Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Igiełko dziękujemy:multi::multi:

Paulinko Ty masz co robić w domciu:) pisałam Ci kiedyś na gg:evil_lol:

Pegazko dobry sposób, choć on najbardziej pewnie ubolewa nad tym spaniem:diabloti:
Aj tam, jak nie wiesz:eviltong: chodzi o to, że w pon byłam u Agi i na dogo dotarłam w środę - więc powiedziałam, że imprezka się przedłużyła, bo byliśmy na dzikich chiłkowych samcach z Gremlinakmi:lol::lol::evil_lol:

Aguś oni są zakręceni tak jak ja - jakby mogło być inaczej??:loveu::loveu:

Gosiu, dziewczyny są sprytne nie? :evil_lol:
Malutką interesuje się kilka osób, dlatego nie czekamy z zabiegami, bo jak już będzie wiadomo z kim zamieszka, to będzie mogła szybciej iść do nowego domku;)

Dziś moje Panny lepiej ciut:multi:
Dostają leki, na szczęście nikt nie wybrzydza:evil_lol:

Miłego dnia Cioteczki:loveu:

Posted (edited)

Monia powiedzmy, że plan mam:cool3: a co z tego wyjdzie?:niewiem:

trzymam mocno kciuki za ten plan :))) a dziewczynkom zyczę szybkiego powrotu do zdrowia:))

Edited by KASIA&TOSIA
Posted

Super wieści:multi: Życzymy szybkiego powrotu do pełnego zdrowia.[IMG]http://www.dogomania.pl/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABkAAAASCAIAAAAhTOL3AAABgUlEQVQ4jWNgGPFARkaGCqbY29s7OTn9eN355UnG29uuj84pnd3BrW4gzMPPRppBxsbGf7+f+f1l5/fXEz8/Tn9/x+n5JcWbh3mOb+Hes4pbSUuAWIMEBAR+vp/9+8vOXx/XfX89BWLW62uK907wXNrLc2g994b5XJzcLESZJSTG+eNN3/fXk+bP6a+vyf/4IOrdLfNXV8QhshCzRKW5sGt+eYn35SVeOPfzo6gvT9I/P04vyE1Iig+COAquAGLW/H5ONnZmLNrRzHp/x/r9Hef3d5ze33F6d8v89TXFV1fEX17ifXKWF+7H+f2cTMyMWLWjgNdXJV9fU4QgiCkQhBxe8/s5iQovuGZk9OQsLyQed6/kWjWTc1YXcWY9OcsLdzbcoHsneM7u4GZgYNgwn2vJFM5p7RxEmcXAwHDvBM+Ts7xPzqKHwrYlpDgKAi7t5UFGx7dwH1rPDTFofj/nxGaiHQUBh9Zzw9HulVwb5kMNIsF3aGDDfKgpS6aQ6DUKAQC/c+kunRYaGgAAAABJRU5ErkJggg==[/IMG]

Posted

M&S witamy - mroźno jest, to prawda;)
Tylko, że ja nie lubię jak jest mroźno!:eviltong:

Kasiunia dziękujemy dla Tośki też zdrówka - mamy szpitaliki ;)

Kasiu też się cieszę, leki mam zapisane, żeby pamiętać, który kiedy, więc działamy;)

Zuziu... cóż:evil_lol: ale nastrój Gremlinkom dopisuje, więc chyba warto było:diabloti:

Idę pracować:eviltong:

Guest Fusiafusia
Posted

Dzień doberek! :D
Co tam u was?;)
Jak tam maluchy?:cool3::loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'](...) Gosiu, dziewczyny są sprytne nie? :evil_lol:
Malutką interesuje się kilka osób, dlatego nie czekamy z zabiegami, bo jak już będzie wiadomo z kim zamieszka, to będzie mogła szybciej iść do nowego domku;)

Dziś moje Panny lepiej ciut:multi:
Dostają leki, na szczęście nikt nie wybrzydza:evil_lol:

Miłego dnia Cioteczki:loveu:[/QUOTE]

Super wieści :) Kto by tam wybrzydzał, jak się dostaje pastyle w paszteciku zawiniętą ;)

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Dzień dobry trojaczki:loveu::loveu:
Mamusia Was włóczyła 2 dni po imrezkach i teraz są tego efekty:evil_lol::evil_lol::eviltong:[/QUOTE]

Święte słowa! (toż z moich ust niemalże wyjęte :D )

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Dzień dobry trojaczki:loveu::loveu:
Mamusia Was włóczyła 2 dni po imrezkach i teraz są tego efekty:evil_lol::evil_lol::eviltong:[/QUOTE]

Ale ta mamusia tez zachorowala wiec sie na niej tez zemscilo hihi

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Na mnie się zemściło???:evil_lol: przecież ja zdrowa jestem:lol:

Dziewczynki coraz lepiej:multi:

Ja tylko na chwilkę powiedzieć, że Tequilka już po zabiegu:multi:[/QUOTE]

To ja nie wiem jak ja Cie czytam myslalam ze one i Ty..heh
ale wybacz ostatnio nie dosypiam wiec moze tez mysle nie tak jak powinnam;)