Oscar Patric Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 witamy się cieplutko w słoneczną niedzielę,i miłego tygodnia życzymy:) Quote
zozolina Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Witam,poniedziałkowo słonecznie !!!!!!! milutkiego dnia życze !!!!:multi: Quote
Luzia Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='zozolina']Witam,poniedziałkowo słonecznie !!!!!!! milutkiego dnia życze !!!!:multi:[/QUOTE] U kogo słonecznie to słonecznie :evil_lol: Quote
andegawenka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='Luzia']U kogo słonecznie to słonecznie :evil_lol:[/QUOTE] No własnie:roll: Quote
zozolina Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Oj dziewczyny no...... noski do góry i .......dmuchamy na chmury:eviltong: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! słoneczka wam tez oczywiscie życze a najlepiej bedzie jak podskocze na poczte i go podesle co? :evil_lol: Quote
Luzia Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='zozolina']Oj dziewczyny no...... noski do góry i .......dmuchamy na chmury:eviltong: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! słoneczka wam tez oczywiscie życze a najlepiej bedzie jak podskocze na poczte i go podesle co? :evil_lol:[/QUOTE] Już wysyłam adres na pw :evil_lol: Tylko priorytetem proszę, żeby szybko doszło :lol: Quote
Pegaza Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Ramona a jak myslisz ten zabieg jej pomogl..i bedzie chodzic na 4 czy chwilowo sie przyzwyczaila na tych 3 i jej teraz tak wygodnie? sie masz fajnie ze weekendy wolne i jeszcze masz godzinne na lunch;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 [quote name='Luzia']To przy okazji zapytam jak przy takim języczku wyglądają zęby Chiquni?? Głównie chodzi mi o kły :)[/QUOTE] Ząbki troszkę się przesunęły, po stronie gdzie trzyma jęzor ma lekki kamień, poza tym ok;) [quote name='Vilena']Witajcie dziewczyny :loveu: Jakie macie na dzisiaj plany? :)[/QUOTE] W niedzielę? Lenistwo było ogólne:D [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko w słoneczną niedzielę,i miłego tygodnia życzymy:)[/QUOTE] [quote name='zozolina']Witam,poniedziałkowo słonecznie !!!!!!! milutkiego dnia życze !!!!:multi:[/QUOTE] [quote name='Luzia']U kogo słonecznie to słonecznie :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='andegawenka']No własnie:roll:[/QUOTE] [quote name='zozolina']Oj dziewczyny no...... noski do góry i .......dmuchamy na chmury:eviltong: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! słoneczka wam tez oczywiscie życze a najlepiej bedzie jak podskocze na poczte i go podesle co? :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Luzia']Już wysyłam adres na pw :evil_lol: Tylko priorytetem proszę, żeby szybko doszło :lol:[/QUOTE] Hehehe, dziękujemy, przez te miłe słowa u nas było słoneczko:loveu: ja też się chętnie podzielę - tylko jak mi wtedy przyjdą chmury:mad: Oj jakby się tak dało dmuchnąć czy listem przesłać słoneczko...:loveu: pomarzyć sobie mogę:evil_lol: [quote name='Pegaza']Ramona a jak myslisz ten zabieg jej pomogl..i bedzie chodzic na 4 czy chwilowo sie przyzwyczaila na tych 3 i jej teraz tak wygodnie? sie masz fajnie ze weekendy wolne i jeszcze masz godzinne na lunch;)[/QUOTE] Będzie chodzić na 4, tylko teraz ta nóżka jest bardzo słaba i musimy ją odbudować. Mam tylko nadzieję, że wszystko się dobrze przyjmie i nie będzie trzeba korekty.. Też mi się podoba:) Wybaczcie, teraz będzie mnie chwilowo mniej, ale muszę się wdrożyć w nową branżę i to mi niestety troszkę zajmuje czasu:) Nie opuszczam Was na pewno i postaram się cyknąć jakieś fotki trojaczkom niebawem;) Miłego wieczorku Cioteczki:loveu: Quote
Vilena Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Dopiero teraz doczytałam się, że znalazłaś pracę. Super, gratulacje :D I przerwa dla dziewczynek - ekstra, to chyba gdzieś blisko pracujesz? ;) Quote
Igiełka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Do kawki dosypałam Ci eliksir miłości i teraz już nie będziesz mogła beze mnie żyć:knuje::sweetCyb: I.... wykąpana jestem:multi: ale dziś dobry dzień co? :D i jaki pracowity:evil_lol: A ściema na resorach to akurat mi się podoba - ładnie brzmi:loveu::eviltong: [/QUOTE] Romi eliksir powiadasz a to już wszystko wyjaśnia no i już jestem :loveu: super że wykąpana:loveu: przesyłamy promyki słońca :) i wiesz co cały weekend miałyśmy taki pracowity :eviltong:- to dobrze że już wyjaśnione z wykorzystywaniem mamusii :evil_lol:-za Dee trzymamy mocno kciuki i bardzo cieszymy się że jest coraz lepiej :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 [quote name='Vilena']Dopiero teraz doczytałam się, że znalazłaś pracę. Super, gratulacje :D I przerwa dla dziewczynek - ekstra, to chyba gdzieś blisko pracujesz? ;)[/QUOTE] No pięknie - wydało się, że nie czytasz co ja tu wypisuje:D Dość blisko, autkiem godzinka przerwy jest w sam raz:) [quote name='Igiełka']Romi eliksir powiadasz a to już wszystko wyjaśnia no i już jestem :loveu: super że wykąpana:loveu: przesyłamy promyki słońca :) i wiesz co cały weekend miałyśmy taki pracowity :eviltong:- to dobrze że już wyjaśnione z wykorzystywaniem mamusii :evil_lol:-za Dee trzymamy mocno kciuki i bardzo cieszymy się że jest coraz lepiej :)[/QUOTE] Co za oszustwo:eviltong: Ty się pracowitym weekendem nie wymiguj, nie chciało Ci się do nas przyjść:placz:i to jest ta miłość?:diabloti: Naślę na Ciebie Dee jak tylko wydobrzeje:evil_lol: Za słoneczko dziękujemy:loveu: Quote
Vilena Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']No pięknie - wydało się, że nie czytasz co ja tu wypisuje:D Dość blisko, autkiem godzinka przerwy jest w sam raz:)[/QUOTE] Bo ja nie nadążam czytać wszystkiego na bieżąco... ale nadrobiłam :evil_lol: Quote
Igiełka Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Co za oszustwo:eviltong: Ty się pracowitym weekendem nie wymiguj, nie chciało Ci się do nas przyjść:placz:i to jest ta miłość?:diabloti: Naślę na Ciebie Dee jak tylko wydobrzeje:evil_lol: Za słoneczko dziękujemy:loveu:[/QUOTE] no wiesz jak Ty możesz stawiać na szali moje uczucia :evil_lol: lubię do Was przychodzić :loveu: weekend miałam bardzo pracowity ale już po teraz można odsapnąć :) o mautulu tylko nie to...nie nasyłaj.. już będe grzeeeczna obiecuję :roflt: :roflt: miłego dzionka :) Quote
Gosiapk Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 cze dogolaski ;) Jak Deeduleczek radzi sobie z nóżką? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 [quote name='Vilena']Bo ja nie nadążam czytać wszystkiego na bieżąco... ale nadrobiłam :evil_lol:[/QUOTE] No proszę jaka Ty pilna jesteś:D [quote name='monia&nero']Miłego dnia:hand:[/QUOTE] Dziękujemy:loveu: [quote name='Igiełka']no wiesz jak Ty możesz stawiać na szali moje uczucia :evil_lol: lubię do Was przychodzić :loveu: weekend miałam bardzo pracowity ale już po teraz można odsapnąć :) o mautulu tylko nie to...nie nasyłaj.. już będe grzeeeczna obiecuję :roflt: :roflt: miłego dzionka :)[/QUOTE] Ja nic nie stawiam:eviltong: no ja myślę, że lubisz - nie masz innego wyjścia:D Ja teraz zapracowana jestem;) NAŚLĘ!! Słowo się rzekło:knuje: :evil_lol: [quote name='Gosiapk']cze dogolaski ;) Jak Deeduleczek radzi sobie z nóżką?[/QUOTE] Cześć:loveu: Radzi sobie... zobaczymy co to będzie:roll: [quote name='FredziaFredzia']Co u Was? :)[/QUOTE] U nas dni lecą szybko, generalnie praca nowa, więc muszę się wprawić, zanim ogarnę :) Dee sobie radzi, a jak będzie dalej zobaczymy, ale chyba będziemy znowu operować:roll: Choć jeszcze mam nadzieje, że może jednak nie. Ale jestem wymęczona, roboty strasznie dużo, ale podoba mi się:) Quote
monia&nero Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']U nas dni lecą szybko, generalnie praca nowa, więc muszę się wprawić, zanim ogarnę :) Dee sobie radzi, a jak będzie dalej zobaczymy, ale chyba będziemy znowu operować:roll: Choć jeszcze mam nadzieje, że może jednak nie. Ale jestem wymęczona, roboty strasznie dużo, ale podoba mi się:)[/QUOTE] a możesz zdradzić jaka to branża? A czemu trzeba będzie znowu operować? Quote
Vilena Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='monia&nero']a możesz zdradzić jaka to branża? A czemu trzeba będzie znowu operować?[/QUOTE] Też jestem ciekawa ;) Jednego i drugiego. Quote
Pegaza Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='Vilena']Też jestem ciekawa ;) Jednego i drugiego.[/QUOTE] no i ja sie przylącze..;) baby to sa jednak ciekawe hihih Quote
RUDA ZUZIA Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Przesyłam mizianko dla trojaczków:lol: Dawno ich nie widziałam... No dobra poczekam trochę aż się wdrożysz ale nie za długo:evil_lol: A nowa praca... z każdym dniem będzie lepiej i łatwiej.:lol: Trzymam kciuki:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 [quote name='monia&nero']a możesz zdradzić jaka to branża? A czemu trzeba będzie znowu operować?[/QUOTE] [quote name='Vilena']Też jestem ciekawa ;) Jednego i drugiego.[/QUOTE] [quote name='Pegaza']no i ja sie przylącze..;) baby to sa jednak ciekawe hihih[/QUOTE] [quote name='RUDA ZUZIA']Przesyłam mizianko dla trojaczków:lol: Dawno ich nie widziałam... No dobra poczekam trochę aż się wdrożysz ale nie za długo:evil_lol: A nowa praca... z każdym dniem będzie lepiej i łatwiej.:lol: Trzymam kciuki:lol:[/QUOTE] Moje Drogie ciekawskie Panie:D Pracuję w nieruchomościach ;) A z Dee.. nóżka nie do końca ma takie ułożenie jakie powinna mieć. Czekamy co będzie i zobaczymy co czas pokaże. Zuziu wiem, wiem, nie było zdjęć dawno.. postaram się jakoś teraz cyknąć :loveu: Miłego wieczorku dziewczynki:) Quote
Pegaza Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Jeee to sie fest przebranzowilas z fryca na domki;) ale przynajmniej sie fest nie napracujesz fizycznie;) fajnie:) a co do Dee to szkoda ze tak sie stalo nooo... dzieki i nawzajem:) od jutra lenie sie w Bielsku..;) a odwiedzasz Ty czasem auchan? Quote
monia&nero Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 o nieruchomości - a musiałaś robić jakieś licencje? Pytam bo mam juz dosć pracy w banku (robi sie korporacja) i nie wiem na co się przebranżowić :shake: Mam nadzieję że z nóżką Dee będzie lepiej i lepiej. trzymamy kciuki a Neruś łapki za jej zdrówko :) Quote
Vilena Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 O kurczak, nieruchomości poważna sprawa :D Pegaza, witamy w BB! :D Quote
Recommended Posts