Agnieszka Co. Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Gosiapk']Jutro sterylizacja? A ktoś się nią interesował? Pytał? chciał przygarnąć na stałe?[/QUOTE] Jest kilka opcji ;) Ale od zabiegów musimy zacząć: sterylka, przepuklina, ząbki. Quote
Gosiapk Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']Jest kilka opcji ;) Ale od zabiegów musimy zacząć: sterylka, przepuklina, ząbki.[/QUOTE] full service :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Igiełko dziękujemy:multi::multi: Paulinko Ty masz co robić w domciu:) pisałam Ci kiedyś na gg:evil_lol: Pegazko dobry sposób, choć on najbardziej pewnie ubolewa nad tym spaniem:diabloti: Aj tam, jak nie wiesz:eviltong: chodzi o to, że w pon byłam u Agi i na dogo dotarłam w środę - więc powiedziałam, że imprezka się przedłużyła, bo byliśmy na dzikich chiłkowych samcach z Gremlinakmi:lol::lol::evil_lol: Aguś oni są zakręceni tak jak ja - jakby mogło być inaczej??:loveu::loveu: Gosiu, dziewczyny są sprytne nie? :evil_lol: Malutką interesuje się kilka osób, dlatego nie czekamy z zabiegami, bo jak już będzie wiadomo z kim zamieszka, to będzie mogła szybciej iść do nowego domku;) Dziś moje Panny lepiej ciut:multi: Dostają leki, na szczęście nikt nie wybrzydza:evil_lol: Miłego dnia Cioteczki:loveu: Quote
M&S Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Witanko w mrooooźny ranek:) Zdrówka dla psiuchów!!! Quote
KASIA&TOSIA Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 (edited) Monia powiedzmy, że plan mam:cool3: a co z tego wyjdzie?:niewiem: trzymam mocno kciuki za ten plan :))) a dziewczynkom zyczę szybkiego powrotu do zdrowia:)) Edited January 27, 2012 by KASIA&TOSIA Quote
Kasi i Lena Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Super wieści:multi: Życzymy szybkiego powrotu do pełnego zdrowia.[IMG]http://www.dogomania.pl/image/png;base64,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[/IMG] Quote
RUDA ZUZIA Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Dzień dobry trojaczki:loveu::loveu: Mamusia Was włóczyła 2 dni po imrezkach i teraz są tego efekty:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 M&S witamy - mroźno jest, to prawda;) Tylko, że ja nie lubię jak jest mroźno!:eviltong: Kasiunia dziękujemy dla Tośki też zdrówka - mamy szpitaliki ;) Kasiu też się cieszę, leki mam zapisane, żeby pamiętać, który kiedy, więc działamy;) Zuziu... cóż:evil_lol: ale nastrój Gremlinkom dopisuje, więc chyba warto było:diabloti: Idę pracować:eviltong: Quote
Guest Fusiafusia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Dzień doberek! :D Co tam u was?;) Jak tam maluchy?:cool3::loveu: Quote
Igiełka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Serdecznie Witamy :) jak czują się maluszki ? :) Quote
Gosiapk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'](...) Gosiu, dziewczyny są sprytne nie? :evil_lol: Malutką interesuje się kilka osób, dlatego nie czekamy z zabiegami, bo jak już będzie wiadomo z kim zamieszka, to będzie mogła szybciej iść do nowego domku;) Dziś moje Panny lepiej ciut:multi: Dostają leki, na szczęście nikt nie wybrzydza:evil_lol: Miłego dnia Cioteczki:loveu:[/QUOTE] Super wieści :) Kto by tam wybrzydzał, jak się dostaje pastyle w paszteciku zawiniętą ;) Quote
Gosiapk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Dzień dobry trojaczki:loveu::loveu: Mamusia Was włóczyła 2 dni po imrezkach i teraz są tego efekty:evil_lol::evil_lol::eviltong:[/QUOTE] Święte słowa! (toż z moich ust niemalże wyjęte :D ) Quote
Pegaza Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Dzień dobry trojaczki:loveu::loveu: Mamusia Was włóczyła 2 dni po imrezkach i teraz są tego efekty:evil_lol::evil_lol::eviltong:[/QUOTE] Ale ta mamusia tez zachorowala wiec sie na niej tez zemscilo hihi Quote
Gosiapk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Pegaza']Ale ta mamusia tez zachorowala wiec sie na niej tez zemscilo hihi[/QUOTE] Dobrze jej tak :diabloti: ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Na mnie się zemściło???:evil_lol: przecież ja zdrowa jestem:lol: Dziewczynki coraz lepiej:multi: Ja tylko na chwilkę powiedzieć, że Tequilka już po zabiegu:multi: Quote
andegawenka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Ja tylko na chwilkę powiedzieć, że Tequilka już po zabiegu:multi:[/QUOTE] Maleństwo cierpi:angryy: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Już nie cierpi;) niedługo jedziemy po nią! :multi: Quote
monia&nero Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Super, że trojaczki już lepiej się czują! Dużo głasków dla nich :) Quote
Pegaza Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Na mnie się zemściło???:evil_lol: przecież ja zdrowa jestem:lol: Dziewczynki coraz lepiej:multi: Ja tylko na chwilkę powiedzieć, że Tequilka już po zabiegu:multi:[/QUOTE] To ja nie wiem jak ja Cie czytam myslalam ze one i Ty..heh ale wybacz ostatnio nie dosypiam wiec moze tez mysle nie tak jak powinnam;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Bo Ty chciałaś powiedzieć, że ja mam chorą głowę tak?:stupid::stupid::roflt: Quote
Gosiapk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Na mnie się zemściło???:evil_lol: przecież ja zdrowa jestem:lol: [/QUOTE] Kto mówił o zdrowiu fizycznym?;) :D Quote
Gosiapk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Bo Ty chciałaś powiedzieć, że ja mam chorą głowę tak?:stupid::stupid::roflt:[/QUOTE] Gdzie tam! Kto by śmiał. :siara: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Hehehe, no na pewno nie Ty prawda? :D:D:D Quote
taxelina Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Super wiadomosci ze trojka sie lepiej czuje :loveu: Quote
Recommended Posts