczte i go podesle co? :evil_lol:

Posted

[quote name='zozolina']Oj dziewczyny no...... noski do góry i .......dmuchamy na chmury:eviltong: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! słoneczka wam tez oczywiscie życze a najlepiej bedzie jak podskocze na poczte i go podesle co? :evil_lol:[/QUOTE]

Już wysyłam adres na pw :evil_lol: Tylko priorytetem proszę, żeby szybko doszło :lol:

Posted

Ramona a jak myslisz ten zabieg jej pomogl..i bedzie chodzic na 4 czy chwilowo sie przyzwyczaila na tych 3 i jej teraz tak wygodnie?
sie masz fajnie ze weekendy wolne i jeszcze masz godzinne na lunch;)

Posted

[quote name='Luzia']To przy okazji zapytam jak przy takim języczku wyglądają zęby Chiquni?? Głównie chodzi mi o kły :)[/QUOTE]

Ząbki troszkę się przesunęły, po stronie gdzie trzyma jęzor ma lekki kamień, poza tym ok;)

[quote name='Vilena']Witajcie dziewczyny :loveu:

Jakie macie na dzisiaj plany? :)[/QUOTE]

W niedzielę? Lenistwo było ogólne:D

[quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko w słoneczną niedzielę,i miłego tygodnia życzymy:)[/QUOTE]

[quote name='zozolina']Witam,poniedziałkowo słonecznie !!!!!!! milutkiego dnia życze !!!!:multi:[/QUOTE]

[quote name='Luzia']U kogo słonecznie to słonecznie :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='andegawenka']No własnie:roll:[/QUOTE]

[quote name='zozolina']Oj dziewczyny no...... noski do góry i .......dmuchamy na chmury:eviltong: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! słoneczka wam tez oczywiscie życze a najlepiej bedzie jak podskocze na poczte i go podesle co? :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Luzia']Już wysyłam adres na pw :evil_lol: Tylko priorytetem proszę, żeby szybko doszło :lol:[/QUOTE]

Hehehe, dziękujemy, przez te miłe słowa u nas było słoneczko:loveu: ja też się chętnie podzielę - tylko jak mi wtedy przyjdą chmury:mad:
Oj jakby się tak dało dmuchnąć czy listem przesłać słoneczko...:loveu: pomarzyć sobie mogę:evil_lol:

[quote name='Pegaza']Ramona a jak myslisz ten zabieg jej pomogl..i bedzie chodzic na 4 czy chwilowo sie przyzwyczaila na tych 3 i jej teraz tak wygodnie?
sie masz fajnie ze weekendy wolne i jeszcze masz godzinne na lunch;)[/QUOTE]

Będzie chodzić na 4, tylko teraz ta nóżka jest bardzo słaba i musimy ją odbudować. Mam tylko nadzieję, że wszystko się dobrze przyjmie i nie będzie trzeba korekty..

Też mi się podoba:)

Wybaczcie, teraz będzie mnie chwilowo mniej, ale muszę się wdrożyć w nową branżę i to mi niestety troszkę zajmuje czasu:)
Nie opuszczam Was na pewno i postaram się cyknąć jakieś fotki trojaczkom niebawem;)
Miłego wieczorku Cioteczki:loveu:

Posted

Dopiero teraz doczytałam się, że znalazłaś pracę. Super, gratulacje :D

I przerwa dla dziewczynek - ekstra, to chyba gdzieś blisko pracujesz? ;)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Do kawki dosypałam Ci eliksir miłości i teraz już nie będziesz mogła beze mnie żyć:knuje::sweetCyb:
I.... wykąpana jestem:multi: ale dziś dobry dzień co? :D i jaki pracowity:evil_lol:
A ściema na resorach to akurat mi się podoba - ładnie brzmi:loveu::eviltong:
[/QUOTE]

Romi eliksir powiadasz a to już wszystko wyjaśnia no i już jestem :loveu: super że wykąpana:loveu:
przesyłamy promyki słońca :) i wiesz co cały weekend miałyśmy taki pracowity :eviltong:- to dobrze że już wyjaśnione z wykorzystywaniem mamusii :evil_lol:-za Dee trzymamy mocno kciuki i bardzo cieszymy się że jest coraz lepiej :)

Posted

[quote name='Vilena']Dopiero teraz doczytałam się, że znalazłaś pracę. Super, gratulacje :D

I przerwa dla dziewczynek - ekstra, to chyba gdzieś blisko pracujesz? ;)[/QUOTE]

No pięknie - wydało się, że nie czytasz co ja tu wypisuje:D
Dość blisko, autkiem godzinka przerwy jest w sam raz:)

[quote name='Igiełka']Romi eliksir powiadasz a to już wszystko wyjaśnia no i już jestem :loveu: super że wykąpana:loveu:
przesyłamy promyki słońca :) i wiesz co cały weekend miałyśmy taki pracowity :eviltong:- to dobrze że już wyjaśnione z wykorzystywaniem mamusii :evil_lol:-za Dee trzymamy mocno kciuki i bardzo cieszymy się że jest coraz lepiej :)[/QUOTE]

Co za oszustwo:eviltong: Ty się pracowitym weekendem nie wymiguj, nie chciało Ci się do nas przyjść:placz:i to jest ta miłość?:diabloti:
Naślę na Ciebie Dee jak tylko wydobrzeje:evil_lol:
Za słoneczko dziękujemy:loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']No pięknie - wydało się, że nie czytasz co ja tu wypisuje:D
Dość blisko, autkiem godzinka przerwy jest w sam raz:)[/QUOTE]
Bo ja nie nadążam czytać wszystkiego na bieżąco... ale nadrobiłam :evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']
Co za oszustwo:eviltong: Ty się pracowitym weekendem nie wymiguj, nie chciało Ci się do nas przyjść:placz:i to jest ta miłość?:diabloti:
Naślę na Ciebie Dee jak tylko wydobrzeje:evil_lol:
Za słoneczko dziękujemy:loveu:[/QUOTE]

no wiesz jak Ty możesz stawiać na szali moje uczucia :evil_lol: lubię do Was przychodzić :loveu:

weekend miałam bardzo pracowity ale już po teraz można odsapnąć :)

o mautulu tylko nie to...nie nasyłaj..
już będe grzeeeczna obiecuję
:roflt:

miłego dzionka :)

Posted

[quote name='Vilena']Bo ja nie nadążam czytać wszystkiego na bieżąco... ale nadrobiłam :evil_lol:[/QUOTE]

No proszę jaka Ty pilna jesteś:D

[quote name='monia&nero']Miłego dnia:hand:[/QUOTE]

Dziękujemy:loveu:

[quote name='Igiełka']no wiesz jak Ty możesz stawiać na szali moje uczucia :evil_lol: lubię do Was przychodzić :loveu:

weekend miałam bardzo pracowity ale już po teraz można odsapnąć :)

o mautulu tylko nie to...nie nasyłaj..
już będe grzeeeczna obiecuję

miłego dzionka :)[/QUOTE]

Ja nic nie stawiam:eviltong: no ja myślę, że lubisz - nie masz innego wyjścia:D
Ja teraz zapracowana jestem;)

NAŚLĘ!! Słowo się rzekło:knuje: :evil_lol:

[quote name='Gosiapk']cze dogolaski ;)

Jak Deeduleczek radzi sobie z nóżką?[/QUOTE]

Cześć:loveu:
Radzi sobie... zobaczymy co to będzie:roll:

[quote name='FredziaFredzia']Co u Was? :)[/QUOTE]

U nas dni lecą szybko, generalnie praca nowa, więc muszę się wprawić, zanim ogarnę :)
Dee sobie radzi, a jak będzie dalej zobaczymy, ale chyba będziemy znowu operować:roll:
Choć jeszcze mam nadzieje, że może jednak nie.

Ale jestem wymęczona, roboty strasznie dużo, ale podoba mi się:)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']U nas dni lecą szybko, generalnie praca nowa, więc muszę się wprawić, zanim ogarnę :)
Dee sobie radzi, a jak będzie dalej zobaczymy, ale chyba będziemy znowu operować:roll:
Choć jeszcze mam nadzieje, że może jednak nie.

Ale jestem wymęczona, roboty strasznie dużo, ale podoba mi się:)[/QUOTE]
a możesz zdradzić jaka to branża?
A czemu trzeba będzie znowu operować?

Posted

[quote name='monia&nero']a możesz zdradzić jaka to branża?
A czemu trzeba będzie znowu operować?[/QUOTE]
Też jestem ciekawa ;) Jednego i drugiego.

Posted

Przesyłam mizianko dla trojaczków:lol:
Dawno ich nie widziałam... No dobra poczekam trochę aż się wdrożysz ale nie za długo:evil_lol:
A nowa praca... z każdym dniem będzie lepiej i łatwiej.:lol: Trzymam kciuki:lol:

Posted

[quote name='monia&nero']a możesz zdradzić jaka to branża?
A czemu trzeba będzie znowu operować?[/QUOTE]

[quote name='Vilena']Też jestem ciekawa ;) Jednego i drugiego.[/QUOTE]

[quote name='Pegaza']no i ja sie przylącze..;)
baby to sa jednak ciekawe hihih[/QUOTE]

[quote name='RUDA ZUZIA']Przesyłam mizianko dla trojaczków:lol:
Dawno ich nie widziałam... No dobra poczekam trochę aż się wdrożysz ale nie za długo:evil_lol:
A nowa praca... z każdym dniem będzie lepiej i łatwiej.:lol: Trzymam kciuki:lol:[/QUOTE]

Moje Drogie ciekawskie Panie:D
Pracuję w nieruchomościach ;)
A z Dee.. nóżka nie do końca ma takie ułożenie jakie powinna mieć. Czekamy co będzie i zobaczymy co czas pokaże.

Zuziu wiem, wiem, nie było zdjęć dawno.. postaram się jakoś teraz cyknąć :loveu:

Miłego wieczorku dziewczynki:)

Posted

Jeee to sie fest przebranzowilas z fryca na domki;)
ale przynajmniej sie fest nie napracujesz fizycznie;)
fajnie:)
a co do Dee to szkoda ze tak sie stalo nooo...
dzieki i nawzajem:)
od jutra lenie sie w Bielsku..;) a odwiedzasz Ty czasem auchan?

Posted

o nieruchomości - a musiałaś robić jakieś licencje? Pytam bo mam juz dosć pracy w banku (robi sie korporacja) i nie wiem na co się przebranżowić :shake:
Mam nadzieję że z nóżką Dee będzie lepiej i lepiej. trzymamy kciuki a Neruś łapki za jej zdrówko :)